10 Octombrie, 2025, 05:48:06 p.m.
10 Octombrie, 2025, 05:48:06 p.m.
Forums
Forums
Board
Topic
Pagina de Start
Ajutor
Căutare
Calendar
Autentificare
Înregistrare
Vizitator
Profil pe Forum
Setări Cont
Subiecte Necitite Recente
Subiecte Actualizate
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room
→
Nou veniţi
→
inca un suflet distrus
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
[
3
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: inca un suflet distrus (Citit de 15655 ori)
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
11 Mai, 2007, 09:54:37 a.m.
Răspuns #30
Lady Allia
Lady Allia
Mesaje postate: 2081
Gen:
Re: inca un suflet distrus
...
...parcă îmi vine să zic că nu mai aştept continuarea...că m-am săturat până peste cap de astfel de oameni...oameni
?...le-aş zice eu cumva, dar mă abţin...! nu am să spun însă asta pentru că ştiu cât de mult face să spui oricum, oricui ceea ce simţi doar pentru a "da afară din tine" toată tristeţea, durerea..şi îmi pot închipui ce simţi draga mea cryrose...
...
...nimeni nu merită ce ai păţit tu şi până aici - şi povestea nu s-a terminat - nimeni, iar tu şi fetiţa ta cu atât mai mult nu meritaţi..., dar trebuie să ştii că vei reuşi, iar într-o zi fetiţa ta va fi mândră de tine! Femeile ca şi tine - luptătoare şi sufletiste - întotdeauna oricât sunt de îngenuncheate de viaţă...merg mai departe şi nu sunt învinse de nimeni şi nimic...
...aş vrea să am şi altceva ce să îţi spun...sau să pot să te ajut, dar... ai doar încredere în tine suflet minunat şi în D-zeu şi oricât e de greu...nu uita că soarele mereu este pe cer...doar că uneori îl acoperă norii... - sper doar ca norii tăi să treacă repede...
memorat
11 Mai, 2007, 11:42:06 a.m.
Răspuns #31
pokemon
pokemon
Mesaje postate: 1287
Gen:
VDF
Re: inca un suflet distrus
si eu astept continuarea....din pacate....
memorat
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.
Tipărire
Pagini:
1
2
[
3
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Totul despre Iubire
→