10 Octombrie, 2025, 04:31:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am si eu nevoie de un sfat...  (Citit de 5188 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2006, 02:22:27 p.m.
Citit de 5188 ori

pokemon

Am si eu nevoie de un pic de ajutor din partea voastra...
Probabil majoritatea imi stiti deja povestea...Inainte de a fi cu cel cu care sunt acum,am avut o relatie de 3 ani jumatate cu un coleg de clasa.Lucrurile au mers un timp bine...apoi am inceput...despartiri,impacari,una dupa alta...Si de fiecare data el era cel care se intorcea plangand la mien ca sa ne impacam...desi din cauza lui ne si desparteam...
Am tinut o in stilul asta aproape 2 ani de zile...si pana la urma am spus stop...si s a terminat...El a venit bhineinteles si data asta inapoi....cu exact aceleasi texte ca de fiecare data si i am explicat ca intre noi nu mai poate fi nimic...A inteles...pt cateva zile...si tot asa...ii explicam frumos de fiecare data...iar apoi...la un moment dat nu am mai suportat,pt ca incepuse sa faca presiuni si sa ameninte,si l am rugat pe actualul sa vorbeasca cu el...sa l faca sa inteleaga...Si a inteles...dar apoi eu am avut o cearta mare cu el si am ajuns amandoi la concluzia ca e mai bine sa ramanem simple cunostinte(pana atunci consideram ca ramasesem amici)...Deci...toata vara ne intalneam(pt ca stam la 5 min unul de altul)si ne salutam...dar atat...
Problema este ca de cand a inceput scoala,suntem obligati iarasi sa stam cateva ore bune impreuna...iar el a inceput treptat treptat sa se apropie iarasi de mine...Pupici,se baga pur si simplu in seama...face fel de fel de prostii ca sa ma faca sa vorbesc cu el...Si la un moment dat m a luat de gat si m a intrebat,in gluma zice el,daca as vrea sa mai fiu cu el...
Si am inceput sa i explic cum stau lucrurile...ca nu mai vreau sa fiu cu el...ca iubesc pe altcineva...A zis...*Ok...eu oricum glumisem*...Am acceptat....insa comportamentul lui spune cu totul altceva...
A incaput iarasi sa ma sune,sa ma acceseze pe mess,iar la scoala...unde sunt eu...acolo este si el...
Cum as putea sa l fac sa se indeparteze de mine...fara insa sa se ajunga sa nu mai vorbim deloc...cum sa l fac sa inteleaga ca suntem pur si simplu colegi si ca nu vreau nimic mai mult cu el?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Octombrie, 2006, 11:31:56 p.m.
Răspuns #1

burn_2_hell

uff nasoala situatia...unii nu stiu sa se dea batuti... >:(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

21 Octombrie, 2006, 04:02:18 a.m.
Răspuns #2

Evangeline

Draga mea tu vrei si una si alta ;D Ma refer la faptul ca vrei sa vorbesti cu el dar nu vrei sa-i dai sperante ::) Cam greu de facut asa ceva, aproape imposibil. Iti dau eu un sfat: ignora-l. Nu ai stiut sa-l ignori, sa te faci ca nu il vezi si de asta el tot se da important in fata ta. Crede-ma atunci cand acorzi atentie unui om atunci el crede ca prin ceea ce face va obtine ce vrea;) De exemplu daca "surioara ta" cea mica se apuca de plans ca vrea si ea ciocolata si tu ii dai atentie sau ii spui sa nu planga, mai tare o sa planga ;D si o sa faca asa ca sa obtina ce vrea ;) Asa e si cu situatia de fata, nu te uita la el, la ce face, da-i ignor complet. Crede-ma ca indiferenta doare cel mai tare dar e si cea mai buna metoda in cazul celor care nu vor sa intealeaga ca s-a terminat ::) Stiu si eu pe cineva care e la fel de sacaitor si am aplicat aceeasi metoda ;) Cand incerci sa-i explici ca nu-l mai iubesti iti pierzi vremea pentru ca faptele sunt mai presus decat vorbele. Atat timp cat ii acorzi atentie vorbele tale nu vor avea valoare. Daca-ti vorbeste nu-l auzi, daca vine langa tine pleaca si multe altele ;) Succes :)

:-*
Never, never quit!

21 Octombrie, 2006, 08:40:29 a.m.
Răspuns #3

pokemon

Am facut asta o buna perioada de timp...acum el este deja cu altcineva...si m am gandit ca m a uitat...Nu vroiam sa se ajunga iarasi la starea aceea de indiferenta,speram sa ne putem comporta relativ normal,dar se pare ca nu prea se poate  ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 Octombrie, 2006, 11:50:47 a.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
ignora-l..si fi indiferenta...e mai bine asa :)si daca nu merge...vin cu niste baieti sa  bem cafeaua la tine si o sa ii explicam noi mai multe :) glumesc..
cel mai bine e sa il ignori.
Let's put a smile on that face!

22 Octombrie, 2006, 02:45:13 p.m.
Răspuns #5

pokemon

Probabil o sa incep iar sa fac asta....iar in ceea ce priveste venitul  ;D pun la foc sa fac cafeaua  ;)