10 Octombrie, 2025, 11:51:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Propunere!  (Citit de 40453 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2006, 09:44:58 p.m.
Răspuns #45

Escu

Global Moderator
Ma bucur sa aud ca unii gandesc, ma bucur sa aud ca unii creeaza!Tineti-o tot asa! ;D :P
Let's put a smile on that face!

27 Octombrie, 2006, 09:46:06 p.m.
Răspuns #46

Semiramis

Global Moderator
VIVA LA REVOLUCION 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Octombrie, 2006, 10:36:53 p.m.
Răspuns #47

George Ene

Ieri, când m-am oprit pentru o clipă, şi-am citit, ba şi am postat la acest subiect, numit ... „Propunere” (absolut confuză!), am crezut, sincer, că vă veţi opri, pentru că toată zbaterea Domniilor Voastre nu-i decât o „furtună-ntr-un phar cu apă”, carevasăzică un fel de... aqua simplex. Numai că, constat cu regret, vă tot învârtiţi în cerc (o treabă care seamănă cu „bătutul apei în piuă”), ceea ce, vă rog să mă credeţi, n-are nici un rost. E o copilărie să vrei ceva şi nu ştii exact ceea ce vrei.
   Saitul LOVETIME.RO este, după părerea mea, cel mai bun sait din ceea ce există acum pe... „piaţă”. Şi, credeţi-mă (v-o spun cu mâna pe inimă) că am cam hălăduit prin câteva saituri (dându-mi fel de fel de nume) şi, Doamne, drăguţule – poate şi ca o dovadă că Pământul e rotund – m-am întors tot aici, Acasă, printre Cei Dragi, precum... „Fiul Rătăcitor”... Ultima oară, anul trecut, am postat poezii şi proză pe saitul „www.poezie.ro”, unde (v-o spun, totuşi, cu modestie), am fost cotat, după numai câteva postări, cu nivelul 100, dar în momentul în care am simţit că „superiorii” saitului (urcaţi „în grad” printr-o aşa-zisă... „autopromovare”) au instituit tirania redacţională, mai precis cea mai severă cenzură (mai ceva ca pe vremea Tovarăşului, şi-n plus, când însuşi Herinean – cel mai mare... Leuştean,/ agramat şi-nfumurat – m-a luat la mişto, dându-mi „indicaţii preţioase” ce şi cum să scriu), ei bine, atunci, într-o noapte, după ora 2, mi-am şters toate poeziile şi proza, şi-am pus punct pentru totdeauna intrării în saitul cu pricina (deşi acolo publică şi cea mai sensibilă şi talentată colegă a noastră – n-am să-i spun numele din respect şi profundă admiraţie).
   Ca să scurtez, avem, aici, la Timişoara, cel mai valoros, complex şi bine realizat sait – cu de toate: minţi luminate să fie, că subiecte sunt şi vor fi pentru toate gusturile şi pentru toate pretenţiile, aşadar pentru toată lumea!
   Aşa că, dragilor, „Scrieţi, scrieţi, numai că scrieţi ce trebuie!” (zic eu, parafrazându-l pe Ion Heliade Rădulescu), şi vă asigur că vă veţi bucura de această primitoare familie – Marea noastră Familie – la care, repet, m-am întors... „pocăit”, convins că nicăieri, în Lume, nu-i mai bine ca Aici, la LoveTime.Ro, sub Bolta Primitoare şi Stenică a celor mai bune auspicii, alături de Cei Foarte Dragi inimii mele (a se citi plină de Voi Toţi)...
E cantu dinoscitur avis

29 Octombrie, 2006, 11:35:40 a.m.
Răspuns #48

Semiramis

Global Moderator
pentru viulian
eu propun ca mesajele care apar la "Ai nevoie de un sfat" să nu mai apară la mesaje recente... ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Octombrie, 2006, 09:33:06 p.m.
Răspuns #49

|ngerMorT

Lipsesc si eu cateva zile si va faceti de cap  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Octombrie, 2006, 12:35:43 p.m.
Răspuns #50

crocantzel

Vizitator
Uite si chenarul cu topicuri interesanteeeeeeeee

30 Octombrie, 2006, 12:57:50 p.m.
Răspuns #51

Escu

Global Moderator
Uite si chenarul cu topicuri interesanteeeeeeeee

propune si tu un topic unde sa ne contrazicem..ca aici nu mai zice lumea nimic...

30 Octombrie, 2006, 01:51:37 p.m.
Răspuns #52

crocantzel

Vizitator
propune si tu un topic unde sa ne contrazicem..ca aici nu mai zice lumea nimic...

Man, nu am chef acum de polemici....Dar propune tu ceva si poate cand revin de la sala  8) (trebuia sa ma laud) vin cu chef de vorba... ;) Imi place mai mult sa ma bag in seama in polemici decat sa le deschid eu...

30 Octombrie, 2006, 03:10:17 p.m.
Răspuns #53

sunshine

hai mai, de ce nu am stiut ca mergi la sala? scriam si eu ceva despre muschii tai la blind date :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Octombrie, 2006, 07:32:07 p.m.
Răspuns #54

|ngerMorT

Bai, eu nu vad chenarul..  :-\
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Octombrie, 2006, 07:36:07 p.m.
Răspuns #55

Escu

Global Moderator
care chenar?

30 Octombrie, 2006, 07:54:34 p.m.
Răspuns #56

Lorelei

Ingeras, pe tema veche nu se vede. Stiu ca folosesti tema veche, eu am schimbat-o ieri sa vad chenarul.  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Octombrie, 2006, 08:11:59 p.m.
Răspuns #57

|ngerMorT

:( Eu nu renunt la tema veche  :'(

30 Octombrie, 2006, 08:15:07 p.m.
Răspuns #58

charlie

:( Eu nu renunt la tema veche  :'(

foarte bine. nici eu. facem front comun.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Octombrie, 2006, 08:22:10 p.m.
Răspuns #59

Lorelei

Nici eu, am schimbat doar ca sa vad chenarul  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.