10 Octombrie, 2025, 01:21:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dr.Escu Raspunde tuturor intrebarilor  (Citit de 169340 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2006, 11:49:32 a.m.
Răspuns #75

Escu

Global Moderator
am o intrebare... :D

De ce mi-a scos tatal meu toata muzica (muzica mea preferata) de pe mp3player si mi-a bagat Maria Ciobanu? 

S-a simtit iarasi tanar. Ce poti sa faci? Nu ai cum sa te superi, doar e tatal tau.
Let's put a smile on that face!

09 Decembrie, 2006, 11:50:48 a.m.
Răspuns #76

Escu

Global Moderator
Acuma nu c-as fi al n-spelea care face concurenta neloiala - da' conflictul cu autoritatea si dorinta de a lua locu indica reprimari si refulari ale unor puternice sentimente jucaricesti :p

Chit Chit!

Help doctore.

Nu te mai juca de'a hotii si vardistii singur!!! E un joc care se joaca in mai multi.Asteptam detalii.

09 Decembrie, 2006, 11:51:56 a.m.
Răspuns #77

Escu

Global Moderator
Domnule doctor va rog sa cititi povestea mea la topicul "Suferinta sau poate un nou inceput???" si sa-mi oferiti o solutie. Am mare nevoie de ajutorul unui doctor :-*

O sa o citesc si o sa revin cu un raspuns, rabdare copila, totul are o solutie.

09 Decembrie, 2006, 01:24:29 p.m.
Răspuns #78

Paul

Nu-i asa ca problemele au tendinta proprie de a ramane nerezolvate, dar cu putin ajutor din partea noastra, au tendinta sa se amplifice? Asa ca... Dr. Escu, nu cumva esti dumneata un fel de amplificator de bulgari de zapada?
Iubesc, deci exist.

09 Decembrie, 2006, 04:16:49 p.m.
Răspuns #79

Escu

Global Moderator
Nu-i asa ca problemele au tendinta proprie de a ramane nerezolvate, dar cu putin ajutor din partea noastra, au tendinta sa se amplifice? Asa ca... Dr. Escu, nu cumva esti dumneata un fel de amplificator de bulgari de zapada?

Tie iti fac un om de zapada!Cu sau fara matura?

09 Decembrie, 2006, 04:37:25 p.m.
Răspuns #80

Paul

Iubesc, deci exist.

09 Decembrie, 2006, 07:17:06 p.m.
Răspuns #81

Evangeline

Citat

Am rabdare domnule doctor :-*
Never, never quit!

09 Decembrie, 2006, 11:56:01 p.m.
Răspuns #82

Escu

Global Moderator
Citat

Am rabdare domnule doctor :-*

Buna

Am citit cu stupoare acele cuvine disperate, scrise in graba.Am pierdut sirul, nu mai intelegeam "iubitul meu" sau "condi" sau.. "managerul".In fine.Ideea e simpla, gadeste la rece, pune totul in balanta, si vezi ce iese, stiu, pentru unii dragostea trece si prin "stomac" dar, nu te lasa influentata, eu nu pot sa iti spun ce sa faci, tu trebuie sa aflii raspunsul, mai devreme sau mai tarziu, totul depinde de tine.Raspunsul e in tine!

10 Decembrie, 2006, 02:38:20 a.m.
Răspuns #83

Evangeline

Multumesc domnule doctor :-* Ai dreptate, raspunsul e la mine...dar crede-ma ca asta e cel mai greu in momentul de fata.Nu stiu ce este mai bine pentru mine, nu stiu ce sa aleg. Insa ceva stiu sigur. Dupa Craciun voi lua o hotarare in functie de ceea ce se va intampla intre mine si iubitul meu. Tine-mi pumnii domnule doctor sa aleg cei mai bine pentru mine ;) :)

:-*
Never, never quit!

10 Decembrie, 2006, 12:54:35 p.m.
Răspuns #84

serenity82

Domnule doctor

Am si eu o mica problema. Cum pot sa fac ca sa nu ma mai influenteze trecutul. Sa fiu mai exacta sunt foarte fericita am langa mine un om extraordinar tin la el si el la mine insa din cauza trecutului meu glorios in care de cate ori eram fericita aparea ceva si iar sufeream, imi e frica sa nu se termine. Nu vreau sa se termine vreau doar sa dureze la nesfarsit  :'(. Cum sa fac ca sa pot sa scap de stresul asta si sa ma bucur pe deplin de ceea ce am?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

10 Decembrie, 2006, 01:26:57 p.m.
Răspuns #85

Escu

Global Moderator
Domnule doctor

Am si eu o mica problema. Cum pot sa fac ca sa nu ma mai influenteze trecutul. Sa fiu mai exacta sunt foarte fericita am langa mine un om extraordinar tin la el si el la mine insa din cauza trecutului meu glorios in care de cate ori eram fericita aparea ceva si iar sufeream, imi e frica sa nu se termine. Nu vreau sa se termine vreau doar sa dureze la nesfarsit  :'(. Cum sa fac ca sa pot sa scap de stresul asta si sa ma bucur pe deplin de ceea ce am?

Uita si iarta, asta in primul rand. Nimic nu dureaza o vesnicie, doar iubirea. Iar pentru stress recomand un masaj fin.

10 Decembrie, 2006, 02:49:47 p.m.
Răspuns #86

serenity82

De iertat iert ca daca nu fac asta dupa ma consum prea mult insa mai greu cu uitatul cand stii cat ai suferit si prin ce ai trecut. Cat despre masaj puiul meu nu stie sa faca ;D sau nu vrea asa ca o sa vad cum rezolv. Eu voiam doar sa scap de aceasta nesiguranta. Stiu ca iubirea e vesnica insa stiu ca si ea poate sa fie mia intensa sau mai putin intensa asa ca mie imi e frica de a doua parte  :(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

10 Decembrie, 2006, 04:08:32 p.m.
Răspuns #87

Escu

Global Moderator
De iertat iert ca daca nu fac asta dupa ma consum prea mult insa mai greu cu uitatul cand stii cat ai suferit si prin ce ai trecut. Cat despre masaj puiul meu nu stie sa faca ;D sau nu vrea asa ca o sa vad cum rezolv. Eu voiam doar sa scap de aceasta nesiguranta. Stiu ca iubirea e vesnica insa stiu ca si ea poate sa fie mia intensa sau mai putin intensa asa ca mie imi e frica de a doua parte  :(

Iubeste ca si cand maine ar fi ultima ta zi...concetreaza-te pe ceea ce ai, nu pe ceea ce o sa ai sau nu o sa ai..Prezentul...viitorul vine si el...zicea cineva draga mie.

10 Decembrie, 2006, 04:21:43 p.m.
Răspuns #88

serenity82

Asta cred ca voi reusi sa fac. Multumesc pentru sfat

PS. te-am ridicat in rang ;) stii tu la ce ma refer  ;D

10 Decembrie, 2006, 04:27:43 p.m.
Răspuns #89

Escu

Global Moderator
Cu multa placere, fata draga..nu fi trista...fiiiiinca e pacat....