09 Octombrie, 2025, 11:48:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ceai la Bucuresti - Intalniri in Bucuresti  (Citit de 283003 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

27 Februarie, 2010, 12:19:03 p.m.
Răspuns #675

Escu

Global Moderator
Inainte de mai nu ajung in Bucuresti, dar am deja biletul la concert, asa ca in mai sigur voi fi acolo.
E o luna frumoasa de iesit la terasa!  :D

sa ne aduci aminte inainte..cu vreo 1 saptamana..sa facem schimb de nr de telefon..
Let's put a smile on that face!

27 Februarie, 2010, 12:28:12 p.m.
Răspuns #676

Just

Mie mi-e ciudă şi mă oftic :whip:, scuzele de rigoare să-mi fie acceptate, din două motive:
1. că vă întâlniţi
2. şi aici îmi vine să-mi rup fir cu fir părul din cap, noi nu putem merge la AC/DC sau la orice concert rock(de parcă la altele am vrea să mergem), din motive medicale- eu sunt problema, ceea ce e foarte, foarte frustrant.
 :bop: :'(
« Ultima Modificare: 27 Februarie, 2010, 12:29:43 p.m. de Just »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

01 Martie, 2010, 11:43:06 p.m.
Răspuns #677

Escu

Global Moderator
@just: n-ai pierdut nimic. Cat despre concerte..afla ca preturile la bilete sunt scumpe..si nu prea se merita. Am vrut si eu bilet la Aerosmith...dar m-am lasat pagubas..din cauza de preturi.
Let's put a smile on that face!

02 Martie, 2010, 04:15:03 p.m.
Răspuns #678

Just

Da, la unele concerte preţul începea de la 80 de euro, pentru locul cel mai prost, ceea ce mi se pare exagerat de scump. Că ştii cum e!? mergi, bei trei, cinci beri tot de acasă, asculţi, te bucuri şi pleci acasă punct. Ori pe banii aştia putem să ne luam diferite chestii şi să ne bucurăm de Aerosmith sau Metallica sau Guns'n'Roses sau Ac/Dc(scuze, nu m-am putut hotărâ pe care din ei să-i dau exemplu), plus că nu-mi periclitează auzul.
Acum cred că mă amăgesc şi eu. De parcă berea are acelaşi gust în faţa DvD-ului.
:cheers: :bop:
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

12 Mai, 2010, 08:03:45 p.m.
Răspuns #679

Cruella

Deci asa: am biletul de tren, am biletul de concert, si am timp liber sambata mai spre seara (dupa ora 19:00) sau duminica intre 13:00 - 16:00, sau mai e varianta cu luni, orice ora :) Ca da, nu am chef sa ma intorc in Timi asa repede. Propuneti! Daca propuneti duminica, atunci ar fi bine sa fie aproape de Piata Constitutiei, nu de alta, dar la talentul meu de a ma rataci, ratez si concertul :))
Astept propuneri!
My imaginary friend says you are crazy!

13 Mai, 2010, 10:22:22 p.m.
Răspuns #680

charlie

Deci asa: am biletul de tren,
Accelerat, Rapid, InterCity? Nu Personal, te rog ...  :laugh:

am biletul de concert
Cine canta?  ???

Propuneti! Daca propuneti duminica, atunci ar fi bine sa fie aproape de Piata Constitutiei, nu de alta, dar la talentul meu de a ma rataci, ratez si concertul :))
Astept propuneri!
Stiu eu ceva acolo... si e very nice.  :D

PS: Nu garantez prezenta. Mea.  :P
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Mai, 2010, 11:47:53 p.m.
Răspuns #681

Cruella

1. Decat Personal... mai bine pe jos :) nu, Intercity :)
2. Canta AC/DC!!! Si eu am sa-i vad live!!!! Era si cazul... :D
3. Eu nu stiu mare lucru prin Bucuresti, de cand a murit unchiul meu preferat (acum vreo 10 ani) nu am mai zabovit pe-acolo, cu toate ca imi place orasul (sunt ciudata din cauza asta?).
My imaginary friend says you are crazy!

14 Mai, 2010, 06:30:04 p.m.
Răspuns #682

digitty

Iti recomand sa te duci in Bucurestii Vechi :) sunt acolo niste baruri tare faine. Cred ca pe oricare ai alege-o ti-ar placea. La Divan, Bordellos, St.Patrick...mi-au placut mie in mod special :P
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

11 Iunie, 2010, 10:24:35 a.m.
Răspuns #683

charlie

Ceva miscari de trupe? ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

11 Iunie, 2010, 11:11:55 p.m.
Răspuns #684

Escu

Global Moderator
Ceva miscari de trupe? ;D

slabe sanse pe caldurile astea...