trecut
...ma privea cu duiosie...ma mangaia fara graba...imi saruta mainile...ochii lui isi schimbau culoarea... lumina ... ca marea...Asupra lor s-a deschis o data...de mult, sufletul meu curios, nesatios de dragoste....Il mai iubesc?L-am iubit! As mai putea sta langa el?Altadata da, as fi dorit sa se intample acest miracol.Sa ma ia de mana, sa ma duca... oriunde...as fi plecat cu el legata la ochi....Dar acum? Nu...
-Niciodata n-ai fost a mea... nu te-am simtit a mea... poate de aceea te-am si vrut cu atata furie...
Ba am fost...am fost a ta...mi-ai stapanit spiritul...mintea...ai stiut sa patrunzi in gandurile mele...in sufletul meu...am fost a ta toata...cand nu erai aici , in jurul meu se iveau adancuri negre...imense...gropi fara fund, infioratoare prapastii...
Ocrotirea ta mi-a fost haina... dragostea ta mi-a fost adapost...mi se pare ca am fost bolnava...sau poate a fost un somn lung, cu vise chinuitoare...ne cautam... cand ma gaseai nu ma recunosteai...cand ma strigai, nu te auzeam...nu te recunosteam...te-am asteptat...ti-am pandit pasii...si intr-o zi n-ai mai venit...
Urechile mele exasperate au asteptat...au ascultat...au pandit...m-am hranit numai din amintirea zilelor trecute, din nadejdi a caror seva erau febra , visul, inchipuirea mea...
sa ma trezesc nu doream...
voiam doar sa dispar...sa scap de durerea din suflet... durerea neintrerupta... ascutita...chin de neindurat... care crestea...se inmultea ca un cancer...
dar intr-o zi...intr-o zi m-am hotarat...am stiut ca nu trebuie sa intorc capul...ca daca privesc inapoi ma transform in stana de piatra...[/color][/i][/b]