10 Octombrie, 2025, 05:42:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Subiecte interesante  (Citit de 15261 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Octombrie, 2006, 09:19:28 p.m.
Citit de 15261 ori

Zamolxis

Vizitator
Rog si eu, mai scrieti si voi subiecte mai... interesante sa zic, nu de alta, dar piratul s-a cam plictisit de-o vreme incoace... mai vrea si el ceva actiune... intelegeti voi... ceva ce sa solicite un pic condeiele noastre de maestrii.

cu drag si fara suparare,
eternul Mouzaphaerre

13 Octombrie, 2006, 09:49:10 p.m.
Răspuns #1

anushca

Vizitator
Nene piratule, nu-ti fie cu suparare dar scrie si domnia ta daca te plictisesti cu ce propun oamenii ;)
Incearca sa faci ceva constructiv in loc sa arati cu degetelul (nu de alta dar mai sunt si rechini in zona... si ramai fara incheieturi ;D )
Spor la scris si abia astept sa propui ceva de interes, pe care sa-l si sustina domnia ta de la nivelul... muritorilor.
Vant din pupa!  :-*

14 Octombrie, 2006, 10:28:29 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
sunt de acord cu piratul...prea comercial dom'le tot se ce intampla...nimic nou.subiecte care nici macar nu ma mai misca...toata lumea la 16 ani are probleme "existentiale", stiu sunt rau...si eu am trecut prin...unii invata din greselile altora...altii nici macar nu vor sa ii asculte...asa..de ce sa ne obosim sa "vorbim" ?
propuneti ceva nou ?
Let's put a smile on that face!

15 Octombrie, 2006, 08:15:36 p.m.
Răspuns #3

crocantzel

Vizitator
Am eu unul. Cel putin pentru mine e interesant. NU VREAU sa jignesc pe cineva. Pun doar o simpla intrebare: cine e antimanelist si DE CE? Sa fiu inteles, nu am nimic cu manelistii, respect si pt ei si pt ceilalti, dar sunt curios de motivele pe care le au oamenii sa fie antimanelisti. Daca se simte cineva jignit de aceasta intrebare, sa fie stearsa. Poate nu vedeti intrebarea bine, dar daca se aprind spiritele sa vedeti ce interesant o sa fie...Fiindca am observat ca multi antimanelisti nu stiu macatr de ce sunt antimanelisti...Sau mai rau...Ma rog, astept pareri.(sau bolovani in cap)

15 Octombrie, 2006, 09:05:57 p.m.
Răspuns #4

charlie

subiecte interesante ?

hmm... s-a epuizat stocul pe luna asta... cred.  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

15 Octombrie, 2006, 10:57:27 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
manele...aia nu e muzica..doar zgomot...

16 Octombrie, 2006, 01:30:56 p.m.
Răspuns #6

crocantzel

Vizitator
manele...aia nu e muzica..doar zgomot...

Pe ce te bazezi cand faci o asemenea afirmatie?

16 Octombrie, 2006, 01:35:31 p.m.
Răspuns #7

charlie

Pe ce te bazezi cand faci o asemenea afirmatie?

pe... zgomot ?  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

16 Octombrie, 2006, 03:08:23 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
au inima mea...au viatza mea...sincer...ce iti inspira cuvintele astea?

16 Octombrie, 2006, 03:10:43 p.m.
Răspuns #9

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Octombrie, 2006, 03:26:16 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
durere  :D :D :D

am uitat sa precizez...cantate de un "francez" mai negru..plin de aur la gat..si masoara 1.20 cm.

16 Octombrie, 2006, 03:33:33 p.m.
Răspuns #11

pokemon

durerea "francezului" mai negru..plin de aur la gat..si masoara 1.20 cm. ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Octombrie, 2006, 04:53:26 p.m.
Răspuns #12

ONLY DESIRE

sa intelegem draga escu ca pe tine deranjeaza faptul ca manelele sunt cantate de tigani? am inteles ca tu consideri maneaua zgomot,insa ai pus accent si pe faptul ac este cantata de tigani,ceea ec ma face sa cred,pe mine cel putin,ca esti putin rasist si permite-mi sa-ti spun ca nu trebuie sa judeci oamenidupa aparente.sustineti sus si tare ca nu conteaza aspectul fizic(fie el sau alb sau negru,nu?),ci interiorul unei persoane.si atunci te intreb:cu ce este mai prejos,sufleteste,un  ""francez" mai negru..plin de aur la gat..si masoara 1.20 cm",decat tine...un roman,alb,fara lant de aur la gat?.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Octombrie, 2006, 05:45:48 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
vezi tuh..nu sunt rasist...eu ma leg de muzica lor...nu de ei.lucrez cu toti..ii cunosc pe toti, pe adrian, pe gutza, pe salam, copilu de aur.nu imi place muzica lor.dintre toti..doar adrian are voce..restu..ii chinuie talentu.

16 Octombrie, 2006, 06:04:58 p.m.
Răspuns #14

crocantzel

Vizitator
vezi tuh..nu sunt rasist...eu ma leg de muzica lor...nu de ei.

dintre toti..doar adrian are voce..restu..ii chinuie talentu.

Te cam contrazici aici...

Eu as fi vrut ceva de genu: nu imi plac manelel fiindca "..." si fiindca "..." si mai e si faptul ca "..."

Am observat de ceva vreme ca toti sunt antimanelisti, dar cand le pui intrebarea DE CE toti vin cu: "asta nu e muzica e zgomot", "nu ascult agramaticalele alora", "e muzica de *&^%$" si alte alte motive de nimic. Astea nu sunt motive fratilor. Daca tot asumati o asemenea opinie, macar dati si voi motive calumea....