10 Octombrie, 2025, 10:54:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pe cine numim mama?  (Citit de 3315 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Octombrie, 2006, 12:31:03 p.m.
Citit de 3315 ori

pokemon

Pe cine numim mama...pe cea care ne da nastere...ne poarta 9 luni in pantec...sau pe cea care ne creste?(bineinteles cand nu este vorba despre una si aceeasi persoana ;) )
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Octombrie, 2006, 12:51:02 p.m.
Răspuns #1

Just

Mama este persoana care te hraneste si te creste ,este aceea care-ti ofera zi de zi iubire si ingrijire ,
protectie si un locusor cald la pieptul ei ,mama este cea care-ti stie alina suferinta doar printr-o simpla mangaiere si iti este alaturi la bine si la greu, in momentul cand iti da primul dintisor ,la prima aniversare ,la nunta ,la botez si asa mai departe, in momentele cumpana ale vietii.

Nu cred ca numim mame pe femeile care au purtat copilul 9 luni in pantec si apoi l-au aruncat la tomberon sau mai stiu eu prin ce loc uitat de lume.Automat cade orice drept asupra copilului ,chiar dreptul de a fi numita mama lui. Asa cred eu.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 Octombrie, 2006, 06:39:49 p.m.
Răspuns #2

andY20

just a tear are dreptatea...cea care ti da nastere e cea care a contribuit la aducerea ta pe lume doar ata,iar cea care este cu tine in orice moment greu cea care te iubeste merita cu desavarsire titlul de MAMA

""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""