09 Octombrie, 2025, 11:47:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce va e frica cel mai mul?  (Citit de 10580 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Octombrie, 2006, 04:43:37 p.m.
Răspuns #15

Saddness

la mine ...arahnofobia=teama excesiva de paianjeni este..."la ea acasa"...nu ma pot uita nici la tv...
Singuratatea este cea mai profunda realitate a naturii umane...omul este singura fiinta care stie ca este singur...

11 Octombrie, 2006, 10:57:31 a.m.
Răspuns #16

fely

Toti avem temeri .... frici...
Important este cum le gestionam... cum le lasam sa le fim sclavi... sau sa le dominam!!

11 Octombrie, 2006, 03:43:42 p.m.
Răspuns #17

digitty

gandacii... cah!cah! oribili ! de-a dreptul scarbosi... am groaza de asa ceva...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

11 Octombrie, 2006, 07:12:28 p.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator
lol...gandaci...paienjeni...si chiar omizi...voua va e bine si habar nu aveti :) nu va e frica cu adevara de nimic...bravo voua!
Let's put a smile on that face!

14 Octombrie, 2006, 07:56:05 p.m.
Răspuns #19

andY20

mi e frica de VIATA,VITOOR si mai ales de DRAGOSTE
+paienjeni :o :o :o :o
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

17 Octombrie, 2006, 02:31:34 p.m.
Răspuns #20

pokemon

in timp ce discutam cu prietenul meu despre copiii,mi am dat seama ca undeva in sufletul meu extista acea teama ca nu voi putea sa dau nastere propriilor mei bebei... ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

24 Octombrie, 2006, 11:07:21 a.m.
Răspuns #21

catty

24 Octombrie, 2006, 11:55:45 a.m.
Răspuns #22

burn_2_hell

imi este frica de multe...in primul rand de mine.uneori...imi este frica de mai multe ....si am observat ca este foarte adevarata faza ''de ce iti este frica nu scapi'' ei bine asa este la mine... :(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 07:22:39 p.m.
Răspuns #23

Luke

1. +++++daca nu ajung in rRai ce fac ?? daca ard o vesnicie in IAd  ??? ??? ??? ???

pe mine ma sperie faptul sa nu ajung un ratat..faptul ca visele mele sa nu devina realitate..asta ma sperie cel mai mult..

2.bine zis si pe mine ma cam sperie acelas lucru 
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

13 Decembrie, 2006, 07:38:24 p.m.
Răspuns #24

Lady Allia

Imi este teama ca dupa ce mor nu o sa ma mai pot intalni cu dragul meu...ma inspaimanta acest lucru !!!
  Imi este teama ca o sa uit vreodata chipul si zambetul bunicilor mei!!!
  Imi este groaza la gandul ca nu as putea fi mama!!!
  Imi este teama ca viata asta imi va rani copii si nu am sa pot sa ii ajut!!!

...Ma ingrozeste gandul ca nu am sa pot muri deodata cu el...!

12 Martie, 2007, 04:47:10 a.m.
Răspuns #25

CLARA

Mi-e frica de atat de multe lucruri incat nici nu stiu cu ce sa incep.....desi daca cei apropiati mie ar citi ce am scris aici ar zice ca nu poate fi voba despre mine pentru ca eu nu imi arat temerile.
Cea mai acuta dintre ele e teama de a dormi....Mi-e frica sa dorm pentru ca niste cosmaruri groaznice....
Mi-e frica de singuratate.
Mi-e frica de esecuri.
Mi-e frica de schimbari.
Mi-e frica sa nu-i dezamagesc pe ceilalti.
Mi-e frica de fericire pentru ca nu stiu sa o simt.
Si lista ar putea continua...
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...