0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
aha....pai...iti mai dau...fa si u inca o vraja
si mie mi-e foameeee..ce aveti de mancare?
Pizza Quatro StagioniTimp de preparare: cca 1+1/4 ore. Cca 1170 kcal/portie. Se recomanda sa se serveasca cu vin sec rosu. Ingrediente1 aluat 4 linguri pasta de tomate1 lingura oregano6 linguri cascaval ras (parmezan)8 rosii oparite100 g creveti100 g carne de pasare sau de scoica100 g sunca fiarta taiata fasii100 g salam1 conserva mica de ciuperci (Champignons)cate o jumatate de ardei rosu si verde taiati fasiisarepiper macinat proaspat200 g mozzarellaMod de preparare 1 Aluatul se prepara si se intinde conform retetei si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. 2 Se incalzeste cuptorul la 220C, se oparesc rosiile, se cojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. 3 Crevetii, scoicile sau carnea de pasare (taiata fasii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptorpentru 15-20 de minute. 4 Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniformfasiile de rosii, sunca, sardelele si maslinele. 5 Se sareaza si se pipereaza compozitia apoi se stropeste cu ulei. Se baga la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant.