10 Octombrie, 2025, 05:36:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cati dintre voi ,cei de pe acest site,puteti spune"sunt fericit"...  (Citit de 24961 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Septembrie, 2009, 09:21:57 a.m.
Răspuns #15

dark_princes

da...si eu am luptat mult ca sa imi fac viata fericita...si am reusit  ;D... nu pot sa zic ca e in totalitate dar e de ajuns cat sa zambesc tot timpul.... :P
"Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent
linistit ingrijorandu-te despre viitor.":D

04 Septembrie, 2009, 11:20:45 p.m.
Răspuns #16

MinaDeAur

Daca m-ai fi intrebat acum 15 minute,ti-as fi spus ca sunt bine!acum,ma simt mia putin bine ,chiar rau.
Fericirea este un termen abstract,subiectiv!
Singurul lucru cert este ca toti vrem sa o dobandim si cand ajungem la un naumit punct,cand avem aceea stare de bine, poate simtim ca ne lipseste ceva si mereu cautam acel ceva,care este mereu altul!
 Si nu uita o clipa de fericire se plateste cu alte  1000 de lacrimi!Deci pretuieste aceea clipa de fericire!

05 Septembrie, 2009, 04:59:10 p.m.
Răspuns #17

only_hope

In viata,repetabila e numai durerea,numai ea are "editii"mereu adaugite si imbunatatite.Oricum,o componenta a fericirii este mintea sanatoasa in trup sanatos.E drept insa ca nu re poate pune semnul egal intre lipsa nenorocirii si fericire.Totusi,eu zic ca um bilant in care nu apar nenorociri,in care echilibrul nu este stricat si in care,ici-colo,mai lumineaza si cate o scanteie de fericire poate fi considerat bilantul unei existente fericite.

18 Februarie, 2010, 01:20:56 a.m.
Răspuns #18

andutzyk18

Incep cu o mica filozofie de viata..
In viata noastra cred ca fiecare am cerut cate ceva,de la cel de sus…
Eu am cerut putere
Si Dumnezeu mi-a oferit dificultati pentru a ma face puternic
Am cerut intelepciune
Si Dumnezeu mi-a oferit probleme de rezolvat
Am cerut prosperitate
Si Dumnezeu mi-a oferit brate si minte sa muncesc
Am cerut curaj
Si Dumnezeu mi-a oferit primejdii de depasit
Am cerut rabdare
Dumnezeu m-a pus in situatii unde eram fortat sa astept
Am cerut dragoste
Si Dumnezeu mi-a oferit oameni tulburati pe care sa-i ajut
Am cerut favoruri
Si Dumnezeu mi-a oferit oportunitati
Nu am primit nimic din ceea ce am cerut
Am primit tot ceea ce-mi era necesar!...sau aproape totul.

eu sunt fericita in acest moment,nu ma mai intreb de ce a trebuit sa fie asa ,sau de ce nu am primit ce am cerut...ma bucur de viata asa cum este ea,cu bune si cu rele.
daca intampini dificultati,este doar pt.a te intari..daca esti fericit,trebuie sa impartasesti aceasta fericire si cu altii,nu trebuie sa te gandesti doar la persoana ta.

10 Martie, 2010, 10:30:45 p.m.
Răspuns #19

digitty

ma doare maseaua, sunt racita, am de invatat, afara e un viscol ingrozitor ... dar SUNT FERICITA!!!! ;D ;D ;D pentru ca totul va fi bine ;)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Aprilie, 2010, 06:34:37 p.m.
Răspuns #20

fluturash

Vizitator
Fericirea este ceva de nedescris, si cum am vazut la voi... fiecare persona se exprima si simnte in felul ei, fericirea poate veni din lucruri nesemnificate pentru alti dar pentru o singura persona poate semnifica Totul.  :)

13 Mai, 2010, 10:35:35 p.m.
Răspuns #21

R.L.

nu imi lipseste nimic....din punct de vedere financiar, ambii parinti imi traiesc dar nu am fost niciodata deplin fericita, ci doar o stare de moment de amuzament, pe care o atribuiam fericirii, in concluzie nu sunt fericita!

