10 Octombrie, 2025, 05:45:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dr.Escu Raspunde tuturor intrebarilor  (Citit de 169761 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Aprilie, 2007, 08:10:53 a.m.
Răspuns #270

Escu

Global Moderator
opa, a apărut charlie...de unde venişi dom'le? :ninja:

Permite-mi sa raspund....charlie nu a venit...a fost mereu!
Let's put a smile on that face!

11 Aprilie, 2007, 05:13:40 p.m.
Răspuns #271

charlie

depinde acum si unde am fost.

hai sa va zic, la servici. bleah.
You believe but what you see
You receive but what you give

11 Aprilie, 2007, 05:42:32 p.m.
Răspuns #272

Escu

Global Moderator
deci vii la serviciu...asa...sa pun placuta cu "Deschis"  :D  :D

30 Mai, 2008, 11:35:33 p.m.
Răspuns #273

Escu

Global Moderator
hehe...this was fun. cine e mai nou...si nu stie ..sa citeasca. poate resuscitam...pacinetii..si pe domnul doctor.

01 Iunie, 2008, 11:52:53 p.m.
Răspuns #274

Emma

...si daca nimeni nu se-nghesuie...o sa intru eu prima...bat la usa (cioc-cioc!)..o voce serioasa imi raspunde: poftiti...iar eu...intru...

Don Doctor, am si eu o problema...(de fapt mai multe..dar ma rezum doar la una)..se poate ca o persoana sa deschida mai multe inimi iar pe aceea pe care o va dori sa nu poata...? Sa ma iau dupa: what goes around comes around...sau dupa vorba ca noi oamenii suntem niste jumatati...si ca fiecare are jumatatea lui...pusa de-o parte..? :confused:
« Ultima Modificare: 02 Iunie, 2008, 12:18:27 a.m. de emma_white »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

02 Iunie, 2008, 10:22:28 a.m.
Răspuns #275

Escu

Global Moderator
Da fiecare din noi avem cate o jumatate, trebuie doar sa avem rabdarea sa o gasim pe cea potrivita. Cat priveste inimile...o persoana poata sa deschida mai multe inimi...mai putin pe a sa.

05 Iunie, 2008, 01:01:58 p.m.
Răspuns #276

digitty

am si eu o intrebare...

cateodata faci compromisuri intr-o relatie ( este bine oare?) ... dar intotdeauna trebuie sa existe o balanta...dar ce faci cand balanta se inclina in defavoarea ta si in acelasi timp tu esti "cel care iubeste mai mult" in acea relatie?  ???
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

05 Iunie, 2008, 01:42:49 p.m.
Răspuns #277

Escu

Global Moderator
am si eu o intrebare...

cateodata faci compromisuri intr-o relatie ( este bine oare?) ... dar intotdeauna trebuie sa existe o balanta...dar ce faci cand balanta se inclina in defavoarea ta si in acelasi timp tu esti "cel care iubeste mai mult" in acea relatie?  ???

Intr-o relatie nu trebuie sa masori cat primesti si cat dai. Daca ai ajuns la masuratori, e clar ceva nu merge acolo. Discutati caci numai asa ajungeti la numitorul comun. Cand iubesti, oferi si primesti. Cat despre ce faci..depinde de fiecare. Nu exista o reteta la ce ar trebui sa faci, ci ceea ce iti doresti sa faci. Intotdeauna ai de ales.

05 Iunie, 2008, 09:50:00 p.m.
Răspuns #278

digitty

alta intrebare

exista iubire absoluta? sau altfel spus, exista vreo persoana capabila de asa ceva? sa ofere fara sa astepte sa primeasca?  iubirea de mama este exclusa. ;D

05 Iunie, 2008, 09:55:09 p.m.
Răspuns #279

Escu

Global Moderator
alta intrebare

exista iubire absoluta? sau altfel spus, exista vreo persoana capabila de asa ceva? sa ofere fara sa astepte sa primeasca?  iubirea de mama este exclusa. ;D

Sunt foarte rare persoanele astea. Ofera si nu asteapta nimic in schimb. Nu ofera nelimitat, cu totii stim ca totul are o limita. Se cheama persoane aproape perfecte...iar daca ar oferi nelimitat, ar deveni persoane pefecte, dar nici un om nu este perfect.

05 Iunie, 2008, 09:56:50 p.m.
Răspuns #280

sic

Vizitator
Nea doctoru', ma lasi sa incerc si eu un raspuns la intrebarea de mai sus? Hai, te rog eu!  :-*

05 Iunie, 2008, 10:00:04 p.m.
Răspuns #281

Escu

Global Moderator
Nea doctoru', ma lasi sa incerc si eu un raspuns la intrebarea de mai sus? Hai, te rog eu!  :-*

dar sa nu devina un obicei. te las  :-*

05 Iunie, 2008, 10:09:27 p.m.
Răspuns #282

sic

Vizitator
:) Nuuuu, nu va deveni obicei, fii linistit! Ti-ai castigat pe drept si fara echivoc pozitia aici.  ;D

Deci, fata draga, nu exista iubire absoluta si bine e ca nu exista, caci ar fi inutil unul sa dea mereu, ca prostu' si celalalt... nu. Oamenii cred ca nici nu lupta pentru iubire absoluta. Eu, cel putin, nu am auzit de cineva sa vrea sa iubeasca mereu fara sa fie iubit la randul lui. Poate or fi si dintr-astia, domnul doctor poate sa iti spuna mai bine daca o fi cunoscut vreun asemenea caz.  ;)

05 Iunie, 2008, 10:31:03 p.m.
Răspuns #283

digitty

nici eu nu am auzit de nimeni care sa iubeasca la modul absolut...tocmai din cauza asta am intrebat, ca sa-mi spuna Dr. Escu (pentru ca deh...raspunde tuturor intrebarilor)...si in caz ca ar fi cunoscut cineva de pe site o astfel de persoana, speram sa spuna(scrie..). Dar este vorba de un ideal...imposibil de atins pentru ca, dupa cum ai zis, este inutil.

07 Iunie, 2008, 11:47:25 a.m.
Răspuns #284

Semiramis

Global Moderator
iubirea absoluta cred este doar în cărţi, unde oamenii aveu mai mult timp să iubească, să sufere, să se gândească. noi acum, trăim în secolul vitezei. totul facem pe fugă. şi nu mai avem timp să iubim "absolut".  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!