...Nu cred ca exista o regula si nici un timp exact...! Relatia dintre doua persoane si iubirea nu sunt niste materii exacte din liceu... In viata trebuie sa invatam sa traim in doi, sa ne respectam libertatea fie si atunci cand suntem in doi, dar... niciodata nu trebuie sa treaca o zi in care doua persoane care sunt impreuna sa nu isi vorbeasca, sa nu isi povesteasca fie si cele mai absurde sau minore intamplari, patanii... Trebuie sa invatam sa ne atingem, sa ne privim, sa ne vorbim..., sa alungam monotonia din cuplu, sa ne jucam impreuna, sa radem, sa fim nervosi si iritati mai putin...si in principal sa nu ne razbunam pe persoana iubita atunci cand ne supara ceva sau cineva! Nu trebuie sa uitam niciodata ca fiinta de langa noi este cea cu care mergem mai departe in viata..., ea ne va tine mereu de mana si ne va zambi..., ne va ajuta pasii si ne va face invincibili...!
Eu...nu am un timp exact in care sunt alaturi de catalin, dar profit de fiecare secunda, minut, ora....in care pot sa-l privesc, pot sa-i vorbesc...., pot sa-l ascult si sa ma las privita de catre el...!
Timpul pe care il petrecem impreuna este defapt timpul nostru....timpul care ne ajuta sa inaintam si sa ne cunoastem tot mai bine !