P.S. singurul lucru pe lumea asta care ma va face fericita vor fi copii mei...dar mai dureaza vreo 10 ani asa ca....
Vointa inimii poate fi invinsa doar cand renunti la bucuria de a traii..

19 Septembrie, 2010, 09:27:04 p.m.
Răspuns #22

Cornel_bz

Probabil ca nu o sa fiti de acord cu mine. Eu in aceasta perioada a vietii mele nu pot spune ca sunt fericit din mai multe motive. Este adevarat ca sunt la varsta adolescentei dar de mic m-am lovit cu capul de sus si am invatat sa ma descurc singur.
Primul motiv ar fi certurile dintre parinti mei. Incep sa inebunesc cand ii vad certandu-se, si asta chiar ma afecteaza.
Al doilea motiv ar fi lipsa mea de curaj sau prea mult bun simnt care mi se pare cate odata ca nu e bun la nimic. :'( Cand vand acei oameni cu"tupeu" cum se "infig" peste tot chiar daca habar nu au despre ce e vorba sau cu ce se manca... Multe lucruri am pierdut pana acum din asa zisul "bun simnt" dar poate v-a veni odata si vremea mea! aa era saa uit am 18 ani
Felicitari celor fericiti si fara griji!!!

06 Octombrie, 2010, 08:38:59 p.m.
Răspuns #23

Lady Delerium

Esti fericit atunci cand realizezi ca insusi momentul pe care il traiesti gandidu-te la fericire este viata insasi si ca viata  si nici fericirea,nu se compune din ceea ce nu ai dar iti doresti ci din viata pe care de fapt o traiesti clipa de clipa.Poti fi fericit chiar si atunci cand realizezi ca toata durerea pe care o simti e de fapt viata. :)
Poate mi-e scris sa iubesc visand....

07 Octombrie, 2010, 07:25:14 p.m.
Răspuns #24

zappa

nu! eu nu stiu cum e fericirea! stiu doar ca in unele momente simt bucurie in altele sunt vesela iar in rest deprimata, ciudoasa, ofticata, suparacioasa, invidioasa, trista, necajita etc etc:))
:)

22 Ianuarie, 2011, 10:12:53 a.m.
Răspuns #25

bel-marduk

Da, dragii mei, fiti atenti. Au citit 5 000 de indivizi aceasta intrebare(puteti verifica) au raspuns 20 din care 2 au sustinut ca nu prea simpt ca sunt fericiti, prin urmare avem un fericit din 250 persoane. Cam putini fericiti.
Dar mai este o parte a monedei: cei care nu stiu ca sunt fericiti.
Eu personal sunt de acord cu Eminescu: fericirea exista doar cu o conditie: eu pe cer sunt ghata, tu pe pamint 
stinge foesti foc ,daca ne vom intilni aceasta va fi sfirsitul, focul va topi gheata si gheata transformindu-se in apa va cul din tine. De aceea unica conditie este sa fim cit mai departe unul de altul ca sa fim fericiti.
Citi dintre voi au fost fericiti cind au intilnit in cale dragostea? - toti au fost. Dar unde s-a ajuns? - fericirea a disparut si a ramas doar incapacitatea de a lua o hotarire care poate sa-ti schimbe viata ...
totul e relativ, si relativul e relativ.

26 Ianuarie, 2011, 11:57:53 a.m.
Răspuns #26

valentina

Fericirea e o stare de spirit ,asa cred eu .

"Fericirii ii trebuie si lucruri de prisos . Fericirea nu e numai necesarul . Mai pune pe deasupra si cat mai mult prisos .[...] Fericirea goala seamana cu painea goala . Mananci , dar nu te ospatezi ."-V. hugo
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume