11 Octombrie, 2025, 01:25:20 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Doriti sa fie eliminat, dat afara CONTINUUM de pe Lovetime.Ro ?

DA
6 (50%)
NU
6 (50%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

Votare închisă: 28 Noiembrie, 2006, 12:45:32 a.m.

Autor Subiect: Doriti sa fie eliminat CONTINUUM de pe Lovetime.Ro ?  (Citit de 17329 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Noiembrie, 2006, 08:38:16 p.m.
Răspuns #45

Escu

Global Moderator
continuum...sincer acum...parerea mea sincera...

Te inteleg, stiu cum e, nu esti singur.daca vrei sa intelegi asta bine, pentru ca astea conteaza.
daca nu vrei, poti sa te impusti..sincer..asta gandesc...nu ai decat sa te superi.
Gandeste-te mai bine.
Let's put a smile on that face!

06 Noiembrie, 2006, 08:57:38 p.m.
Răspuns #46

|ngerMorT

Eu sunt PRO referitor la propunerea ta Diana. Si eu chiar am sesizat o schimbare in ultimul post la lui Continuum.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

07 Noiembrie, 2006, 12:05:55 a.m.
Răspuns #47

viulian

Administrator
Continuum, cu toate ca oamenii de pe forum sunt sufletisti, si ajuta... te rog nu transforma forumul intr-un loc martor al depresiei tale infinite. Daca ai fi cu adevarat deprimat, nu ai avea energie nici sa te misti, dar fluenta cu care tot postezi arata ca esti rau de fapt, egoist, furios, si nici pe departe singur samd. Daca te-ai simti cu adevarat singur, ai fi undeva intr-o discoteca, sa bei o vodka si sa te duci la dans. Sau alte chestii...

Deci nu ne pacalesti, cu toate ca poate starnesti simpatie in inimile celor care admira efortul cu care zici ca te zbati. Dar cum nu rezolvi nimic, si mai si deranjezi pe altii, e complet contraproductiv..

Tu nu vezi ca prin atitudine te condamni singur ?

Asta e ultimul avertisment.. te rog fara vaicareli, ca le avem pe toti ale noastre, fara 10 posturi peste tot.. in care doar sa proclami agonia ta. Nu frange inima la nimeni.

07 Noiembrie, 2006, 07:38:09 p.m.
Răspuns #48

serenity82

Dragul meu exista o vorba care spune "Esentele tari se tin in sticlute mici". Am invatat-o de la un amic si prima data nu am inteles-o dar acum are un sens. sincer nu conteaza cati oameni sunt in jurul tau ci cat valoreaza.Daca ai 2 prieteni adevarati esti foarte bogat. Nu conteaza cat timp aveti sa va vedeti dar sunt sigura ca daca ii suni si le spui ca ai nevoie de ei sunt alaturi de tine oricand. Prietena mea cea mai buna este in Japonia si o vad o data pe an si atunci vine 2 saptamani si ne vedem de 2 ori ca nu are timp. Totusi pentru mine conteaza sa stiu ca daca am nevoie de ea o pot suna la orice ora. Am un prieten si aici in oras si nu am timp sa ma vad cu el, uneori am mare nevoie de el insa ii dau un telefon si stie sa ma ajute cu o vorba buna. Spui ca nu ai prietena, nu inseamna ca esti urat sau prost, si eu am trecut prin asta insa stii unde se face diferenta? S-a vazut cand am inceput sa-l tratez pe cel de langa mine ca pe o persoana de care imi pasa nu de care ma folosesc. Imi cer scuze daca voi gresi insa acum voi face o supozitie si sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Daca tu cand discuti cu o fata te plangi la fel de mult ca aici ea va avea tendinta sa se indeparteze de tine indiferent de cat de mult te-ar iubi si de cat de simpatic ai fi. Asa am facut eu la un moment dat si am pierdut insa atunci cand mi-am dat seama ca gresesc m-am schimbat si am inceput sa il ascult si pe el si nu m-am mai plans totul s-a schimbat si am fost si eu acceptata.
Dragul meu ai o varsta la care nu iti mai permiti sa fii copil. Altii la varsta ta muncesc ca sa-si intretina familia sau sunt batuti de parinti, bolnavi de boli incurabile etc. E timpul sa-ti recunosti greselile ca sunt sigura ca le constientizezi si sa le accepti apoi sa faci ceva ca sa le indrepti. Daca o sa te plangi mereu la infinita asa nu vei rezolva nimic pentru ca vei crede mereu ca nu poti si ca esti marginalizat. Incearca sa te gandesti ca nu conteaza ce spun restul ca esti norocos ca ai 2 prieteni ca esti norocos ca ne ai pe noi, incearca sa iti spui problemele sub alta forma nu asa brutal. Cauta sfaturi si optimism si nu refuza categoric tot avand ca motiv explicatii date la suparare si disperare si depresie. Nu mai fi asa orgolios si accepta ca gresesti si accepta si ajutorul nostru. Din ceea ce i-ai raspun lui Kitty17 eu inteleg ca iti place sa te plangi si sa faci pe victima si ca refuzi categoric orice ajutor si orice sfat. Daca e asa de ce ni-l mai ceri? Scuze daca sunt nesimtita la faza asta insa asa mi-ai lasat impresia si nu cred ca sunt singura. Ai primit la acest topic nu numai pareri ci si sfaturi pentru ce ai putea sa faci ca sa nu se mai supere nimeni dar nu vrei sa tii cont de ele. De parca numai noua trebuie sa ne pese de tine insa tie nu trebuie sa-ti pese de ceea ce simtim noi si de ce ne deranjeaza pe noi. Stiu ca e greu si foarte frustrant ca sa vezi ca nu toata lumea te place insa tu poti schimba asta si doar tu. Nu mai esti copil si trebuie sa incepi sa-ti asumi niste responsabilitati si sa-ti recunosti greselile. Daca vei face asta esti cu un pas spre succces. Eu imi aduc aminte ca ai fost foarte bine primit si toti am incercat sa te ajutam cum am putut. Acum restul depinde de tine.
Eu nu pot decat sa-ti doresc sa ajungi sa te gasesti si sa reusesti sa ai asa multi prieteni cati vrei dar crede-ma ca lumea e parsiva si nu cred ca vrei sa-ti fie prieteni de fatada si sa te barfeasca in spate. Noi macar am avut curajul sa recunoastem ce ne deranjeaza si cred ca asta conteaza mai mult decat orice pentru ca suntem onesti. Sa dea Dumnezeu sa nu fii niciodata dezamagit de cineva cum am fost eu, sau alte persoane de pe site, sa nu cunosti niciodata ce inseaman sa fii la un pas de moarte la o varsta frageda, sa nu stii ce inseamna sa nu ai ce manca si sa treci prin fata unui magazin si sa spui poate intr-o zi imi voi lua si eu acum nu pot ca trebuie sa fac economii sa mananc, sa ai mereu o casa si o familie si sa nu cunosti ce inseamna sa fii batjocorit in adevaratul sens al cuvantului si cei din jur sa te considere ultimul om din lume.
Imi cer scuze inca o data daca te supar dar stii uneori adevarul doare iar mie imi place sa fiu directa. Ce spune Viulian e foarte adevarat, cand esti deprimat abia te regasesti sa traiesti apai sa mai scrii. Poate asta e motivul pentru care multi luam o pauza la un moment dat, pentru ca simtit ca nu am putea scrie nimic bun care sa inspire optimism si vrem sa nu ne lamentam si sa ne plangem de toate problemele.
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

