10 Octombrie, 2025, 11:52:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Propunere!  (Citit de 40457 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Octombrie, 2006, 03:36:53 p.m.
Citit de 40457 ori

Escu

Global Moderator
Cum sa incep...e mai delicata problema.Dorim o rubrica ascunsa, sau sa zic...accesibila doar pt anumiti membrii, apropiati noua, in care sa discutam, "sa barfim" si sa ne simtim bine.Banuiesc ca trebuie si un motiv.Exista anumiti membrii pe site care ne *incarca* cu probleme si care acapareaza discutiile din orice topic cu problemele lor.Nu vrem sa se simta nimeni jignit sau nedreptatit dar avem nevoie de un spatiu mai *intim*Ca promotor al acestei idei, astept comentarii, sugestii, pareri, injuraturi, etc.

PS: nu ma trimiteti in alta parte, gen yahoo groups, messenger. aici e a doua mea casa si ma simt bine cu voi!
Let's put a smile on that face!

25 Octombrie, 2006, 03:38:18 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Eu sustin ideea...perfect de acord....
Oare se poate?  ??? ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Octombrie, 2006, 03:58:55 p.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

nu stiu daca sunt sau nu inclusa in acel grup care ar avea acces :P......insa as fi de acord,desi nu cred ca se poate face asta. :(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Octombrie, 2006, 04:28:15 p.m.
Răspuns #3

charlie

R: se poate face.
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Octombrie, 2006, 04:54:09 p.m.
Răspuns #4

catty

nu stiu daca as fi sau nu inclusa intr-un asemenea grup dar...sunt foarte curioasa pe cine ai avea tu in vedere pt asa ceva ;D si mai ales cum ai face aceasta selectie

25 Octombrie, 2006, 05:05:08 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
toate raspunsurile la timpul lor, ideea e sa vedem cine ar vrea....ca de putut se poate face...

25 Octombrie, 2006, 07:55:39 p.m.
Răspuns #6

crocantzel

Vizitator
Buna idee! Cu toate ca ar insemna sa postez singur in grupul meu, dar sunt de acord. Sa formam grupuri de intereseeee!!!

25 Octombrie, 2006, 08:51:46 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Elita :)

Exista un dezavantaj pe termen lung.. ce se va posta in acele board-uri vizibile doar unui anume grup nu va fi vizibil pe net nimanui, nici macar membrilor existenti. Asta inseamna ca subiectele interesante se vor muta in boardurile ascunse - toate celelalte boarduri ramanand cumva de izbeliste.. Cine va intra pe forum nu va vedea decat chestii banale..
Concluzia: forumul va avea membri noi doar "care ne *incarca* cu probleme" iar cei apti sa posteze la subiectele interesante nici nu-si vor mai creea cont - forumul arantand destinat pustimii framantate de inerentele iubiri ale pubertatii..

Adica pe termen scurt ne vom simti bine, dar pe termen lung nu se va mai intampla nimic.

Ideea mea ar fi sa negociem putin regulamentul si sa introducem niste reguli pentru "coerenta" si "greutatea" mesajelor.
O alta idee este un sistem de votare a fiecarui post (gen digg.com daca stiti - unde fiecare comentariu la un subiect poate fi votat de catre membri - si daca un post aduna mai mult de 5 voturi negative) sa nu mai fie afisat decat daca faci click explicit pe mesajul in sine (Dar asta va dura vreo 2 sapt pana il fac :D)

25 Octombrie, 2006, 09:20:16 p.m.
Răspuns #8

anushca

Vizitator
Iulian, eu cred ca doar ar trebui introdusa o lista de membri favoriti.Atunci fiecare ar alege sa citeasca doar ce scriu cei din "grupul" lui (daca chiar isi doresc asta)
Personal nu vad de ce sa impartim site-ul... Evident cand timpul nu ne-ar permite sa rasfoim tot... cautam in dreptul celor care ne par apropiati psihicului nostru.
Cat despre micile "barfe"... site-ul a avut un chat care nu a prins. Si atunci s-a crezut la fel: ca unii au ceva mai multe in particular...

