11 Octombrie, 2025, 01:14:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AI GRESIT IN DRAGOSTE VREODATA !? ...  (Citit de 10589 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Aprilie, 2007, 02:37:02 p.m.
Răspuns #15

katya1886

Sigur! ;D am gresit cred ca aproape de fiecare data... acum daca a fost de fiecare data la fel de grav... nu mai stiu exact... :D
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

12 Aprilie, 2007, 10:08:11 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

Toată lumea greşeşte, iar dragostea nu te absolvă de această "eroare" de a fi...om! Nimeni nu e perfect, iar dacă tot ce am face ar fi doar bine...cum am învăţa să apreciem ceea ce avem?

16 Aprilie, 2007, 09:12:36 p.m.
Răspuns #17

Alia

Hm....si dacă n-am greşit....de ce oare acest aspect nu mă face deocamdată, să mă simt mai bine....
probabil că alegerea a fost greşită...şi evident şi din acest punct de vedere tot vina mea este....

17 Aprilie, 2007, 12:26:23 a.m.
Răspuns #18

amelie

cred ca am gresit...poate din prea multa iubire...din prea multa dorinta...din prea multa caldura sufleteasca...am gresit...altfel ar fi stat lucrurile acum daca n-as fi gresit. Dar am platit pentru asta....si inca mai platesc....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

03 Iunie, 2007, 07:51:40 p.m.
Răspuns #19

suflet

nu cred ca se poate gresi din prea multa iubire ... eu as fi cel mai implinit om din lume sa fiu iubit "prea mult" nu m-as satura niciodata ...
si acum celebra intrebare: "vrei su tu?" ... raspuns: "desigur" dar cine imi poate oferi asa ceva?
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

06 Iunie, 2007, 08:09:27 a.m.
Răspuns #20

black rose

....daca am gresit....gresesc mereu...dar el e aici sa ma iubeasca si sanu ma judece...stie ca atunci cand o fac e din iubire....si iubindu-ma ma iarta
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!