10 Octombrie, 2025, 05:48:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dr.Escu Raspunde tuturor intrebarilor  (Citit de 169778 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Decembrie, 2006, 11:11:13 p.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
am incercat imi trebuie ceva mai convingator  ;D semiramis am avut discutia asta cu ea aproape saptamanal ca mereu uita  :P, de obicei tata e cel protector nu mama dar acum s-a intrecut cu gluma si m-a facut sa ma simt prost fata de juju cand m-a sunat la 11 sa ma intrebe de ce nu am ajuns acasa(desi o anuntasem ca voi intarzia). noroc ca e el baiat de treaba si a inteles  :)

Apuca-te de un sport, gen Karate, trage de fiare, bate cativa vecini...asa o sa ii demonstrezi mamei tale ca poti sa iti porti singura de grija pe strada.
Let's put a smile on that face!

07 Decembrie, 2006, 11:12:50 p.m.
Răspuns #16

|ngerMorT

Si eu am aceeasi problema. Escu, eu port si spray paralizant la mine si tot degeaba  ;D. Cred ca singura solutie este sa te muti. Dar eu una nuv reau asta inca.  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

07 Decembrie, 2006, 11:13:08 p.m.
Răspuns #17

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Decembrie, 2006, 11:13:25 p.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator
Si eu am aceeasi problema. Escu, eu port si spray paralizant la mine si tot degeaba  ;D. Cred ca singura solutie este sa te muti. Dar eu una nuv reau asta inca.  ;D

Vezi raspunsul de mai sus!

07 Decembrie, 2006, 11:17:59 p.m.
Răspuns #19

serenity82

juju e prietenul meu asa ii spunem noi cei care ii suntem apropiati. si de mutat m-as muta daca juju ar fi in Bucuresti nu in Craiova  :'( ca nu vreau si nici nu-mi permit sa stau singura. dar vine el inapoi abia astept  ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Decembrie, 2006, 11:19:55 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
Va rog sa continuati telenovela pe private sau in alta parte, lumea are nevoi de ajutor, lumea are nevoie de dr.Escu.

07 Decembrie, 2006, 11:26:31 p.m.
Răspuns #21

serenity82

bine doctore. sa vedem cine mai apeleaza la tine. in loc sa spui merci ca am fost primul pacient si nici nu ai stiut sa-mi rezolvi problema acum iti fac publicitate negativa  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Decembrie, 2006, 11:29:48 p.m.
Răspuns #22

Escu

Global Moderator
draga mea,

faptul ca ai cerut sfaturi de la asistenta mea, denota o lipsa de respect fata de mine.totusi, clientu e client.ma bucur ca am putut sta de vb cu dvs.

07 Decembrie, 2006, 11:32:02 p.m.
Răspuns #23

Semiramis

Global Moderator
escule, esti varză...asistentă, hahaha, mă faci să râd. fata a cerut sfat la cine se pricepe...;D

07 Decembrie, 2006, 11:32:47 p.m.
Răspuns #24

Escu

Global Moderator
escule, esti varză...asistentă, hahaha, mă faci să râd. fata a cerut sfat la cine se pricepe...;D

TI-OI DA VRO DOOO ....30% din salariu!

07 Decembrie, 2006, 11:34:04 p.m.
Răspuns #25

serenity82

si care era salariul de baza?  8)

semiramis merci de raspuns ca altfel nu primeam nimic platesc degeaba sedintele  ;D

07 Decembrie, 2006, 11:36:34 p.m.
Răspuns #26

Semiramis

Global Moderator
serenity, fată frumoasă, merci! pălăria o scot în faţa ta cu respect!
pour les connaisseurs

07 Decembrie, 2006, 11:41:49 p.m.
Răspuns #27

suflet

escule ... ce scrie in spatele caietului meu de chimie organometalica meu in coltul din dreapta jos?

:P :P :P :P :P :P

Ca inca nu ai evoluat destul, si inca mai scri numele fetelor pe spatele caietelor.

... raspunsul era ... nu am caiet la materia asta :D
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

07 Decembrie, 2006, 11:42:33 p.m.
Răspuns #28

Escu

Global Moderator
dar am spus eu pe ce caiet ai scris ?

07 Decembrie, 2006, 11:47:40 p.m.
Răspuns #29

suflet

;D ;D ;D ... bine gandit raspunsul dar e doar de jumatate bun ... vrei sa iesi basma curata?

hai sa iti pun una buna ... ce vor fetele de la baieti ... da cartile pe fata  :o :P :P

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin