10 Octombrie, 2025, 06:00:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: That's me...cryrose...a little rose in this ugly world  (Citit de 10465 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Octombrie, 2006, 11:20:37 p.m.
Citit de 10465 ori

cryrose

06 Octombrie, 2006, 12:04:05 a.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Ce chip de copil ai...esti foarte frumusica... Chiar ca nimeni nu ar zice ca esti mama...uffff...complicata mai e si viata asta.  :(
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Octombrie, 2006, 04:30:41 a.m.
Răspuns #2

cryrose

:-* multumesc IngerMort!Nimeni nu imida 20ani..numai 16-17....si daca stau bine si ma gandesc...nu am minte de 20ani...mai mult de 17-18ani....

06 Octombrie, 2006, 06:52:42 a.m.
Răspuns #3

Evangeline

Esti inca un copil draga mea...sa ai mare grija de tine ;) Chiar sa stii ca eu am vrut sa-ti spun mai demult ca tu pari mult mai tanara si in jur de 17 ani iti dau sa stii :)   

:-*

P.S. Sa stii ca titlul topicul e perfect, tu chiar esti un trandafiras si stiu ca viata a fost cruda cu tine :(
Never, never quit!

06 Octombrie, 2006, 08:13:10 a.m.
Răspuns #4

Strumfita

esti foarte frumoasa .. asemeni unui trandafir in toata splendoarea lui ...
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Octombrie, 2006, 07:31:08 p.m.
Răspuns #5

Just

Esti o frumusica! Incerc de un minut sa scriu la acest topic si nu-mi gasesc cuvinte.Am citit povestea ta si tot ce pot spune este ca oricat de greu ar fi ,niciodata sa nu te dai batuta ,in nici o situatie. Fiecare om are dreptul la fericire si ca sa te bucuri de ea merita sa lupti.Curaj !Ai incredere in tine si nu te grabi sa iei o decizie ,gandeste-te bine si asculta ce-ti spune sufletul.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Octombrie, 2006, 07:38:56 p.m.
Răspuns #6

suflet

esti o mamica frumoasa ... copilul tau va fi foarte bucuros sa aiba o mamica asa frumoasa ... nu ii lua bucuria ... nici eu nu mai stiu ce sa zic  :o

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

07 Octombrie, 2006, 12:11:18 p.m.
Răspuns #7

burn_2_hell

esti sooper dulcik!!!asa cum spune blegone...fetita u o sa fie ff mandra d mamica ei!ai grija d u si d micuta..poop :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

07 Octombrie, 2006, 12:28:14 p.m.
Răspuns #8

pokemon

De acord si eu...pari cu adevarat inocenta...
Citat
fetita u o sa fie ff mandra d mamica e
Nu ma pot abtine...oare fetita...o sa stie cine ii este adevarat mama... :-X
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Octombrie, 2006, 12:43:07 p.m.
Răspuns #9

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside