09 Octombrie, 2025, 11:24:31 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

E benefica aderarea la UE

DA
NU
POATE

Autor Subiect: toamna aberatiilor noastre  (Citit de 160705 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Noiembrie, 2006, 08:17:27 p.m.
Răspuns #120

pokemon

1-are rima....ce....esti orb?n o vezi? ???
ha...ms pt poaezie..eu sunt si ciudata si nebuna...
si..sa sti ca la calcule nu ma pricep...dar...stiu divizibilitatea cu 3  :D :D :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Noiembrie, 2006, 08:29:26 p.m.
Răspuns #121

Escu

Global Moderator
Moderatoarea MEA lipseste
E plecata printre stele
Oare sa fiu astazi norocos
Ca nu am sa ajung la cos

E acolo stiu eu bine
In inima la mine
Chiar daca fac prostii
Daca s'a incurcat cu copii
Let's put a smile on that face!

28 Noiembrie, 2006, 08:32:36 p.m.
Răspuns #122

pokemon

hm...asta se numeste ca ai pus o pila buna la sefi ;D

PS:se vede ca ne facem experienta...prinde bine..incepem sa scriem si poezii  :o :o :o
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Noiembrie, 2006, 08:35:41 p.m.
Răspuns #123

Escu

Global Moderator
chiar ma gandeam...la o carte de colorat mai intai...si dupa aia la poezii
Let's put a smile on that face!

28 Noiembrie, 2006, 08:36:17 p.m.
Răspuns #124

Lorelei

Fraaaaaaaatilor! O zi lipseste omul, ba juma' de zi si impanziti forumul de aberatii! Sa va fie rusine... ca v-ati distrat asa copios fara mine!  ;D ;D ;D

PS. Nu stiam eu unde zace poezia! Ce poezii de dragoste, ce Tema de casa.... Aberatii! Sunteti niste verze! Si va permiteti sa fiti verze fara mine! Ru-si-ni-ca!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Noiembrie, 2006, 08:36:52 p.m.
Răspuns #125

pokemon

creioane am eu...si plastilina :)))

28 Noiembrie, 2006, 08:38:57 p.m.
Răspuns #126

pokemon

ha...pai lorelei la asta ne pricepem...si nu numi frumusetea asta de discutie aberatie...e o discutie cu sens...cu tot ce vrei...asta in cazul in care esti un pic diliu ;D ;D ;D
nu fi suparata...inca mai avem resurse...suntem verze si cu tine aci!
asta daca nu ne zbori la cos  :D :D :D

28 Noiembrie, 2006, 08:39:36 p.m.
Răspuns #127

Lorelei

clar, deja a vorbi despre toamna aici e off topic  ;D ;D

28 Noiembrie, 2006, 08:41:25 p.m.
Răspuns #128

pokemon

nu e off topic...aci nimic nu e off topic..atata timp cat include si chilotii...

apropos...ne am abatut de la subiect  ;D ;D ;D

28 Noiembrie, 2006, 08:43:28 p.m.
Răspuns #129

Lorelei

Va dati seama ca un moderator care se respecta (;D ;D ;D) va veni cu o discutie autoreflexiva din punctul de vedere al topicului, nu de alta, dar ca sa ofere profunzime filozofica subiectului abordat, care are implicatii inimaginabile  8)

28 Noiembrie, 2006, 08:44:13 p.m.
Răspuns #130

Lorelei

PS. Va dati seama cate resurse de aberat am eu care am lipsit toata ziua si am pierdut "all the fun"?  ;D ;D

PPS. Mi-am dat seama ca am uitat sa votez! Votul meu se pune macar cat doua?  :P

28 Noiembrie, 2006, 08:48:07 p.m.
Răspuns #131

pokemon

pai...unde e moderatorul ala care se respecta? ;D ;D ;D
sau..o fi moderatorita? ???

28 Noiembrie, 2006, 08:49:52 p.m.
Răspuns #132

pokemon

ps:esti in avantaj...noi avem mintea....sau ce o fi in locul ei...deja obosita  :'( :'( :'(
PPS:pai...e al tau...nu ne am tenut noi degeaba de venirea ta...asa ca se pune cat doua....
PPS:eu as fi vrut sa votez 2 optiuni...dar nu pot...ca nu ma lasa domnu escu  >:( >:( >:(

28 Noiembrie, 2006, 08:50:23 p.m.
Răspuns #133

charlie

Va dati seama ca un moderator care se respecta (;D ;D ;D) va veni cu o discutie autoreflexiva din punctul de vedere al topicului, nu de alta, dar ca sa ofere profunzime filozofica subiectului abordat, care are implicatii inimaginabile  8)

nu am inteles nimic

Votul meu se pune macar cat doua?  :P

nu ai sa vezi asa ceva  :P

pai...unde e moderatorul ala care se respecta?

lost in space
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Noiembrie, 2006, 08:52:08 p.m.
Răspuns #134

pokemon

lost in space...nope...lost in his corason  ;D