10 Octombrie, 2025, 01:32:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ceai la Bucuresti - Intalniri in Bucuresti  (Citit de 284139 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Decembrie, 2007, 08:41:44 p.m.
Răspuns #435

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

06 Decembrie, 2007, 02:54:27 p.m.
Răspuns #436

charlie

Este... aici?

You believe but what you see
You receive but what you give

06 Decembrie, 2007, 02:57:04 p.m.
Răspuns #437

serenity82

Bine ca nu e strada hahalelelor si e doar a halelor  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Deci cine vine si cine nu ca eu una tot nu am inteles. Pana acum siguri suntem doar eu si Charlie. Altcineva?

Charlie iar facem cina romantica?  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

06 Decembrie, 2007, 03:02:59 p.m.
Răspuns #438

charlie

Aviz amatorilor, strada Halelor (nu Hahalerelor a.k.a. Jiji Berbecali) apare pe un site cu harta strazilor in felul urmator:

CLICK AICI

06 Decembrie, 2007, 04:00:06 p.m.
Răspuns #439

Escu

Global Moderator
si daca iesim...sa iesim sambata viitoare, adica pe 15 dec. sa avem timp sa ne strangem sa facem rezervare.
Let's put a smile on that face!

06 Decembrie, 2007, 04:12:08 p.m.
Răspuns #440

charlie

15 decembrie e imposibil la mine.

In cazul asta... ne vedem la anu'  ;D

06 Decembrie, 2007, 04:52:58 p.m.
Răspuns #441

serenity82

Nici eu nu pot saptamana viitoare

06 Decembrie, 2007, 05:03:12 p.m.
Răspuns #442

Escu

Global Moderator
si voi credeti ca vine lumea sambata asta? eu ma indoiesc..dar sa vedem, avand in vedere ca maine pana in 12-14 ar trebui sa faceti rezervarea.

06 Decembrie, 2007, 06:02:31 p.m.
Răspuns #443

Sonrisa

E bine si la anu'! Avem un motiv bun pentru a fi nerabdatori in asteptarea lui 2008! ;)
Nu va luati dupa mine, eu gandesc si analizez prea mult!  :laugh:

06 Decembrie, 2007, 07:55:13 p.m.
Răspuns #444

sunshine

mai bine intalniti-va acum ca la anul.......vi se pregateste ceva( ATERIZEAZA MAMAIA :bop: :wetkiss:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Decembrie, 2007, 08:03:03 p.m.
Răspuns #445

Escu

Global Moderator
bine ca nu aterizeaza bunica. ca in filmul ala ...

06 Decembrie, 2007, 08:12:20 p.m.
Răspuns #446

Sonrisa

Of, of, of! Pustiule! ;) Era "Alo, aterizeaza STRABUNICA!". (bunicii si strabunicii isi mai amintesc :laugh:)

06 Decembrie, 2007, 09:08:32 p.m.
Răspuns #447

sunshine

Eiiiiiiii, si tu , soledad........am vrut sa par si eu mai tinerica  ::)(mai am putin pana la strabunica :P)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Decembrie, 2007, 09:28:23 p.m.
Răspuns #448

Escu

Global Moderator
Of, of, of! Pustiule! ;) Era "Alo, aterizeaza STRABUNICA!". (bunicii si strabunicii isi mai amintesc :laugh:)

nu mai tin mine, asta e...aterizeaza strabunica.

06 Decembrie, 2007, 10:00:00 p.m.
Răspuns #449

Sonrisa

Imi cer iertare sunshine! Precizarea mea se referea la faptul ca filmul in cauza e destul de vechi (cred ca de prin 1981), iar multi din cei de pe aici nici macar nu se nascusera. Ca sa fi vazut acest film si sa-l mai si tii minte, trebuie sa fi fost destul de marisor pe vremea aceea.
Cineva cunoscut spune in loc de "sunt batran", "sunt mai de demult". :)
Suntem inca tinere! Daca ne aflam aici si mai vorbim inca despre iubire, suntem chiar foarte tinere. :)