11 Octombrie, 2025, 12:08:08 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Increderea in sine  (Citit de 3786 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2006, 01:14:25 p.m.
Citit de 3786 ori

Iosif

“Ca sa fii un mare campion trebuie sa crezi ca esti cel mai bun. Daca nu esti, prefa-te” Muhammad Ali

“Cand esti un mare campion, prefa-te ca nu esti, altfel toata lumea o sa vrea sa se lupte cu tine si vei consuma energia inutil.” Sun Tzu

Este foarte important sa avem incredere in noi, dar e si mai important sa stim unde este linia de despartire cu aroganta.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 Octombrie, 2006, 03:21:54 p.m.
Răspuns #1

catty

ai foarte mare dreptate dar...din pacate...majoritatea persoanelor care tin cont de primul citat o fac intr-un mod dezgustator dupa parerea mea...iar de cel de-al doilea...cati gandesc asa?...ceva ce tinde spre zero din pacate...
mie nu imi plac persoanele care vor sa para ceea ce nu sunt...mi se par penibili...
inteleg ce vroiai sa zici prin aceste citate dar...parerea mea este ca ele sunt interpretate gresit de cele mai multe ori si rezultatul este dezastruos...

27 Octombrie, 2006, 03:44:04 p.m.
Răspuns #2

pokemon

Citat
Ca sa fii un mare campion trebuie sa crezi ca esti cel mai bun. Daca nu esti, prefa-te
Fiecare dintre noi ar trebui sa avem o mentalitate de invingator,sa gandim pozitiv chiar daca nu intotdeauna putem...
Citat
“Cand esti un mare campion, prefa-te ca nu esti, altfel toata lumea o sa vrea sa se lupte cu tine si vei consuma energia inutil
Sa sti sa fii modest chiar daca ai avea motive sa te lauzi...sa nu  ii privesti pe toti ceilalti de sus,sa te crezi superior...
Este foarte greu sa ramanem constanti,sa procedam asa cum trebuie in fiecare situatie...dar uneri ne lovim cu capul de pragul de sus si asta ne aduce cu picioarele pe pamant :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.