10 Octombrie, 2025, 12:25:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cat dureaza dragostea?  (Citit de 16817 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Noiembrie, 2006, 12:47:28 p.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
Dap!

N-are decat sa faca ce-o taie capu :P mi-e la fel de indiferenta ca o stire de pe un portal de stiri. Daca mai aflu ceva de ea, e informatie generala - nu ma mai bucur, nu ma gandesc ce fain ar fi fost sa fie sa fim impreuna, nu mai sunt gelos - nimica :)

Dar ai fost gelos?De ce ?
Fac putin pe doctorul Andrei ... sper ca nu te deranjeaza.
Let's put a smile on that face!

30 Noiembrie, 2006, 12:56:17 p.m.
Răspuns #16

catty

hmmm...nu ma asteptam la raspunsul asta  :-\

nu stiu mai..sentimentele sunt asa ciudate si diferite de la pers la pers incat nu mai stiu ce sa cred...
as vrea sa ajung sa zic si eu ca tine dar...inca nu pot...
nu mai iubesc dar nici indiferenta totala nu este...chiar..ce este? ???

30 Noiembrie, 2006, 01:28:46 p.m.
Răspuns #17

viulian

Administrator
Am fost gelos ca na, mai povestea cu cine a mai vb, ce a mai facut, cat de bine se simtea cu altii, si voiam si eu. Dar na, nu pricepeam mesaju sau refuzam sa accept.

Parerea mea e ca atata timp cat nu renunti definitiv atunci relatia urmatoare e doar ceva consolator sau nici macar nu te poti deschide complet, caci porti inca dorinta fata de altcineva in suflet.

30 Noiembrie, 2006, 01:57:03 p.m.
Răspuns #18

catty

si cum iti dai seama cand ai renuntat definitiv???cum iti dai seama cand te-ai desprins complet??? :-X

30 Noiembrie, 2006, 02:18:55 p.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
Pur si simplu te simti liber :) mai multe nu stiu ce sa zic... Simti ca nu mai esti agatat acolo, ca nu mai astepti nimic, regreti timpul pierdut in care puteai pe cineva mai bun, care sa merit.
Ca partea din tine care isi dorea e de fapt partea ta - si ca celalalt a reusit cumva s-o starneasca. Dar la fel de bine poate si mai bine o poate starni altceva - si pana la urma nici nu stii daca celalalt chiar si-a dat seama ce efect a avut asupra ta.

Si pana la urma.. zambesti gandindu-te la toate astea si gata.

La mine asa fu :D

30 Noiembrie, 2006, 02:42:06 p.m.
Răspuns #20

catty

mai...libera de el ma simnt...de asteptat nu mai astept...dar...tot ma gandesc f mult la el si tot nu suport sa nu stiu ce se intalmpa cu el...si chiar daca nu credeam...ieri am descoperit ca mai sunt inca chiar si geloasa un pic...nu mai inteleg....

in fine...am denaturat cu totul acest topic...imi cer scuze in fata initiatorului :-\

30 Noiembrie, 2006, 02:49:26 p.m.
Răspuns #21

viulian

Administrator
Hai sa readucem topicul atunci pe calea cea buna si sa concluzionam ca dragostea se termina atunci cand nu te mai gandesti deloc la ex-ul si nici gelos/geloasa nu mai esti. Pana atunci.. inca iubesti!

30 Noiembrie, 2006, 08:33:31 p.m.
Răspuns #22

desdemona

dragostea,iubirea exista atat timp cat vrea "noi".daca "tu" si "eu" ati ajuns la acel echilibru-vesnicie exista.
pentru mine exista"pana cand moartea va va desparti"
(si atunci ii voi spune:nu ai reusit sa ma desparti de el.il voi urma si acolo)

p.s
 legat de deosebirea intre iubire si dragoste.
dragoste=sentiment de afectiune pentru cineva sau ceva;sentiment de iubire fata de o persoana de sex opus
iubire=sentiment de afectiune pentru cineva sau ceva;sentiment de dragoste fata de o persoana de sex opus
(sursa DEX)

in iubire "nu mergi" pe inductie(de la particular la universal) sau pe deductie(de la principii universale la actiuni particulare)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

02 Decembrie, 2006, 01:23:06 p.m.
Răspuns #23

suflet

conform povestilor, legendelor si cartilor de colorat ... dragostea e vesnica ... dar de cate ori am auzit de dragostea dintre doua persoana care e ca in povesti la inceput si dupa care se termina dintr-o data fara sa ne dam seama de ce

dupa parerea mea ... eu zic ca exista dragoste vesnica ... dar asta inseamna sa nu existe ogoliu, concurenta, neicredere, si multe alte chestii care dauneaza grav ...

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

02 Decembrie, 2006, 05:26:58 p.m.
Răspuns #24

burn_2_hell

catty ma bucur mult pentru tine...sa fiti fericiti multi multi ani....gata deja imi schimbai parerea...exista iubire adevarata...da nu pentru mine.. :P
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

02 Decembrie, 2006, 05:33:40 p.m.
Răspuns #25

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

02 Decembrie, 2006, 05:37:49 p.m.
Răspuns #26

burn_2_hell

da  :)..eu vorbesc in prezent...viitorul..nu stiu ce imi poate aduce..si spun ca in prezent nu exista pentru mine... :) in sfarsit nu ma plang sunt inca prea mica...da oricat de mic ai fi..simti nevoia sa fii iubit/a... ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

02 Decembrie, 2006, 05:39:59 p.m.
Răspuns #27

pokemon

simti nevoia sa fii iubit.....insa nu spune niciodata...dragostea nu e pt mine...dragostea e pt toata lumea....la unii apare mai devreme...la altii mai tarziu...dar este pt toti...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

02 Decembrie, 2006, 11:21:23 p.m.
Răspuns #28

catty

catty ma bucur mult pentru tine...sa fiti fericiti multi multi ani....gata deja imi schimbai parerea...exista iubire adevarata...da nu pentru mine.. :P

nu stiu ce ai inteles tu din ce am scris dar clar ai inteles gresit :-X

02 Decembrie, 2006, 11:26:00 p.m.
Răspuns #29

Semiramis

Global Moderator
dragostea durează până:
1. când unul dintre cei doi nu mai iubeşte (în cazul nefericit);
2. la moarte (în cazul fericit);
nu există alte variante. iubirea este una. ori iubeşti, ori nu iubeşti. că iubeşti, mult, puţin, în felul tău, oricum...iubirea tot una e.
părerea mea dom'le
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!