09 Octombrie, 2025, 11:48:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: help..nu stiu ce sa fac:(:(  (Citit de 8249 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Octombrie, 2006, 06:53:31 p.m.
Citit de 8249 ori

deeaforyou

M-am indragostit de un baiat cu care am fost impreuna dar mi-am dat seama ca este un mare gagicar, de aceea m-am despartit de el! Umbla dupa orice fata ii iesea in cale.Nu stiu cum am reusit dar m-am indragostit de el. :'( :'( Si doar ca sa vad cum reactioneaza m-am pus cu un coleg de la el din clasa. Nush ce sa zic. Eu oricum numa la el ma gandesc.Nu stiu ce sa fac ca sa il uit :'( :'( Ce pot face???Va rpg dati-mi un sfat!:(

02 Octombrie, 2006, 06:58:17 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Draga Deea...eu aveam un principiu...niciodata sa nu ma indragostesc de cel mai cunoscut baiat din scoala...sau..ceva asemanator lui..
Totusi...daca s a intamplat si te ai indragostit (asta e...inimii nu ii poti comanda) incearca sa l uiti...cum?pai incerca sa te intalnesti cat mai rar cu el(dificil...mai ales ca sunteti in aceeasi clasa),sa nu il mai bagi in seama,sa fii imina la ceea ce face el...si..incearca sa iti ocupi mintea cu altceva...incearca sa stai mai mult cu prietenii...sa ai tot timpul o ocupatie...
Stiu ca este greu...dar o sa treci si peste asta...Pana atunci multi  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

02 Octombrie, 2006, 10:54:22 p.m.
Răspuns #2

burn_2_hell

uff...stiu ca este foarte greu..dar poti/trebuie sa il uiti...cum a zis pokemon..ocupa-ti timpul cu prieteni..iesi..distreaza-te...!pare foarte greu dar o sa reusesti..si eu am reusit cat de cat  ;)...intrebarea:de ce?pt ca sunt puternica si vreau sa merg mai departe..asa trebuie sa faci si u  ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

03 Octombrie, 2006, 08:40:55 p.m.
Răspuns #3

deeaforyou

Da dar nu pot sa nu ma gandesc la altceva ... mai ales cand is singura, acasa si in ore la scoala ..nu pot sa nu ma gandesc la el.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

03 Octombrie, 2006, 09:47:18 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

De ce nu incerci sa-l faci sa se indragosteasca de tine?  :) Stii, au fost si multe filme pe tema asta...baiatul popular, fustangiu are se indragosteste si devinde domestic  :) Dar ai grija...sa nu suferi si mai rau  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 Octombrie, 2006, 09:05:18 p.m.
Răspuns #5

andY20

am avut si eu neplacerea de a ma indragosti de un gagicar.....
e nasoala treaba in cazuri de genul acesta....
iti mananci nervi cu gelozia,cu neincrederea gandindu te tot timpul oare ce mi a sp e adevarat?
oare cu cine e acum?
oare nu ma minteste ?e chiar la o bere cu prietenii?
   :-* :-* :-*
imi pare rau :-[ :-[ :-[
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

04 Octombrie, 2006, 10:17:17 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
nu ai nici un viitor...lupul il schimba parul...dar naravul ?gandeste-te bine inainte de a lua o decizie
Let's put a smile on that face!

05 Octombrie, 2006, 03:45:39 p.m.
Răspuns #7

suflet

trebuie sa il uiti ... altceva nu se poate ... ca el mai sunt o gramada si rar cand ajung sa se indragosteasca ... asta e felul lui de a fi ... oricum odata si-odata tot se indragosteste el de cineva ("cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul unei femei) ... daca nu ai fost tu sa fi prima este greu sa se indragosteasca acum de tine ... dar nu se stie niciodata cand o sa va intalniti mai tarziu cand gandeste mai matur ... pana atunci, nu il astepta ... traiesteti viata ... oricum poate ca pana atunci o sa gasesti pe altcineva ... acum trebuie doar sa  nu te mai gandesti la el pentru ca vei suferi intr-un ... o sa il vezi de acum inainte cu multe fete, dar trebuie sa il ignori pur si simplu

