10 Octombrie, 2025, 08:03:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nu mai pot!!!....nu stiu ce sa fac...  (Citit de 5937 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Noiembrie, 2006, 04:48:33 p.m.
Citit de 5937 ori

IUBIta

Am sa va zis f f pe scurt..nu stiu dc vi s-a mai intamplat pana acum asa ceva iubesc doi barbati in acelasi timp...amandoi m-au cerut in casatorie..unul este fostul meu prieten de care m-am despartit acum 6 luni dar am continuat sa ne mai vedem macar o data pe luna, iar celalalt este actualul meu prieten cu care sunt din mom in care m-am despartit de primul.Pe amandoi ii cheama DAN..ca sa nu incurc numele nu de alta ;D.
Cu fostul am fost 4 ani..m-a iubit si l-am iubit mai presus de orice insa din pacate nu in acelasi timp..ne-am despartit pt ca nu-si mai aveau locul minciunile si tot ce era atunci intre noi...cu timpul am realizat ca doar langa el am simtit cu adevarat..si ca doar el m-a iubit asa cum imi doream eu..
Am inceput o relatie cu un coleg de servici , importiva politicii companiei la care lucrez(dupa cum bine stiti comaniile multinationale interzic relatiile sentimentale intre angajati), ne dorindu-mi decat sa-mi alin suferinta provocata de fostul ...am pus tot ce-am avut mai bun in mine ca sa-l uit...la un mom dat am crezut ca asa a fost insa...ma inselasem..dar cu toate astea incepeam sa simt din ce in ce mai mult si mai mult pe fiecare zi ce trecea lucrurile parca imi scapau de sub control...promisiunea mea de a nu ma mai indragosti niciodata de nimeni altcineva fusese incalcata am inceput sa-l iubesc insa amintirea celor 4 ani nu-mi da pace...cu toate ca ne-am mutat impreuna...
...am ajuns intr-un mom de cumpana cand au aparut ceruri pe care cu celalalt nu le avusesem...adica are un comportament destul de violent atunci cand se enerveaza...si sunt f speriata de gandul ca ar putea sa faca asa si cand vom fi casatoriti(dc ne vom casatori)...si am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la fostul prieten ...care in aceste 6 luni n-a incetat sa ma caute sa ma cheme inapoi...
...ziceti-mi voi ce sa fac ...sau macar un sfat ca sincer simt c-o iau razna...(am uitat sa va zic da' week-endul trecut am plecat de la el..)
Iubita

01 Noiembrie, 2006, 05:19:18 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Daca iubesti doua persoane in acelasi timp, cu siguranta nu este momentul casatoriei, cel putin nu din iubire. Poate ar trebuii sa iti revizuiesti interesele si daca altfel nu se poate, pune pe o foaie un tabel cu doua coloane si scrie plusurile si minusurile fiecaruia, apoi vezi numarul si gravitatea lor.
Presupunand ca iti doresti o casatorie care sa si dureze si sa fie placuta, eu imi permit sa iti dau un sfat: nu te grabi!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

01 Noiembrie, 2006, 09:38:30 p.m.
Răspuns #2

burn_2_hell

doamne... :o..tipul pe care eu il iubesc..il ador...il cheama..tot...Dan!!! :o...gandeste-te bine..ce simti pentru fiecare!!si cum a spus si joey..NU TE GRABII!!!!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

01 Noiembrie, 2006, 09:42:13 p.m.
Răspuns #3

diana_nistor

Vizitator
Chiar asa: ce e graba asta cu casatoria?! Esti fata batrana? Te imping parintii si neamurile sa te mariti?
Eu as zice sa pleci undeva, departe de amandoi feciorii si sa vezi cui ii duci dorul mai tare si mai tare. Dar... daca stau bine sa ma gandesc, cred ca ar fi mai indicat sa mai "cresti" putin si sa lasi dragostea sa vina la tine, nu sa o provoci. Cand vine ea, cea adevarata, nu mai ai nici un dubiu, nici o alegere de facut. Totul devine limpede si firesc!

02 Noiembrie, 2006, 10:15:56 a.m.
Răspuns #4

ExIgEnTaa

ziceai ca actualul are un comportament violent cand va certati??...ar trebui sa-ti dea de gandit putin...in orice caz nu te grabi,pt ca nu cred ca e o chestie urgenta sa te hotarasti cu cine sa te mariti..
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

02 Noiembrie, 2006, 01:03:04 p.m.
Răspuns #5

IUBIta

as vrea sa va zic ca deja am luat o decizie...azi dimineata i-am spus actualului prieten ca nu stiu ce simt si ca numai vreau pt ca n-as vrea sa-l mint...de azi de dimineata nu mi-a mai vb si nici nu mi-e raspuns in vreun fel...asta ce inseamna dupa parerea voastra???!!!
Iubita

02 Noiembrie, 2006, 01:10:44 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Ca este un om normal! :) Ce poate sa insemne? Ca nu i-a placut in mod deosebit mesajul transmis de tine.
Cand cineva iti da "cancel" cum imi place mie sa spun, ai doua optiuni:
1. Faci pe cutu-cutu si te tii de el cu speranta ca iti va arunca un os
2. Realizezi ce se intampla si incerci sa fi rational si sa iti vezi de treburile tale pe mai departe
..din pacate mai exista si un punct 3, care totusi este mult mai rar
3. Game over. Sinucidere.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Noiembrie, 2006, 02:43:50 p.m.
Răspuns #7

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

02 Noiembrie, 2006, 03:14:50 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
haha...credeti ca e simplu cu sinuciderea ?am prieteni care au incercat sa se sinucida si nu au reusit...trebe mult curaj si acolo....
Let's put a smile on that face!

18 Noiembrie, 2006, 05:52:46 p.m.
Răspuns #9

Strumfita

Analizeaza bine problema. Incearca sa fii singura un timp si sa te gandesti bine la ce crezi tu ca e cel mai bine sa faci. Succes.

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 Noiembrie, 2006, 03:10:16 p.m.
Răspuns #10

suflet

doua persoane deodata ... nu se poate (cred eu) ... pe unul il iubesti si cu celalalt doar te simti bine ... analizeaza bine problema si ai sa-ti dai seama pe cine iubesti (poate pe nici unul ... dar amandoi nu cred)

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin