sa scuzati o intarziata.
nu sunt de acord cu ideea de grupuri grupulete,in schimb sunt pro problemei ridicate,pe care a explicat-o foarte bine Lorelei.
eu ,o mare bucata de timp nu am intrat din cauza lipsei de timp,dar aceasta lipsa a fost incarcata si cu neprezenta interesului.imi cer scuze daca va par in alt fel decat sincera.
astazi am intrat si spre marea mea surprindere am gasit si subiecte care sa imi solicite cunostintele si punctele mele de vedere.trebuie sa recunosc ca am evitat subiectele siropoase.Dar am fost bucuroasa cand am putut afirma o idee, punand in practica ce tot invat eu de la inceputul anului-filosofia..un domeniu care m-a acaparat in totalitate.Am putut sa verific daca am retinut ceva din ce am invatat,daca am reusit sa imi conturez modul de gandire.
Desigur fiecare vede in lovetime ce vrea-unii un umar de plans,altii un mod de conturare al propriilor opinii,venind in contact cu alte idei,altii un taram al literaturii si al creatiei.
Fiecare se defineste prin lovetime.Pentru ca este un forum deschis pentru toti nu avem cum sa ii dezvoltam o singura intrebuintare.