Nup, din punctul meu de vedere iubirea nu e de ajuns. Iubirea e ceva care tine putin la inceput si da un sentiment de siguranta si certitudine.. liniste si pace samd. Ce ramane sunt cutumele fiecaruia - obiceiurile - si de fapt felul in care se descarca de stressul cotidian.
Adica asta e ce am observat eu.. Daca felul in care unul se descarca de stress (fie ca sta pe computer, fie ca roboteste in bucatarie, fie ca vrea sa iasa cu prietenii, sau.. ca vrea sa petreaca timp cu partenerul, samd) calca peste 'piticii' partenerului.. atunci apare scandal indiferent de cata iubire a fost initial.
Adica daca eu vreau sa zac la televizor ca de fapt sunt prea obosit sa fac altceva, dar tipa vrea sa se plimbe pe la muzee ca sa se descarce, felul asta ne va scinda pana la urma. Caci unul din noi trebuie sa renunte la acest egoism personal numa ca sa ajute pe celalalt.
Cele mai bune relatii pe care le-am vazut sunt relatiile in care felul de scapat de stress este similar. Adica amandoi vor sa mearga sa joace tenis, sau amandoi au chef de un film, sau ea vrea musai la cumparaturi iar pe el nu-l deranjeaza caci oricum isi cauta si el ceva. Samd.