11 Octombrie, 2025, 01:10:13 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pastila de Orbit  (Citit de 4464 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Octombrie, 2006, 11:55:40 a.m.
Citit de 4464 ori

Iosif

Nu vi se pare ca, de la o vreme, pastila sau lama de Orbit a devenit moneda de 1500 - 3000 de lei?
Mie asa mi se pare, pentru ca, daca restul care trebuie sa-l primesc e sub 5000 de lei, ma trezesc cu guma-n brate, fara sa ma mai intrebe nimeni daca macar mananc guma...
Azi, am coborat la magazinu' de pe colt, sa iau tigari pentru cineva. 49.000 pachetu. Nu-s genu' care sa astept o mie de lei, da' tura asta vroiam sa i-o coc vanzatoarei cu pricina... Asa ca ma uitam la ea, care se misca cu viteza melcului turbat, in speranta ca plec si-i las mia...
Eu nimic, bagasem pachetul in buzunar, ma uitam la ea, si asteptam restul.
- Stiti, n-am o mie, si-mi intinde o pastila de orbit.
- Da' nu mai bine-mi dati o pastila de Mentos? intreb eu, stiind ce va urma.
- Pai aia e 2 mii, imi da replica.
In conditiile astea, scot din buzunar alta pastila de Orbit (primita cu o seara inainte) i-o intind si-i cer o pastila de Mentos, ca eu vreau Mentos, nu Orbit, si nu conteaza ca nici Mentos nu mananc, conteaza ca, daca Orbit a devenit moneda, vreau sa circule in ambele directii, nu numai de la vanzatori la clienti...
Aia deja-si cauta falcile pe jos... Cascase niste ochi ca la melc...
- Pai...
- Pai ce? Adica mie-mi dai rest Orbit, da' daca ti-l dau inapoi nu-i bun?
Liniste. Se consulta cu colegele din priviri.
- In cazul asta, nu-mi mai da rest la 100.000, da-mi pastile de Orbit, ca sa nu-mi mai puta gura.
Dupa semnele de aprobare primite, ia pastila mea de Orbit, si-mi da un Mentos.
Am luat Mentosul.

Astept acum sa n-am 2000 vreodata.

Sursa: probabil internet
« Ultima Modificare: 04 Octombrie, 2006, 12:03:54 a.m. de Joey »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

03 Octombrie, 2006, 12:13:44 p.m.
Răspuns #1

catty

sunt multe monede oarecum noi aparute si inca ne "omologate"...cuti de chibrit, caramele, pliculete de zahar vanilat sau sare de lamaie...cam orice mic si care nu se vinde... :-X
cu toti ar trebui sa procedam asa pt a dezobisnui vanzatoarele de obiceiul asta...

03 Octombrie, 2006, 05:34:22 p.m.
Răspuns #2

crocantzel

Vizitator
Da, dar mai au si nesimtirea sa astepte bacsis, dar daca ramai dator nu te uita... Ca si Joey, nici eu nu astept dupa rest de 2-3 mii. O data s-a intamplat sa las la un magazin(la un vecin chiar!!!) 7 mii de lei. Dupa cam o jumatate de ora m-am dus inapoi la magazin sa ami cumpar ceva si am ramas 2 mii dator. Nu doar ca nu mi`a zis ca nu e nici o prob, ca am mai lasat 7 mii, dar dupa cateva zile mi-a atras atentia ca trebuie sa-i duc 2 mii...

03 Octombrie, 2006, 05:40:42 p.m.
Răspuns #3

Zamolxis

Vizitator
Deci daca fiecare cutie de Orbit contine 5 lame, cu 3 cutiute de Orbit pot sa ma duc sa imi cumpar o paine

03 Octombrie, 2006, 11:16:10 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
am citit ce a postat joey aici  pe un alt site si asta acum 2-3 luni...nu stiu cine e autorul...si cine pe cine plagiaza.oricum se intampla peste tot
Let's put a smile on that face!

04 Octombrie, 2006, 12:03:31 a.m.
Răspuns #5

Iosif

Eh, din moment ce nu este o poezie sau ceva artistic nu cred ca avea sens sa mentionez de unde am textul, cu atat mai putin ca nici eu nu mai stiu. Il gasisem pe comp si mi s-a parut o realitate demna de dezbatut.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

04 Octombrie, 2006, 10:57:10 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
da..lama sau pastila de orbit...a devenit moneda...

04 Octombrie, 2006, 11:10:28 p.m.
Răspuns #7

|ngerMorT

Eu nu inteleg o chestie...in primul rand o lama de orbit e ceva mai scumpa de o mie de lei...dar voi tot spuneti de PASTILA. Si eu chiar nu inteleg...cum poate sa-ti dea o pastila??? Pastilele nu sut impachetate separat in pahet si d'asta nu inteleg cum iti poate da...mi-e greu sa cred ca ti-o da asa, fara ambalaj...e clar ca e lipsit de igiena si nu cred ca e posibil.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 Octombrie, 2006, 11:20:22 p.m.
Răspuns #8

suflet

e vorba de orbit profesional ... care sunt am balate ca medicamentele si le taie cu foarfeca si le baga chiar si in casa ... si faza cu casa se intampla foarte des aici la noi ... pur si simplu e un compartiment din casa in care sunt pastile obit professional si lame orbit depinde de moneda ... 20 sau 30 de bani
 ;D
misto topic

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

05 Octombrie, 2006, 10:45:14 p.m.
Răspuns #9

andY20

J. are dreptae,ceea ce fac acum vanzatorii nu e prea admisibil..........si n plus ma scoate din pepeni faza cu datoria..........niciodata nu iau restul numai daca sunt hartii ""mari"" si dupa ce fac si un bine sunt in stare sa srtige dupa tine daca ramai dator cu o mie doua
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

06 Octombrie, 2006, 03:33:13 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
la voi ma ...io cumpar de la chiosc shiar daca nu am bani...si aduc eu cand am bani :P difera de la oameni la oameni

08 Decembrie, 2006, 06:04:51 p.m.
Răspuns #11

Luke

bai ce ne'am face fara pastila aia orbit !???

eu nush  :-\ :-\ :-\ :-\ ! E NECESRA !
ma trezesc dimineata si nu am timp sa ma spal pe coltisori ce fac . . .pastila orbit . . . si etc etc !

parerea mea !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!