29 Noiembrie, 2006, 10:02:10 p.m.
Răspuns #49

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Noiembrie, 2006, 10:02:37 p.m.
Răspuns #50

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

29 Noiembrie, 2006, 10:40:10 p.m.
Răspuns #51

Evangeline

Am mai vorbit eu cu el de cateva ori :) Din pacate tot rau este, nu s-a schimbat si am incercat sa-l conving sa se intoarca pe site si sa se schimbe treptat dar nu a vrut :-X El sufera foarte mult si il inteleg dar ar trebui sa accepte provocarea si sa se schimbe i-ar prinde bine.

:-*
Never, never quit!

29 Noiembrie, 2006, 10:46:29 p.m.
Răspuns #52

serenity82

Eu imi cer scuze daca am fost prea dura insa uneori mi se pare ca doar asa poti trezi pe cineva la realitate daca ii dai "2 palme". stiu ca doare insa in timp trece  :-\ :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

29 Noiembrie, 2006, 10:53:41 p.m.
Răspuns #53

Evangeline

Nu cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze. Atat tu cat si ceilalti (nu toti) au incercat sa-l ajute sa-i intinda o mana spre binele lui. El stie asta, e constient dar tutosi a refuzat :( Eu zic ca cei care au vrut sa-l ajute si-au facut datoria...acum totul tine numai de el ;)

:-*
Never, never quit!

30 Noiembrie, 2006, 04:17:55 a.m.
Răspuns #54

Evangeline

Ma bucur mult pentru tine si sper sa revii pe site mult mai vesel decat inainte :-*
Never, never quit!

30 Noiembrie, 2006, 12:48:24 p.m.
Răspuns #55

|ngerMorT

30 Noiembrie, 2006, 12:53:15 p.m.
Răspuns #56

Escu

Global Moderator
Bine ai revenit, ti-ai re.incarcat bateriile?

30 Noiembrie, 2006, 12:54:26 p.m.
Răspuns #57

charlie

mai degraba poate a trecut de la "777" la "Duracell".
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Noiembrie, 2006, 12:55:50 p.m.
Răspuns #58

Escu

Global Moderator
mai degraba poate a trecut de la "777" la "Duracell".

chmod 777 CONTINUUM, asta ar trebui sa mearga pt o vreme :D

Bateriile chinezesti 777 - Gust si energie intr-o singura cutie!

30 Noiembrie, 2006, 01:01:37 p.m.
Răspuns #59

Lorelei

Bun revenit. Sa-ti fie intoarcerea placuta si de bun augur!
PS. Nu-ti face griji, o sa apara si dragostea... exact atunci cand te astepti mai putin...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.