25 Octombrie, 2006, 09:26:39 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
De acord cu tine pana la un punct, si acum cine intra vede numai chestii banale.Si unii din vechii useri spuneau ca nu mai e ce era odata, sunt de acord cu ei (nu ca as fi eu vechi, din potriva..sunt doar de vro 2-3 luni), dar le dau dreptate.Nu sunt am zis sa mutam totul in noua categorie, e imposibil, cei care vor fi selectati sa vada acea categorie sunt destul de capabili ca atunci cand au o problema sa posteze la "Ai nevoie de un sfat" si nu in noua categorie, cea care nu e accesibila tuturor.De mii de ani oamenii s-au impartit pe grupuri, se intampla zi de zi, nu vad o idee proasta chestia asta.
Ce spuneai tu pentru reguli de "coerenta" si "greutatea" mesajelor e imposibil de facut, cei care isi fac user aici sunt de diferite varste, si fiecare e unic si percepe in felul lui ceea ce posteaza.Sper sa intelegeti ce vreau sa spun.
Concluzie : putem sa ne simtim bine (unii dintre noi) sau putem sa o tinem tot asa..si nu am facut nimic.

26 Octombrie, 2006, 02:12:12 a.m.
Răspuns #10

crocantzel

Vizitator
Dar de ce nu facem ceva stil GRUPURI DE DISCUTII, unde fiecare care deschide topic sa invite pe cei cu care vrea sa discute, dar sa nu fie nevoie de autentificare sau chestii de genu` asta. Sa fie vizibil pt toti, dar sa posteze doar cei "din familie" Doar nu aveti nimic sa ascundeti, nu? Ca doar ziceati ca simtiti LOVETIME ca pe a doua casa...

26 Octombrie, 2006, 12:23:31 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
hai lasati-o moarta..ca nu am cu cine...

26 Octombrie, 2006, 01:17:45 p.m.
Răspuns #12

Little Rose

nu te supara escule.
nu te supara frate.

cel mai bine cred ca ar fi sa apara niste topicuri care sa capteze atentia membrilor vizati pentru acceptare.
sau si mai bine. sa se faca posturi pe categorii de varste, interese posibilitati si capacitati (intelectuale)
ar fi interesant nu?

prin urmare, e nevoie de profiluri psihologice pentru cei apti sa scrie sau inapti sa o faca. nu jignesc pe nimeni. dar se pare ca noi astia mai batrani, ca varsta, nu ca utilizatori, ne dorim propriul cerc. daca ma inteles eu bine
greu, stiu.
dar e o idee, nu? ;)
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

26 Octombrie, 2006, 01:20:50 p.m.
Răspuns #13

crocantzel

Vizitator
Dar nu inteleg de ce te superi...Doar dadeam si eu, pardon, noi, sugestii si comentarii la propunerea ta. Ai primit si raspunsuri tehnice, si mai putin tehnice. Acum am si eu o rugaminte, nu mai face pe Basescu si zii liber ce gandesti si ce te deranjeaza. Daca tot ai avut curajul sa deschizi subiectul, nu mai vorbi pe ocolite. Zii verde-n fata care-s nemultumirile tale. Si asteapta putin, sa se mai stranga cateva sugestii si  pareri, si poate vom supune la vot initiativa ta, sa voteze fiecare ce vrea sa se intample pe aici. Ca daca e sa facem grupuri separate si ascunse unul de celalalt, nu mai vad rostul forumului ca UNITATE si ca FAMILIE. Acum da, chiar iti recomand sa te indrepti spre yahoo groups, lx.ro, freeservers.com etc unde poti sa-ti faci grupuri de discutii. No ofeense!

Scuze daca am fost mai dur, da cred ca meriti!

26 Octombrie, 2006, 01:33:51 p.m.
Răspuns #14

anushca

Vizitator
Escu-le, nu suntem la inaltimea exigentelor Domniei tale("hai lasati-o moarta..ca nu am cu cine...")?  Ne-ai supraevaluat?
Poate ai dreptate dar chiar si tu ai o lacuna... Daca spuneai ma simt bine cu... unii dintre voi nu te contraziceai: "o rubrica ascunsa, sau sa zic...accesibila doar pt anumiti membrii, apropiati noua, in care sa discutam, "sa barfim" si sa ne simtim bine" si "aici e a doua mea casa si ma simt bine cu voi!"  ;)
Vezi daca ai vrut sa pari politicos!

Tonul meu este unul vesel. Nu mi-o lua in nume de rau. Am venit aici fara sa ni se testeze iq-ul. Nu e un forum cu circuit inchis. Si eu am spus ca a scazut calitatea discutiilor dar imi pare nedrept sa barez parerea unui om doar pentru ca nu e doct in viziunea mea.

Citat
Acum da, chiar iti recomand sa te indrepti spre yahoo groups, lx.ro, freeservers.com etc unde poti sa-ti faci grupuri de discutii. No ofeense!

Scuze daca am fost mai dur, da cred ca meriti!
Ai dreptate.  ;)