10 Octombrie, 2025, 08:23:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fetelor, bine de stiut  (Citit de 8061 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Octombrie, 2006, 12:05:17 p.m.
Citit de 8061 ori

Iosif

E bine de stiut.

Fetelor, cititi cu atentie pana la sfarsit.
Informatia este valoroasa.

Va aflati intr-un magazin de pantofi, sunteti a doua la coada.
In spatele vanzatoarei se afla o pereche de pantofi superbi, pe care vi-i doriti foarte mult.
Doamna din fata dumneavoastra i-a vazut si ii priveste cu jind. Dar nici una dintre voi nu aveti portofelul la voi.
Ar fi nepoliticos sa intrati in fata femeii fara sa aveti bani pentru a plati pantofii, dar daca ati avea bani, femeia din fata n-ar avea ce sa zica.

Vanzatoarea asteapta in continuare la casa. O prietena probeaza niste pantofi in magazin si va observa dilema. Se pregateste sa va arunce portofelul ei.

Daca face acest lucru, il puteti prinde, puteti trece de cealalta clienta si puteti cumpara pantofii mult doriti.

Trebuie sa va amintiti insa intotdeauna ca, pana cand portofelul nu este aruncat, nu este frumos sa treceti in fata celeilalte cliente.

La ce va foloseste acest exercitiu?

Cititi mai jos...

...

...

...

...

...

...

...

Felicitari, tocmai ati invatat regula offside-ului la fotbal.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Octombrie, 2006, 11:14:01 p.m.
Răspuns #1

andY20

hhhaaaaahhhhhhhhhaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaa
    si daca ma bag in fata ca nesimtita zmulg pantofii  si zic ca i vreau ???? ;D ;D

""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

06 Octombrie, 2006, 10:21:27 p.m.
Răspuns #2

crocantzel

Vizitator
Pai atunci intra in scena paznicul magazinului care va spune ca nu puteti lua pantofii dupa bunul plac. Daca incercati sa comentati va avertizeaza ca va scoate afara la urmatoarea abatere. Atunvi va enervati si mai rau si dintr-o data vedeti rosu in fata ochilor, iar gardianul, satul sa fie facut cu ou si cu otet, va da afara.

Iar asta e regula cartonaselor galbene si rosii...

17 Iunie, 2008, 10:23:10 p.m.
Răspuns #3

Emma

haahaahhaaa!! :laugh: :laugh: :rofl:

ce taree!!!vai de mine...cât s-a mai chinuit bietu' băiat sa-mi explice fenomenul de offside....si să zicem că într-un final inţelesesem..dar acum nu mai am niciun dubiu...Mulţumesc Joey, chiar iţi rămân recunoscătoare pentru asta!! şi mai ales acum..cu atâtea meciuri la TV..:-[..acum nu mă mai uit si eu precum curca în lemne.. :happydance: :bounce:

;D ce mândră sunt!
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

30 August, 2008, 05:28:37 p.m.
Răspuns #4

Switty

:)..draguta "lectia"..daca insa incepeai cu sfarsitul, n-as mai fi citit restul..si, in plus, nu merg niciodata la vanatoare neinarmata - mai bine stau acasa.. :P
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"