10 Octombrie, 2025, 09:49:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: As vrea sa te uit dar nu pot.........:(((((((((((((((((((  (Citit de 8401 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Octombrie, 2006, 12:49:27 a.m.
Citit de 8401 ori

Allexa

Am 20 d ani si sufar enorm pt k nu pot uita un baiat kre pt mine a insemnat totul..........A fost o relatie frumoasa d 1 an d zile dar akum nu mai este.........Am lacrimi in ochii knd va scriu caci ma emotionez f tare knd vine vorba d el :(.
     Nu vreau decat sa reusesc sa-l uit si sa merg mai departe.....pana akum nu am reusit dar sper ca voi sa ma ajutati...

01 Octombrie, 2006, 01:01:09 a.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Si eu sper sa te ajutam Allexa...sunt multi care sufera pe aici, dar fiind impreuna, ne alinam unii altora suferinta. Iar cei ce sunt fericiti, ofera cu mare drag fericire si celor din jur... Imi pare rau ca treci prin aceasta situatie...si din felul in care o spui, banuiesc ca nu exista sanse de a va reimpaca. Sper sa ajungi sa te impaci cu tine, sa-ti vindeci sufletul si sa poti iubi din nou.

Pentru incepu, iti ofer un zambet si un sarut.  :)  :-*

IngerMorT.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 Octombrie, 2006, 01:02:15 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Noi nu te putem ajuta prea mult pentru ca TU esti cea care vrei sa il uiti. Tot ce putem face este sa te ascultam (citim), asa ca scrie-ne mai multe, povesteste-ne ce s-a intamplat.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

01 Octombrie, 2006, 11:55:03 a.m.
Răspuns #3

B3b3

Allexa,nu vreau sa te intristez mai rau ,nu vei reusi sa uiti,asta e f clar,asa ceva nu se uita...nu am sa ti dau voie sa te amagesti singura.

il iubesti ,e un sentiment atat de placut de frumos de unic,stiai ca sunt mii de persoane care nu au curajul sa iubeasca? sau ma rog nu sunt in stare ...ai fi fericita sa l stii langa tine si sa l vezi trist ? s a terminat"orice inceput are sfarsit" doar tu stii cum cand si de ce ,incearca sa nu astupi acel an frumos cu mii de lacrimi ,ar fi pacat ...
 pe undeva pe aici ,pe forum ,este tastat ceva ce mi am  repetat pana am reusit sa pun in practica : nu plange ca s a terminat "zambeste ca s a petrecut "
suntem alaturi de tine ,important e sa ne accepti sa te lasi ajutata  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

01 Octombrie, 2006, 12:06:04 p.m.
Răspuns #4

pokemon

Draga allexa,nu il uita...asa cum a spus si adina,asa ceva nu se uita...dar trebuie sa treci peste aceasta durere...trebuie sa te impaci cu tine insati si sa ai curajul sa mergi mai departe si sa poti privi in urma...cu zambetul pe buze... :)
Asteptam sa ne mai scrii si speram sa te ajutam...
Pupici...si te imbratisez cu drag...Andreea
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Octombrie, 2006, 01:24:24 p.m.
Răspuns #5

andY20

Allexa niciodata sa nu mai spui NU POT, cuvantul acesta nu exista, exista doar NU VREAU.
     traieste viata,esti tanara,ai energie,iesi distreza te ocupa ti timpul sunt atatea modalitati.
  oricum fetelor pana veti ajunge la concluzia ca uneori barbatii nu merita nici o lacrima mai este mult.
  nu am nimic in potriva lor dar sunt de parere ca o fata,femeie nu ar trebui sa sufere in urma unei relatii,ea ar trebui sa deschida prima usa uitarii,sa nu se chinuie cu amintiri.
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

01 Octombrie, 2006, 01:32:35 p.m.
Răspuns #6

pokemon

Daca a fost
Citat
A fost o relatie frumoasa
de ce sa uite?
Sa treaca mai departe...dar sa aiba puterea de a zambi cand isi aminteste....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Octombrie, 2006, 02:20:16 p.m.
Răspuns #7

Zamolxis

Vizitator
Citat
Nu vreau decat sa reusesc sa-l uit si sa merg mai departe.....pana akum nu am reusit dar sper ca voi sa ma ajutati...

Pana nu gasesti pe altul....
Cand o sa apara altul, iute ai sa uit de acesta...
Sa vezi numai...  :D

01 Octombrie, 2006, 04:13:58 p.m.
Răspuns #8

andY20

si pokemon ce vrei sa stea toata ziua in pat si sa planga ca l vrea.
    nu ,foarte bine ca e o amintire placuta dar sa ramana doar atat,o amintire.
zamolxis are dreptate.
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

01 Octombrie, 2006, 06:37:03 p.m.
Răspuns #9

pokemon

Draga andy
Citat
Sa treaca mai departe...dar sa aiba puterea de a zambi cand isi aminteste....
nu stiu daca intelegi...sper sa fie un moment cand o sa iti dai seama ce am vrut sa spun...

02 Octombrie, 2006, 12:29:02 a.m.
Răspuns #10

andY20

nu mi sta in fire sa mi cer iertare dar am cam gresit
     scuze :-\ :-\ :-\
 :-* :-* :-*

02 Octombrie, 2006, 01:45:10 a.m.
Răspuns #11

Evangeline

Draga mea va fi greu sa-l uiti dar nu imposibil. Eu zic sa te gandesti la ceea ce a fost frumos si sa-ti dai seama ca timpul nu a fost pierdut dar din pacate nu a fost sa fie. Nu e el cel care va fi alaturi de tine toata viata chiar daca asa parea. Trebuie sa privesti mai mult in viitor acum. Alunga-l din mintea ta pentru ca nu faci decat sa-ti faci mai mult rau. S-a terminat. Accepta asta si incearca incet incet sa cauti alta iubire, iubirea adevarata care sa fie cu tine mereu oriunde ai merge ;) Tot ce am scris aici e usor de scris dar foarte greu de facut. Asta nu trebuie sa te dezcurajeze, ci din contra sa te incurajeze, sa te ambitioneze si sa-ti demonstrezi singura cat de puternica esti, ca intr-adevar ceea ce e greu de facut tu ai reusit 8)

:-*
Never, never quit!

02 Octombrie, 2006, 07:07:11 p.m.
Răspuns #12

deeaforyou

Si eu trec prin ceva asemanator si stiu ca e foarte foarte greu.dar ..:
"invata sa alungi lacrima cu un zambet chiar atunci cand te doare,invata sa iubesti sa suferi si sa ierti caci numai atunci vei fi fericita!"  :-*