10 Octombrie, 2025, 09:33:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: A disparut calendarul?  (Citit de 4014 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Octombrie, 2006, 03:26:29 p.m.
Citit de 4014 ori

|ngerMorT

Nu mai vad calendarul. Am luat-o eu razna? A fost mutat? Sau a disaprut de tot?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 Octombrie, 2006, 03:39:28 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Ummm... stiu si eu...  ;D ;D Nu a disparut, e la locul lui unde a fost intotdeauna, iconita cu ceas de sus (sau pe tema veche butonul de sus pe care scrie "calendar"  ;D ;D

Daca nu... uite linkul http://www.lovetime.ro/community/index.php?action=calendar
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Octombrie, 2006, 04:59:46 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Da, l-am descoperit ulterior...dar totusi  ;D nu am luat-o razna  ;D Stiu ca mai era si jos, sub "Members" parca...eu acolo ma uitam si din acest motiv am fost indusa in eroare  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 Octombrie, 2006, 08:53:09 p.m.
Răspuns #3

Just

Si la mine a disparut de acolo de jos,dar cred ca stiu explicatia.Deci "exista o explicatie" nu sunt evenimente astazi si nici in urmatoarele 5 zile .Asa ca daca ar fi aparut era numai Calendar si doua puncte si apoi spatiu liber  :o. In curand o sa apara Calendarul pierdut  :D ...aaa!cred.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."