10 Octombrie, 2025, 07:32:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un barbat adevarat nu uraste pe nimeni.  (Citit de 4917 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2006, 11:49:38 p.m.
Citit de 4917 ori

viulian

Administrator
A true man hates no one.
Napoleon Bonaparte.

Imi place zicala asta... un barbat adevarat intelege ca fiecare are interesul lui si nu pune suflet daca interesele altora nu coincid cu ale lui. Sa fie asta indiferenta oare ?

06 Decembrie, 2006, 11:58:42 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
fiecare are un interes, un scop de urmat, iar un barbat adevărat este în principiu şi un domn. are capacitatea de a găsi căile proprii de a-şi atinge scopurile, fără a călca pe nimeni pe bătături şi fără a se intersecta cu altcineva
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Decembrie, 2006, 12:02:18 a.m.
Răspuns #2

crocantzel

Vizitator
De ce sa fie indiferenta? Mi se pare o mare prostie sa urasti pe cineva ca nu are aceleasi pareri, interese sau doleante ca tine. Daca ai ura pe cineva din cauza asta ar fi lumea plina de ura. Nu poti impune nimanui modul de viata. Si daca urasti pe cineva din aceste motive, inseamna ca esti urat la randul tau din aceleasi motive, si nu e un sentiment placut sa te stii cu atatia dusmani. Dar sta in firea omului sa nutreasca acest sentiment, chiar daca nu vrem sau chiar daca e pentru putina vreme... Si de aceea intreb: Exista oare BARBATI ADEVARATI?

07 Decembrie, 2006, 09:31:39 a.m.
Răspuns #3

burn_2_hell

poate da....poate nu..who knows  ???
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

07 Decembrie, 2006, 08:37:34 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Eu cred ca un barbat adevarat uraste. Daca nu uraste inseamna ca nu e viu. Si iubirea si ura sunt fete ale aceleiasi monede si suntem oameni, a ne lipsi de unul dintre cele mai puternice simtiri umane inseamna a fi oameni doar pe jumatate. Mai si uram uneori, asta nu inseamna ca nu stiu ce-i facem persoanei in cauza, dar... putem sa uram, nu? Suntem vii! Traim, nu vegetam! Deci un om adevarat, un barbat adevarat uraste sau poate sa urasca! Asta daca e om pana la capat!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Decembrie, 2006, 08:39:20 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
definiti "barbat adevarat" si dupa aia "femeia minunata"
Let's put a smile on that face!

07 Decembrie, 2006, 08:40:51 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

"barbat adevarat" e fix ce am spus mai devreme, om pana la capat, care nu se rusineaza de sentimentele lui, indiferent cat de patetice sau negative pot fi ele, e om si e normal sa simta, intr-un fel sau altul...
cat despre "femeia minunata".... nu pot sa ma autodefinesc  ;D ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Decembrie, 2006, 10:24:28 p.m.
Răspuns #7

|ngerMorT

hahaha... adica o femeie minunata este asa ca Lorelei, si un barbat adevarat este asa...ca Escu.  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

07 Decembrie, 2006, 10:25:49 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
cine e mic si bea laptic....stie :P
Let's put a smile on that face!