10 Octombrie, 2025, 06:00:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: inca un suflet distrus  (Citit de 15659 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Septembrie, 2006, 02:36:21 a.m.
Citit de 15659 ori

cryrose

:'( Am dat peste acest site mai mult din greseala...dar ma bucur foarte mult.Chiar am nevoie sa vb cu cineva ptr ca sufar foarte mult.Poate aici o sa gasesc ajutorul pe care il cautam.

30 Septembrie, 2006, 02:39:35 a.m.
Răspuns #1

Paul

Poate dupa ce vei petrece mai mult timp cu noi... vei deveni inca un suflet vindecat. Asa ca, iti urez bun venit. Sedere lunga si placuta.
Iubesc, deci exist.

30 Septembrie, 2006, 02:52:15 a.m.
Răspuns #2

cryrose

nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa de repede.Se pare ca nu sunt singura care nu are somn.Oricum,iti multumesc!  ;)

30 Septembrie, 2006, 10:33:19 a.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

Sunt cativa insomniaci prin zona, asa ca te poti astepta si la raspunsurii pe la ora 4 dimineata  ;D ...ce-i drept eu am avut azi prima ora de sofat si a trebuit sa ma trezesc devreme... ;D

Si noi ne bucuram ca ai dat de noi...o sa vezi ca acest loc este plin de caldura...si nu o spun doar asa...sper sa te simti bine si sper sa-ti alinam suferinta atat cat putem. Bine ai venit Inutza!  :-*

IngerMorT.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Septembrie, 2006, 10:48:43 a.m.
Răspuns #4

catty

bine ai venit printre noi!!!
sper sa reusim sa te ajutam si curand sufletul sa iti zambeasca din nou!!!!
 :-*

30 Septembrie, 2006, 11:08:33 a.m.
Răspuns #5

pokemon

Bine ai venit...si sper sa reusim sa te tratam cat mai repede  ;)
 :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Septembrie, 2006, 01:47:02 p.m.
Răspuns #6

B3b3

:-* bine ai venit  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

30 Septembrie, 2006, 05:40:23 p.m.
Răspuns #7

Oxanna

Vizitator
Buna,  Inutza... nimic nu e intamplator. Daca ai ajuns aici inseamna ca trebuia sa se intample asa si ca indrazneala iti va fi rasplatita. Sper sa poti spune curand ca sufletul tau e pe cale de vindecare.

01 Octombrie, 2006, 01:20:02 a.m.
Răspuns #8

cryrose

sunt sigura ca o sa'mi revin...mai ales daca am primit asemenea raspunsuri.Poate o sa gasesc pe cineva cu care sa vb despre ce am pe suflet :* bllue,ingermort,catty si toti care mi'au raspuns

01 Octombrie, 2006, 12:36:10 p.m.
Răspuns #9

andY20

bine ai venit ..
  si te vom ajutaa cu tot ceea ce ne sta in putinta.
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

01 Octombrie, 2006, 12:52:24 p.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

aceasta "greseala" numita lovetime mi-a adus de multe ori linistea in aproape 1 an.sunt convinsa ca,daca vrei, va fi cel mai bun prieten al tau!bine ai venit si sper ca vei reusi sa-ti gasesti linistea aici!pupici
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Octombrie, 2006, 12:59:46 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
bine ai venit...aici nu esti niciodata singura.asteptam cu nerabdare povestea ta, si pana te decizi sa ne spui...gandeste pozitiv...totul are rezolvare!
Let's put a smile on that face!

02 Octombrie, 2006, 12:54:22 a.m.
Răspuns #12

Evangeline

Bine ai venit! De cate ori ai nevoie sa vorbesti cu cineva noi suntem aici sa te ascultam si sper sa putem sa te ajutam :)

:-*
Never, never quit!

03 Octombrie, 2006, 01:53:38 a.m.
Răspuns #13

LAYNA

Adu-ti mereu aminte de asta: Sunt succese care te injosesc si infrangeri care TE INALTA!!!

MAI VORBIM.
OMUL CEL MAI FERICIT ESTE ACELA CARE-I FACE FERICITI PE CAT MAI MULTI OAMENI.

03 Octombrie, 2006, 02:48:55 a.m.
Răspuns #14

cryrose

:-* Layna eshti o dulce :))