Salutare tuturor,
Nu reusesc sa imi gasesc cuvintele cu care ar trebui sa ma prezint. De ce? Pentru ca pur si simplu iti pierzi cuvintele cand vezi atatea persoane sau mai bine spus le citesti gandurile acestor persoane minunate. Una din aceste persoane este Lady_Allia cu care am onoarea sa ma falesc ca o pot numi prietena si o pot vedea in realitate si o pot simti aproape de suflet. Nu cred ca a mai existat vreodata vreo persoana care sa ma inteleaga si sa stie sa ma asculte (cel putin asa simt eu) ca si ea,..., bineinteles impreuna cu Sufletelul ei pe care l-am cunoscut inainte sa o cunosc pe ea.
Prin intermediul ei am vazut un sufletel cum se "metemorfozeaza" cum isi schimba aura facandu-si-o mai stralucitoare ca niciodata. Prin intermediul acestor suflete am ajuns si eu in aceasta comunitate a celui mai nobil sentiment din lume, a iubirii.
Oricum, sa mai spun si cate ceva despre mine, nu?
Cu ce sa incep?....................................
Poate cu... slabiciunea mea...?(care de altfel nu iese la iveala atat de usor...) ca ajung sa iubesc atat de mult incat ingadui sa fiu ranit... ca iubesc cu toata fiinta mea cand mi se ofera ocazia... ca ma indragostesc foarte rar, dar "ca la carte"

.
Sau cu faptul ca ma dau batut de multe ori in fata greutatilor dar ma ridic cand nu se asteapta nimeni(sincer sa fiu nici eu nu ma astept la astfel de reveniri cateodata

) )...
Ca imi place sa fac mai multe lucruri deodata si nu termin nici unul... Sau poate cu faptul ca am o inima mare si nu sunt multi care sa o vada...
Sunt un tip haios in marea majoritate a timpului, imi place sa vad oamenii zambind, tocmai de asta cand vad un om necajit incerc sa-l consolez si sa-i redau zambetul, talent pe care de altfel l-am cam pierdut de-a lungul anilor care, desi putini la numar m-au cam napadit cu necazurile (deh! asa a fost sa fie). Dar, totusi, inca mai pot sa scot niste hohote zdravene cateodata!!!

Imi place la nebunie ceea ce lumea numeste A Saptea Arta si tot ce tine de ea. Iubesc industria filmului la nebunie.
Cam atat... Cred... Daca imi mai aduc aminte de ceva o sa modific...pana atunci...Va salut si va respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!