11 Octombrie, 2025, 11:05:42 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteţi de acord să reintre în scenă voturile de popularitate?

sigur că da
11 (61.1%)
nu
7 (38.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Autor Subiect: VOTURI DE POPULARITATE  (Citit de 65532 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

07 Decembrie, 2006, 11:38:49 p.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
Eu am votat "nu" pentru ca, oricat de tentanta e ideea de competitie, oricat de mare vanitatea si dorinta de popularitate, mi-e teama ca "bisericutele" deja formate si efortul de a fi mai presus ca altii (oricat de subiectiv poate sa fie) ne va invrajbi, ne va face sa ne dusmanim asa, pe nesimtite!
Apoi, asa cum spuneam intr-o alta discutie, eu personal m-am saturat de competitie, care si asa este pe toate planurile. Sunt de acord cu discutiile in contradictoriu pentru ca eu consider ca ele ne imbogatesc pe planul culturii generale, dar sa facem din asta un concurs mi se pare inutil.
Si, nu in ultimul rand, ma opun pentru ca daca vor fi reinstalate aceste butoane or sa apara mesaje de genul "Xulica, ti-am dat un punct la popularitate pentru mesajul cutare". si "Xulica" o sa spuna "Vai, draga, mersi! Uite, iti dau si eu unul drept multumire!". Si uite asa, o sa ne balacarim intr-un joc de...din nou...orgolii ieftine!
Deci... daca sunt reinstaurate butonasele de care vorbeam, eu il rog de pe acum pe viulian sa nu mi le instaleze si mie.
Cu prietenie!

PS: da, te-ai inselat, Escule! ;)

Nu m-am inselat, te-am citit mult si mi-am dat seama ca esti putin cam lasa, care sa fie oare motivul.Cine te-a suparat asa de tare?Eu vad o idee minunata asta, nu stiu ce probeleme ai avut tu in trecut, dar asta nu inseamna sa ne impiedici pe noi sa ne simtim bine.In fine e doar parerea ta, si cred ca esti singura.Cred ca trebuia sa puna o optiune, "Ma abtin", si era mai indicat.
Let's put a smile on that face!

07 Decembrie, 2006, 11:39:07 p.m.
Răspuns #16

Lorelei

Diana,

orgolii ranite vor fi pentru cine se poate ataca din asemenea prostioare... si atunci chiar merita sa se atace! Nici in trecut cand existau voturile eu nu le-am perceput decat ca forma de a ma amuza vazand cine cui da voturi, preferinte etc... E o joaca... Dar sigur, fiecare poate face din ea ce vrea. Daca pentru tine e mult mai mult decat o simpla joaca... iti inteleg punctul de vedere.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Decembrie, 2006, 11:39:24 p.m.
Răspuns #17

diana_nistor

Vizitator
Serenity, :) Iti sugerez sa intri pe paginile mai de inceput ale forumului.
Apoi, popularitatea cu loialitatea se intalnesc undeva...departe, insa. Asa ca, sa nu le confundam. ;)

07 Decembrie, 2006, 11:43:13 p.m.
Răspuns #18

diana_nistor

Vizitator
Lorelei, faceti ce vreti! eu mi-am expus punctul de vedere si pozitia fata de aceasta propunere.  Si asa, aportul meu nu e decisiv, asa ca sunteti liberi sa intrati in joaca asta. Eu aleg in continuare sa stau departe si refuz sa ma amagesc cu ideea ca o gura de vin nu ma poate imbata. :)

07 Decembrie, 2006, 11:44:13 p.m.
Răspuns #19

Semiramis

Global Moderator
nu la competiţie m-am gândit.
din păcate, în ultima vreme, cam lungă de altfel, apar posturi slabe. normal, nimic de zis, fiecare pădure are uscăturile ei. de acord. însă astfel, fiind ignoranţi, lăsăm ordinarul să ne copleşească. am propus asta, nu ca să pedepsim, ci ca să tragem semnale de alarmă. dacă pun un topic cretin, sunt de acord să fiu pedepsită şi îmi asum riscul. dar când pun un topic bun, merit pupături.
oricum, ar fi bine să nu putem vota nebuneşte, oricând şi oricum. dacă se pică de acord asupra punerii voturilor, se poate stabili un model de urmat.
părerea mea.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Decembrie, 2006, 11:45:51 p.m.
Răspuns #20

serenity82

exact ce spuneam. si apropo am verificat si paginile mai vechi  ;) ca totusi am aproape un an pe site si cred ca am avut timp sa citesc  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Decembrie, 2006, 11:47:52 p.m.
Răspuns #21

Lorelei

Deci... dupa ce am facut un pic pe moderatoarea  ;D ;D ;D, nu de alta, da' sa-mi asigur primele plusuri  :D :D, revin cu doua vorbe. Da Diana, inteleg ce zici si poate ca exista un risc acolo, dar eu prefer sa ne simtim vii si plini de entuziasm, chiar daca ne mai tachinam putin decat sa vegetam postand un post la trei zile. Dar repet, iti inteleg punctul de vedere...

07 Decembrie, 2006, 11:49:27 p.m.
Răspuns #22

Semiramis

Global Moderator
revenind, pentru a nu se da voturi după preferinţe personale, adică eu 100 de plusuri Lorelei-ei  ;D, să se bage o interdicţie...mă rog nu mă pricep foarte bine. om vedea dacă se aprobă.
a propos, cine trebuie să aprobe?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Decembrie, 2006, 11:50:56 p.m.
Răspuns #23

suflet

sunt de acord ... daca cineva ar juca rolul de "arbitru" sau "profesor" ... care sa dea el voturile (notele) ...
problema e ca va fi foarte greu sa monitorizezi pe toata lumea care misuna pe site

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

07 Decembrie, 2006, 11:51:13 p.m.
Răspuns #24

Lorelei

Pai... stapanirea deh  ;D ;D trebuie sa aprobe

07 Decembrie, 2006, 11:51:52 p.m.
Răspuns #25

Lorelei

nu, daca vrem arbitri sau profesori s-a dus tot farmecul...

asta e ideea, fiecare sa poata vota pe oricine...

07 Decembrie, 2006, 11:53:48 p.m.
Răspuns #26

serenity82

oricum o sa-i votam doar pe cei care posteaza ca sunt o multime de utilizatori si nu ma voi apuca acum ca dau voturi pentru fiecare. cat despre bisericute repet ce am mai zis mie mi se pare ca suntem toti o familie. avem noi preferintele noastre ca e normal insa nu cred ca vom fi subiectivi. eu una si pe mine m-as vota cu + sau - atunci cand spun ceva destept sau gresesc
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Decembrie, 2006, 11:56:32 p.m.
Răspuns #27

Escu

Global Moderator
eu o sa fiu penal asasinat, la cate spun, tocmai pentru ca spun lucrurilor pe nume si nu ma ascund dupa deget.
Let's put a smile on that face!

07 Decembrie, 2006, 11:57:33 p.m.
Răspuns #28

Lorelei

macar scapi de cos, primesti minusuri...  :D hai ca m-ai iertat ca te-am trimis la cos  :-*

07 Decembrie, 2006, 11:59:08 p.m.
Răspuns #29

suflet

mai e o faza interesanta ... care se practica ... sa se faca un sistem de note pentru fiecare topic si fiecare sa voteze (de ex: de la 0 la 5 stele ... pt topic)
se practica pe foarte multe site-uri

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin