09 Octombrie, 2025, 11:49:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum va simtiti la varsta pe care o aveti?  (Citit de 33445 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Decembrie, 2006, 02:37:55 p.m.
Răspuns #15

pokemon

o sa cresti...si nu se va schimba mare lucru...parintii si la 35 de ani ai tai,vor fi tot parinti si isi vor dori sa te protejeze!asa ca distreaza-te acum,dar distreaza-te cu limite si cu cap  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Decembrie, 2006, 03:27:32 p.m.
Răspuns #16

Little Rose

intr-o perioada imi placea sa spun ca mi-s batrana sufleteste. dar cred in inviere, in renastere. si asta mi se intampla acum. descopar fiecare lucru ca avand o savoare noua, nemaintalnita.

nici tanara nici batrana. pusa pe sotii mai tot timpul desi locul de munca nu-mi permite.
iubareata peste masura desi timpul si societatea nu-mi permite.

sunt in viata si asta e cel mai important
Multumesc Doamne!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

14 Decembrie, 2006, 03:54:26 p.m.
Răspuns #17

Lady Allia

ma simt foarte tanara si copilaroasa
 am o pofta imensa de viata si zambet
 as vrea mereu sa dansez si mereu, dar mereu fac nazbatii  ;D
 incerc sa apreciez fiecare clipa buna sau mai putin buna
 incerc sa  invat sa iau viata asa cum este si sa ma bucur de fiecare lucru sau persoana noua  :)

15 Decembrie, 2006, 12:27:39 p.m.
Răspuns #18

burn_2_hell

o sa cresti...si nu se va schimba mare lucru...parintii si la 35 de ani ai tai,vor fi tot parinti si isi vor dori sa te protejeze!asa ca distreaza-te acum,dar distreaza-te cu limite si cu cap  ;)
da asa este...dar totusi...cand voi avea 18 ani...nu vor mai fii ca acum...adica ma vor lasa sa fac ce vreau...bine nu chiar tot ce vreau...dar e super aiurea sa te puna sa vii la 9 acasa.. >:(..10-11 mi se pare o ora rezonabila  ;D...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

15 Decembrie, 2006, 03:03:19 p.m.
Răspuns #19

pokemon

haha...eu pana la 17 ani trebuia sa fiu in casa la ora 23  ;D asta daca eram plecata doar cu fetele  ;)
si...iti spun eu ca nu e cine stie ce schimbare nici dupa 18 ani!
Bucura-te de ziua de azi,caci cea de maine va veni oricum...si apoi vei regreta ca azi ai trait cu gandul la maine  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Decembrie, 2006, 04:54:42 p.m.
Răspuns #20

|ngerMorT

Eu trebuia sa fiu pe la 9-10. Dupa care s-a mutat la 11-12 momentan.

Hai sa-ti spun o tehnica.  ;D Daca iti zice sa vii la 9, suni si spui ca mai intarzi putin. Si incet ince incep sa vii la 9 jumate. Dupa care deja incepi sa le spui direct ca vii la 9 jumate. Nu stiu daca ai inteles tehnica exact. Ideea e sa maresti putin cate putin timpul alocat  ;D La mine a mers.  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

15 Decembrie, 2006, 07:43:38 p.m.
Răspuns #21

burn_2_hell

pai zic sa ajung la 9..si ajung la 9 si un sfert... ;D cam asta incerc si eu sa fac... ;D..acum incercam s ail ''santajez'' pe tata sa ma lase maine la discoteca...;))))
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

16 Decembrie, 2006, 01:17:22 a.m.
Răspuns #22

Strumfita

Cred ca stau de 20 de min la topicul acesta, dar tot nu reusesc sa dau un raspuns. Ma simt, ca o marioneta a vietii.. acum imi ofera un strop de fericire, devin optimista, iar ziua urmatoare imi arunca in fata nota de plata pentru acele cateva clipe de ... multumire de sine, de optimism. Ma simt ca o persoana ce nu poate fi inteleasa, deoarece nici macar eu nu ma mai pot intelege. Copil? Nu pot spune ca ma simt ca un copil .. deoarece copil e acel suflet pur, care stie sa ierte si a carui grija e .. sa nu se impedice la sarit coarda, sa nu fie o zi ploioasa maine pentru a putea iesi la joaca sau sa fie trimis in patut de catre parinti. Adult? ha .. nici atat. Ma inspaimanta numai pronuntarea acelui cuvant rece. Atunci ce sunt? Da, imi mai place sa joc sotron, sa sar coarda, sa culeg frunze de toamna sau sa fac ingerasi in zapada. Imi place sa ma scufund in ceata, sa-mi creez propria lume, sa ma plimb singura prin ploaie, sa alerg dupa fluturi sau fulgi de nea... si da .. visez. Cred ca e singurul lucru pe care il mai pot face, fara retinere..
Deci .. cum ma simt la varsta mea? Dornica de viata? Ar trebui .. dar nu e asa ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

16 Decembrie, 2006, 09:44:42 a.m.
Răspuns #23

suflet

cand ma gandesc ca peste o saptamana schimb prefixul ... parca ma simt "batran" ... un "2" in fata ma face sa ma gandesc ca incepe sa vina greul ... cat aveam "1" in fata ... ma simteam tanar, copil ... acum e altceva ... parca nu vreau sa am 20 de ani ... timpul a trecut asa de repede  :( ...

