Dragii mei prieteni, draga Semiramis, draga Mouzaphere, draga IngerasMaiViuCaOricareAltul si altii dragi, atat de dragi dintre voi
Am analizat mult lucrurile pana sa hotarasc sa redeschid poarta asta care face legatura intre prezent si un anume trecut al meu, un trecut cu multe amintiri frumoase pentru care trebuie sa va multumesc! Simteam ca trebuie sa raspund la mesajele pline de nostalgie ale unora dintre voi. Apoi, imi era asa de dor de voi!
Dusmani nu cred sa am pe forum, asa ca nu cred ca cineva imi va simti respiratia in ceafa, acum ca sunt clar aici!

Deci, iata, ma intorc. Insa nu cu un avant debordant, ci unul realist, intrucat nu cred ca atmosfera din trecut de pe forum depinde in asa masura de mine, ci mai mult pentru ca poate stiindu-ma alaturi cei care ma indragesc vor fi mai incurajati sa dea curs frumusetii din sufletele lor si sa o impartaseasca cu ceilalti membrii ai forumului. Hm! Cam pretentios! Dar o spun cu modestie!
Contul mi-e deschis. Voi scrie uneori, acolo si atunci cand voi avea ceva de spus. Va rog, insa, nu uitati, acum sunt mamica si vai, cat de zbanghie e micuta mea printesa! Trebuie sa fiu mereu cu ochii pe ea!
Sunt, asa cum imi place sa spun, in preajma! Si, da, va iubesc!
DIANA