10 Octombrie, 2025, 08:25:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ceai la Bucuresti - Intalniri in Bucuresti  (Citit de 284947 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

02 Decembrie, 2006, 10:38:58 p.m.
Răspuns #30

Semiramis

Global Moderator
asta ca dovadă a întâlnirii. a fost ok, mi-a plăcut şi mă bucur că am cunoscut câţiva din membrii "de marcă" ai site-ului inimilor frânte. am spus. ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Decembrie, 2006, 11:23:04 p.m.
Răspuns #31

viulian

Administrator
Lol... Eticheta :))

Acuma lumea chiar n-o sa mai vrea sa vina - nu mai e un loc al inimilor frante ci doar portofelelor goale  :P

Si mie mi-a placut, a fost relaxant :) iar nota de plata acuma imi pare ca acel cearceaf alb care se arunca multimii dupa prima noapte de dragoste :D

02 Decembrie, 2006, 11:32:01 p.m.
Răspuns #32

Semiramis

Global Moderator
corect iuliane, george ăla, chelnerul, era cam varză. serviciul nu prea bun, am cam aşteptat la comenzi, însă atmosfera super ok. sper să vă fi plăcut tuturor celor prezenţi localul. revenind, tre să strângem bani şi să mergem la râmnic...să călcăm la Escu în ogradă...

02 Decembrie, 2006, 11:50:11 p.m.
Răspuns #33

viulian

Administrator
Si pe microbuzul care ne va duce o sa scriem nu Din Dragoste ci Microbuzul Inimilor Frante :p sa vezi ce prestigiu avem.

03 Decembrie, 2006, 12:02:06 a.m.
Răspuns #34

Semiramis

Global Moderator
frate, asta e totală..."microbuzul inimilor frânte"...hai că m-ai făcut să râd rău de tot.  ;D
îţi dai seama că-l facem de râs pe escu, mai ales că râmnicul nu e oraş mare... 8)

03 Decembrie, 2006, 10:11:32 a.m.
Răspuns #35

Escu

Global Moderator
nu aveti cum sa ma faceti de ras in oras...nici daca va chinuiti... :P oricum...va astept..:P
Let's put a smile on that face!

03 Decembrie, 2006, 12:34:12 p.m.
Răspuns #36

serenity82

Sincer nici nu am avut timp sa ma gandesc la chelner (asta pana cand nu a inceput sa mi se lipeasca stomacul de spate de foame :P) a fost foarte frumos si ma bucur ca am reusit sa jung. Sper ca data viitoare sa fim mai multi si cine stie poate la escu sau poate prin alte orase frumoase din tara. cat despre nota de plata eu inca nu inteleg cum poate un Cappy sa fie 18 Ron. poate ma lamuriti si pe mine :D :o. Va pup  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 Decembrie, 2006, 05:17:26 p.m.
Răspuns #37

pokemon

:'( :'( :'( eu plang...hai nu mai vorbiti despre asta  :'( :'( :'(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Decembrie, 2006, 09:35:27 p.m.
Răspuns #38

burn_2_hell

de ce nu veniti si in craiova?ne-au facut centru super marfaaa...nu o sa regretati daca va opriti si pe aici... ;D..hai pokemon...sa ii convingem sa vina si pe la noi... ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

04 Decembrie, 2006, 09:38:57 p.m.
Răspuns #39

|ngerMorT

Serenity stiu eu ce Cappy DeLuxe ai baut tu  ;D Sau poate acolo au intrat si paharele alea de vin netaxate  ;D ;D ;D
Oricum, si eu m-am simtit foarte bine.  :-*

Cam departe Craiova asta...  :-\
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 Decembrie, 2006, 09:43:43 p.m.
Răspuns #40

charlie

de ce nu veniti si in craiova?ne-au facut centru super marfaaa...nu o sa regretati daca va opriti si pe aici... ;D..hai pokemon...sa ii convingem sa vina si pe la noi... ;D

asigurati cazare ?  8)
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Decembrie, 2006, 09:54:19 p.m.
Răspuns #41

Escu

Global Moderator
la craiova? prea departe...din cate am auzit urmatoarea o sa fie la Valcea, nu asiguram cazarea, :P

04 Decembrie, 2006, 09:55:35 p.m.
Răspuns #42

charlie

pentru o persoana sigur acorzi cazare - gratis :)
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Decembrie, 2006, 10:12:25 p.m.
Răspuns #43

Escu

Global Moderator
are cazare moka pe viata...a fost super oferta :P

04 Decembrie, 2006, 10:16:08 p.m.
Răspuns #44

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...