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

06 Octombrie, 2006, 09:58:59 p.m.
Răspuns #8

d3ad_ang3l

sau poti pur si simplu sa fii indiferenta stiu ca e greu da' trebuie sa reusesti. si crede-ma ca vei putea sa reusesti! eu sunt mai nebunatica si mie mi se intampla asa ceva...aproape in fiecare an ;D insa eu il bag pe unde a iesit si imi continui viata...momentan am stationat la printisorul meu...exact asta trebuie sa faci si tu, sa stationezi la un alt printisor, sper ca de data asta sa fie cel potrivit ;)
mult succes!  :-* :-* :-*
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

06 Octombrie, 2006, 10:01:55 p.m.
Răspuns #9

pokemon

Citat
De ce nu incerci sa-l faci sa se indragosteasca de tine?
Eu cred ca e foarte greu sa schimbi un barbat....si mai ales nu stiu cat dureaza aceasta schimbare...pt ca de multe ori pare o minune...dar din pacate minunile tin doar 3 zile...
Asteptam vesti de la tine draguta...spune ne...ce ai mai facut?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Octombrie, 2006, 10:35:26 p.m.
Răspuns #10

deeaforyou

ms mult de sfaturi !!! dar sa vedeti... am tot incercat sa il evit. La scoala cum ma vedea pe hol sau afara lua o fata in brate numai ca sa il vad eu. eu ma uitam altundeva..ma faceam ca nu il vad . Si alatadata are momente cand vine la mine si ma ia in brate ... chiar nu il inteleg!si desi incerc sa il ignor, cand vine la mine parca ma topesc nu pot sa ii zic lasa-ma in pace. :'( :'( :'( Dar nici nu pot continua asa : cum are el chef ba umbla dupa toate si se da la toate ba vine la mine.
     Da mi -e ffffffff. greu sa il evit.:(( nush cum sa fac?? :'( :'(

14 Octombrie, 2006, 07:30:29 p.m.
Răspuns #11

andY20

sa fim seriosi barbatii care sunt gagicari nu se vor schimba niciodata !!!!!!!!!!!
poate for fi mai atenti la ceea ce vor face sa nu fie prinsi in flagrant dar sa se schimbe NICI VORBA!!! nu incerca sa ti risipesti energia cu el sunt atatia baieti draguti,linistiti etc etc nu te chinui sa l schimbi pt ca va deveni o obsesie (ca in cazul meu) si va fi mai greu sa l uiti asa.
iti spun sincer NU MERITA!!!  :-\ :-\ :-\
uita l ,cauta pe cineva care sa merite dragoste ta !! :-* :-* :-*
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

29 Octombrie, 2006, 10:30:22 a.m.
Răspuns #12

deeaforyou

nu pot sa il uit ... incerc dar nu pot. As vrea atat de mult sa fim impreuna ... nush ce sa fac.. :'( :'( :'(

29 Octombrie, 2006, 01:25:46 p.m.
Răspuns #13

burn_2_hell

uff..si eu am fost indragostita de un astfel de tip...si acum sincer,cand imi amintesc rad cu lacrimi...cum am putut sa spun ca sunt indragostita de el...pur si simplu e absurd....mi-a trecut la fel de repede cum a venit  ;D...zambeste si mergi mai departe!asculta veritasaga-ucigasul perfect..:)  ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Octombrie, 2006, 03:58:16 p.m.
Răspuns #14

Kori

Gindeste-te: ce e mai bine, sa suferi linga el sau sa suferi fara el?
Parerea mea ca la inceput vei suferi putin fara el, dar cu siguranta vei gasi pe acel cineva care sa te iubeasca si care sa-ti fie alaturi, fara teama de a imparti "sentimentele" cu altcineva...

Timpul vindeca totul........mergi  mai departe!!!
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2006, 04:07:30 p.m. de Kori »