10 Octombrie, 2025, 06:59:00 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand nu vrea nimeni iubirea noastra...  (Citit de 8342 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Ianuarie, 2007, 12:08:31 p.m.
Răspuns #15

valentina

Eu o vreau.Mi-o dati?..........Eu o astept,de la voi,pentru ca altfel o am .Am copii,sotul,rudele,prietenii,parintii,etcDar de la voi nu o am ,asta simt.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

10 Ianuarie, 2007, 09:31:30 p.m.
Răspuns #16

sunshine

:-* :-* :-* ;) ;D :-* :-*acum simti? sunt convinsa ca DA!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Ianuarie, 2007, 04:50:29 p.m.
Răspuns #17

valentina

Multumesc,insa nu de plusuri sau minusuri am nevoie,ci de voi. :P :P :P :P :P :P :P :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Ianuarie, 2007, 04:57:12 p.m.
Răspuns #18

Lady Allia

Draga mea...pe noi ne-ai avut mereu si ne ai...! Noi suntem aici si iti intindem sufletul si mana noastra oricand ai nevoie..., dar numai de tine depinde sa stii sa ne simti si sa ne vezi cu adevarat...
Ca sa te cunoastem mai bine, sa stim sa iti zambin inapoi atunci cand ai nevoie...trebuie sa fii si tu aici..., printre topicuri, sa plangi, sa razi...sa stim sa te tinem in brate si sa te mangaiem ca prieteni ce iti suntem.
Eu de exemplu...am mai spus-o si o mai spun...VA IUBESC ENORM SI DIN ADANCUL SUFLETULUI...pe toti deopotriva si pe fiecare in parte...! Unul, dar unul de aici nu lipseste din sufletul meu...nici macar tu... :) :-* :)...suflet drag!
Ca o mana sa poata sa fie prinsa si stransa cu putere...trebuie mai inainte sa fie intinsa...
Eu...ti-am prins-o...strange-o si tu pe a mea..., deoarece sunt sigura ca si ceilalti au facut deja la fel...te-au prins de mana si ti-au oferit prietenia!

cu drag si prietenie,
Lady Allia

24 Ianuarie, 2007, 11:44:18 p.m.
Răspuns #19

*Girl*

Daca nu doreste nimeni iubirea noastra...
O pastram deoarece pana la urma
O sa gasim pers. potrivita care o accepta asa cum e dragostea noastra...noi nu avem ce face decat sa speram si sa avem vointa...
The girl inside has a fear,
Of what the girl inside holds so dear,
Far from reality, but always in dream.

26 Ianuarie, 2007, 03:51:40 a.m.
Răspuns #20

Dedeiu

Foarte frumos, tocmai ai descris un algoritm. Daca iubrea ==(merge cu) celalalt atunci apeleaza functia daruie iubire, speranta depinzand de numarul de bucle(incercari de a gasi prietenul).