10 Octombrie, 2025, 04:06:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dr.Escu Raspunde tuturor intrebarilor  (Citit de 169701 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2006, 02:48:15 p.m.
Răspuns #45

digitty

:D :D

am si eu o problema...

Crocodilii pot scoate limba??? ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

08 Decembrie, 2006, 02:54:22 p.m.
Răspuns #46

Escu

Global Moderator
:D :D

am si eu o problema...

Crocodilii pot scoate limba??? ;D
Numai puii de crocodil ! adultii nu.
Let's put a smile on that face!

08 Decembrie, 2006, 03:10:19 p.m.
Răspuns #47

Luke

se poate sa nu fiu iubit ! ?? doar antipatic la toti !?? ???
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

08 Decembrie, 2006, 03:57:41 p.m.
Răspuns #48

Escu

Global Moderator
se poate sa nu fiu iubit ! ?? doar antipatic la toti !?? ???

Nu se poate, oricum esti iubit, de cei dragi tie.Antipatic ti-a zis cineva ca esti?Eu nu cred, si pana nu iti zic 2 persoane care nu se cunosc, nu esti.

08 Decembrie, 2006, 06:41:33 p.m.
Răspuns #49

burn_2_hell

juju e prietenul meu asa ii spunem noi cei care ii suntem apropiati. si de mutat m-as muta daca juju ar fi in Bucuresti nu in Craiova  :'( ca nu vreau si nici nu-mi permit sa stau singura. dar vine el inapoi abia astept  ::)
si eu sunt tot din craiova  :o  :o  :o  :o  :o...ooo da..craiovenii astia... ;D..suntem tari..=))
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

08 Decembrie, 2006, 07:05:21 p.m.
Răspuns #50

Escu

Global Moderator
rog craiovenii sa isi faca topic nou, aici lumea are probleme.

08 Decembrie, 2006, 08:43:55 p.m.
Răspuns #51

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

08 Decembrie, 2006, 09:50:52 p.m.
Răspuns #52

crocantzel

Vizitator
Si in spirit craiovenesc, punem stapanire pe acest topic si te rugam frumos(deocamdata) Escule sa te muti :P

08 Decembrie, 2006, 09:52:26 p.m.
Răspuns #53

catty

Domn' Doctor,
pute-ti sa imi spuneti si mie cand iti vine sa renunti la tot, cand nimic nu mai are sens....cum sa faci sa nu ii ranesti sau dezamagesti pe cei care te iubesc???? :-X :'(

08 Decembrie, 2006, 09:58:42 p.m.
Răspuns #54

Escu

Global Moderator
Domn' Doctor,
pute-ti sa imi spuneti si mie cand iti vine sa renunti la tot, cand nimic nu mai are sens....cum sa faci sa nu ii ranesti sau dezamagesti pe cei care te iubesc???? :-X :'(

Grea problema pe suflet ai copila.De ce cadem?Ca sa sa invatam sa ne ridicam.Nu trebuie sa renunti la tot.Totul are sens, iar daca vrei sa renunti atunci o sa ii dezamagesti pe toti.Daca vrei sa nu ii dezamagesti, ridica-te de fiecare data cand ai cazut!
« Ultima Modificare: 08 Decembrie, 2006, 10:02:41 p.m. de Escu »

08 Decembrie, 2006, 10:06:21 p.m.
Răspuns #55

catty

aveti dreptate domn' doctor dar...daca imi permiteti...pana reusesc sa ma ridic din nou...pana reusesc sa imi gasesc iar forta...cum sa procedez cu cei pe care ii vad ca sufera din cauza mea ca nu ma pot ajuta?....stiu ca la un moment dat(nu stiu cand) lucrurile vor reveni la normal....dar ma doare tare rau sa ii vad pe ei ca sufera din cauza suferintei mele :'(

08 Decembrie, 2006, 10:09:37 p.m.
Răspuns #56

Escu

Global Moderator
aveti dreptate domn' doctor dar...daca imi permiteti...pana reusesc sa ma ridic din nou...pana reusesc sa imi gasesc iar forta...cum sa procedez cu cei pe care ii vad ca sufera din cauza mea ca nu ma pot ajuta?....stiu ca la un moment dat(nu stiu cand) lucrurile vor reveni la normal....dar ma doare tare rau sa ii vad pe ei ca sufera din cauza suferintei mele :'(

lasa-i, cateodata e bine sa te gandestti si la tine, doar la tine.Ai un suflet mare copila, te vor intelege daca le esti draga.

08 Decembrie, 2006, 10:21:19 p.m.
Răspuns #57

catty

stiu ca ma inteleg...mereu au facut-o...nu stiu de unde mai au forta sa ma suporte cu toate fazele astea...ai dreptate...dar nu imi place sa ii vad asa... :'(
iti multumesc mult domn' doctor :-*

P.S.: mult succes cu noua "afacere" :)

08 Decembrie, 2006, 10:26:22 p.m.
Răspuns #58

Escu

Global Moderator
stiu ca ma inteleg...mereu au facut-o...nu stiu de unde mai au forta sa ma suporte cu toate fazele astea...ai dreptate...dar nu imi place sa ii vad asa... :'(
iti multumesc mult domn' doctor :-*

P.S.: mult succes cu noua "afacere" :)

Lasa intrebarile pentru mai tarziu.Raspunsurile or sa vina de la sine
Multumesc.Nu e afacere, e un hobby.

08 Decembrie, 2006, 10:45:06 p.m.
Răspuns #59

andrada

Ce faci cand stii ca esti intro dilema, si orice decizie ai lua tot ranesti pe cineva ?
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....