09 Octombrie, 2025, 11:28:59 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

E benefica aderarea la UE

DA
NU
POATE

Autor Subiect: toamna aberatiilor noastre  (Citit de 160713 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Noiembrie, 2006, 03:52:35 p.m.
Răspuns #90

charlie

poke.... ai grija ca nu sunt cei reali.

surse sigure sustin ca originalii sunt la sunshine... si vrea recompensa grasa  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Noiembrie, 2006, 03:54:08 p.m.
Răspuns #91

pokemon

nimeni...pai si de unde o recuperez eu pe sunshine????

haide ma...ca am promis sa i iau...dar cred ca o sa ma dau la noul model...escu stie...aia noiii :))))
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Noiembrie, 2006, 03:54:47 p.m.
Răspuns #92

Escu

Global Moderator
TOCMAI AU SOSIT CHILOTII CU GAURA IN FATA!!!
Let's put a smile on that face!

28 Noiembrie, 2006, 03:55:11 p.m.
Răspuns #93

charlie

pai si de unde o recuperez eu pe sunshine????

rabdare, ca taie placinta.  ;D

28 Noiembrie, 2006, 03:56:06 p.m.
Răspuns #94

pokemon

haaaa...la astia ma anuntasem eu :)))

PS:stiu cateva persoane care diseara se vor lafai in cos...faceti loc...faceti loc....si...nu ne injurati :)))
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Noiembrie, 2006, 03:57:20 p.m.
Răspuns #95

pokemon

placintaaaaa...yaaamy...escule..pastreaza ti chilotii-desi p aia cu gaura nu ti i dau inapoi---
hai raza de soare...ca mor de pofte aci  ;D

28 Noiembrie, 2006, 03:57:45 p.m.
Răspuns #96

Escu

Global Moderator
placinta? ce mai e de mancare?mokemon...dai si tu niste banane si vezi ce mai e in frigider..serveste-l si pe nimeni...ca e timid...

PS: oare in cos putem sa postam?

28 Noiembrie, 2006, 03:59:11 p.m.
Răspuns #97

charlie

pokemon...dai si tu niste banane si vezi ce mai e in frigider..serveste-l si pe nimeni...ca e timid...

te dezamagesc, dar nu imi trebuie. poti sa le iei tu pe toate.

28 Noiembrie, 2006, 04:00:07 p.m.
Răspuns #98

pokemon

adica...dupa ce m am urcat ca maimuta pana in varful babanului...sa impart cu voi??
impart...ca mi sunteti dragi....pt nimeni..am o portie mare de ceva....dar...intai sa pofteasca la masa

raspuns la PS:incercam si acolo....desi ar fi mai putine munca pt sefi...daca am putea sa scriem direct acolo ;D

28 Noiembrie, 2006, 04:01:08 p.m.
Răspuns #99

Escu

Global Moderator
nimeni treci si spala-te pe maini...si hai sa stam la masa...vindem impreuna chilotii aia mai incolo....
pokemon...esti draguta si ne servesti ?

28 Noiembrie, 2006, 04:01:12 p.m.
Răspuns #100

pokemon

nimeni...ma refuzi???
si eu tocmai prajisem o friptura....era si cu ceva acrituri...dar...daca nu vrei...acuma ce o sa fac???

28 Noiembrie, 2006, 04:02:26 p.m.
Răspuns #101

pokemon

tre sa te servesc si pe tine....dar u poti sa te deplasezi si singur...eu pe charlie il servesc....
iti dau si tie un strop...sa nu mori de pofta....si ca recompensa pt ce ai facut pt mine ;D

28 Noiembrie, 2006, 04:03:25 p.m.
Răspuns #102

Escu

Global Moderator
nimeni...ma refuzi???
si eu tocmai prajisem o friptura....era si cu ceva acrituri...dar...daca nu vrei...acuma ce o sa fac???

mananc eu tot daca nimeni nu vrea...mokemon...dau chiloti moka pt tine si pt prietenul tau... fii gazda!

28 Noiembrie, 2006, 04:05:18 p.m.
Răspuns #103

pokemon

sunt gazda....dara acuma...ma retrag...si trec la invatat...ca unii mai au si de astea de facut....
sa ma asteptati diseara...cu chiloti noi...si...poate voi da si ceva de mancare.... ;D daca va purtati frumos
:)))

28 Noiembrie, 2006, 04:10:20 p.m.
Răspuns #104

Escu

Global Moderator
NU SUNT RESPONSABIL PT CE A FOST AICI.
EXTRATERESTRII MI-AU RESCRIS CREIERUL!