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

16 Decembrie, 2006, 12:04:41 p.m.
Răspuns #24

burn_2_hell

:P asta este blegone...daca vrei..uite sa vezi ce buna sunt..doneaza-mi mie niste ani de la tine...ca nu ma supar  ;D....vreo' 2 ar fi deajuns.. ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 04:15:12 p.m.
Răspuns #25

digitty

ohohooo..la varsta pe care o am ma simt excelent  :D :D :D

Adica hai sa fim seriosi...nu stiu de unde atata libertate dobandita,dar de cand am voie sa plec la bucuresti in weekend si sa dorm acolo...sau de cand ma lasa sa plec de capul meu ba la mare ba la munte,parca nu ma mai deranjeaza ora de venit acasa...(12..ihhh ::) ) plus ca sunt la varsta descoperirilor... de exemplu am descoperit ca sunt si oameni de treaba pe lumea asta (oameni care atunci cand vad 8 fete facand autostopul pentru ca au pierdut rata,chiar opresc masina sa le ia ;D ) ... Distractia abia acum incepe sa prinda contur... Si am o viata intreaga inainte ;)

Descopar placerea cititului si a invatatului...(da! chiar si a invatatului)
Sunt intr-o dezvolatre continua  ;D

Sunt in floarea varstei aproape... :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

21 Decembrie, 2006, 11:40:36 p.m.
Răspuns #26

desdemona

pentru digitty :"am vazut si romani fericiti".Bravo! prea putini dintre noi pot afirma asta.

nu ma simt.cam in asta s-ar rezuma raspunsul meu.mintea si inima stiu si simt ceva,iar firea mea altceva.sunt impulsiva si ma urasc,sunt egoista si ma urasc.
astept sa ajung la varsta la care ma pot simti
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Ianuarie, 2007, 06:27:23 p.m.
Răspuns #27

valentina

Eu una ma simt nemaipomenit de bine.Chiar daca anii au mai facut cateva mici modificari pe ici colo.Dupa cele doua sarcini,m-am ingrasat ,insa cu timpul am mai dat jos dar nu atat cat as fi vrut (sunt inalta si cam am ramas cu burtica,pe care sper sa o dau jos).Sunt oameni care cum ma vad imi spun ca m-am schimbat (in bine).
     Iar varsta nimeni nu-mi da atat cat am.Pentru multi inca sunt domnisoara,prea putini imi spun doamna.
    Sufletul meu e inca tanar,nu ma simt asa cum ar trebui poate, la o varsta trecuta de 30 de ani.Sufletul meu ,ca si spiritul mi-au ramas tinere.
   Eu m-am caracterizat odata spunandu-mi ca sunt femeia -copil.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

08 Decembrie, 2007, 09:00:27 p.m.
Răspuns #28

sunshine

Chiar ma gandeam intr-o seara: "oare cum ma vad oamenii caci eu ma simt neschimbata,de parca s-ar fi oprit timpul in loc ".Ma refer la suflet, sentimente, stare de spirit, fizic etc.Ma joc ,cu copiii mei( iarna trecuta Alex mi-a spus , cand ne jucam in zapada, daca ma intreaba cineva cati ani am sa spun 16 :D, asa ma vedea el, ca o adolescenta fara griji care se bucura ca un copil de fulgii de nea), plang, rad, cant, dansez ca in adolescenta, poate chiar cu mai mult drag decat atunci.Nu cred ca voi imbatrani vreodata, ma voi simti frumoasa toata viata , asa ma vad eu ( scuzati lipsa de modestie),vesela, plina de viata si obraznica :-[ :happydance:
« Ultima Modificare: 08 Decembrie, 2007, 09:12:46 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Decembrie, 2007, 09:09:50 p.m.
Răspuns #29

daniela

toti se simt bine :) si e un lucru bun.
eu una ma simt obosita dezamagita plictista dar inca mai sper k se vor rezolva aceste probleme astept vacanta sa  ma odihnesc nu stiu cat voi putea doar vin sarbatorile deci un lucru se va rezolva restul raman de vazut.
anii trec noi ne marim sufletul ramane acelasi o parte din gandire la fel,dar mergem inainte  pt asta e viata sa mergi inainte orice ar fi pana la urma timpul si rabdarea le va rezolva pe toate ne va vindeca toate ranile si ne va ajuta sa vedem si partea buna a dezamagirilor. :-*