11 Octombrie, 2025, 02:25:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mai tineti minte cand ati avut primul/a prieten/a?  (Citit de 2700 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Decembrie, 2006, 02:32:39 p.m.
Citit de 2700 ori

burn_2_hell

AH!ce mai rad cand imi amintesc!....aveam 3 ani si jumatate...cel mult 4..si eram la gradinita..si imi placea de un baietel..si i-am spus mamei mele ca eu o sa ma casatoresc cu el..ca il ''ubesc'' si l-am rugat si pe el sa ii spuna mamicii lui ca ne vom casatorii..si nu i-a spus..ah ce mahnita am fost...si gata..m-am suparat ..mi-am luat jucariile(la propriu) si am plecat..si nu am mai vorbit cu el...=))...
                     voi mai tineti minte primul vostru prieten/prima voastra prietena?  :D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

10 Decembrie, 2006, 01:11:33 a.m.
Răspuns #1

Luke

da !
era o super fata  8) ! si ink e superba ! :-*
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

10 Decembrie, 2006, 04:10:57 a.m.
Răspuns #2

suflet

da ... eu eram vedeta scolii si ea ... o stupida si jumatate si era si urata pe deasupra >:( ... la banchetul din clasa a opta, ma sarutat pe neasteptate in fata tuturor >:( :o ... printre care era si fata care imi placea mie :-\
se poate considera asta prima prietena ? ... sau se pune prima prietena cu vruta :D

eu o consider pe Raluca (actuala) prima prietena (si ultima) ::) ... celelalte nu stiu de ce au existat, pentru ca nu am ramas cu nimic de la ele ... nici macar amici nu prea

se pune?

:-* :-*
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2006, 04:16:00 a.m. de blegone »
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

10 Decembrie, 2006, 01:06:39 p.m.
Răspuns #3

burn_2_hell

I know I need you
I want you to