10 Octombrie, 2025, 01:05:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne dor cuvintele?  (Citit de 12794 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Decembrie, 2006, 07:10:42 p.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

"cuvantul este vehicul al sufletului" spunea Tolstoi,iar eu sunt de acord cu el.prin intermediul cuvintelor ne exprimam sentimentele,trairile,dorintele,nemultumirile,temerile...etc.ar trebui sa gandim de 10 ori si sa vorbim o data,insa unii dintre noi fac exact invers.nu cuvintele ar trebui sa ne doara ci ceea ce transmit ele....fie fals ori adevarat.atunci cand simtim ca ne dor cuvintele cuiva,ar trebui sa reflectam,sa vedem unde ma gresit si de ce...sau unde  gresit persoana respectiva si de ce.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Ianuarie, 2007, 12:02:30 p.m.
Răspuns #16

valentina

Nu cred ca exista vreo explicatie logica.Dar dor al naibii de rau.
          As prefera sa iau o palma decat sa fiu lovita de cuvinte grele.
 O palma,o bataie ,toate acestea trec,pe cand cuvintele raman adanc sapate,inradacinate in inima,in memorie.
Asa cred eu,asa simt eu.Pentru ca de multe ori am fost lovita astfel.Gesturile se estompeaza in timp,pe cand cuvintele raman.Si de cate ori crezi ca le-ai uitat ,ele revin mereu.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

05 Martie, 2007, 11:30:44 p.m.
Răspuns #17

Eve

pentru ca prin ele oamenii lovesc intai inima ta si pana sa-ti vina in ajutor mintea...
« Ultima Modificare: 05 Martie, 2007, 11:32:31 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

06 Martie, 2007, 11:33:10 a.m.
Răspuns #18

Doniacris

... poate ca dor si pentru ca ele poarta energie, cuvintele nu se risipesc pur si simplu prin univers ...
Si mai intervine un aspect: tonul face muzica!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

06 Martie, 2007, 04:35:28 p.m.
Răspuns #19

Escu

Global Moderator
mai putine cuvinte, mai multa muzica
Let's put a smile on that face!

06 Martie, 2007, 07:35:47 p.m.
Răspuns #20

Alia

Pe mine ma dor cuvintele, ....pentru ca le constietizez...Adevarul este ca nu ma dor cuvintele intr-o discutie contradictorie, poate si pentru faptul ca replicile imi ies pur si simplu si au efect de bici...Si apoi nu am fost pusa in situatia de a avea discutii...sa spun "urate" cu cei din jur ... Te poti certa cu cineva si..."politicos".
Ma dor in schimb, cuvintele ..."lui"...atunci cand vad ...dincolo de ele, cand le simt nuantele si....Doamne ce ma doare......perceptia lor......

07 Martie, 2007, 02:27:08 p.m.
Răspuns #21

Doniacris

... "de miine incolo pt. mine nu mai existi ..."
Cat si cum sa te mai ajute mintea, cand sufletul ti-e franjuri?!
« Ultima Modificare: 07 Martie, 2007, 02:30:48 p.m. de Doniacris »
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

11 Martie, 2007, 10:31:00 p.m.
Răspuns #22

Alia

Nu mai existi pentru el, dar...existi pentru tine, existi pentru ca esti o fiinta minutata, iar acest dar, viata, ti-a fost oferit de Dumnezeu, probabil tocmai pentru a invata....din greseli, din experiente neplacute, din iubiri, din tradari, si iar din iubiri....