04 Noiembrie, 2025, 03:36:27 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteţi de acord să reintre în scenă voturile de popularitate?

sigur că da
11 (61.1%)
nu
7 (38.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Autor Subiect: VOTURI DE POPULARITATE  (Citit de 67745 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2006, 12:00:20 a.m.
Răspuns #30

Semiramis

Global Moderator
sau putem să ne justificăm într-un topic special, fiecare dintre noi şi plusurile şi minusurile pe care le dăm. cu condiţia să fim corecţi şi să postăm de fiecare data. nu?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Decembrie, 2006, 12:00:49 a.m.
Răspuns #31

viulian

Administrator
Stapanirea initial a fost contra voturilor - adica am fost dintre cei care au solicitat intreruperea sistemului - e nedrept foarte usor se ajunge sa se abuzeze si unii sufera doar din cauza ca altii sunt agresivi - si pe nedrept.

Vom pune insa de amuzament :) dar va rog sa-mi dati putin ragaz sa vad daca mai functioneaza sistemul si sa aduc toate contoarele la zero..

08 Decembrie, 2006, 12:01:41 a.m.
Răspuns #32

Lorelei

Ha! Stapanirea e cu noi!  :D

PS. buna ideea lui Semiramis, facem un topic in care fiecare punct plus sau minus trebuie justificat

hmmm... sau poate nu... ca abia atunci sa vezi ciocnire de orgolii....  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Decembrie, 2006, 12:04:03 a.m.
Răspuns #33

viulian

Administrator
Cred ca mai bun e un board nou de jucausii si alte "intepaturi" intre membri - si sa lasam boardurile linistite pentru cei care vor sa citeasca despre sentimente :D

08 Decembrie, 2006, 12:04:43 a.m.
Răspuns #34

Semiramis

Global Moderator
nu Lorelei, atunci vedem cât de corecţi suntem şi cât ne minţim.
mulţumesc pentru voturile de încredere  ;D
ştiu...sunt superbă.

08 Decembrie, 2006, 12:05:12 a.m.
Răspuns #35

Lorelei

Pai ce face acuma stapanirea? se razgandeste? board aveam oricum, zona libera, ne tot intepam pe-acolo...  ::)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Decembrie, 2006, 12:12:17 a.m.
Răspuns #36

viulian

Administrator
Da, diferenta intre stapinire si dictator e ca stapanirea se mai da si dupa voia oamenilor :D

Ah da avem Zona Libera  :-[  dar era pentru alte chestii.... ma rog, fie.. stapanirea se mai gandeste apropos de noul board ca sa ramana si ea cu ideea ca totusi nu e haos :D

08 Decembrie, 2006, 12:13:33 a.m.
Răspuns #37

|ngerMorT

mai e o faza interesanta ... care se practica ... sa se faca un sistem de note pentru fiecare topic si fiecare sa voteze (de ex: de la 0 la 5 stele ... pt topic)
se practica pe foarte multe site-uri

:-* :-*

Noi nu vrem sa fim ca altii  ;D.

ps: trebuie explicate f.clar regulile jocului. Nu mi se pare normal de exemplu sa votam cu - un post doar daca nu suntem de acord cu el. La modul zice Escu "ciocolata e foarte buna", dar mie nu-mi place ciocolata si-i dau minus.  ::)
« Ultima Modificare: 08 Decembrie, 2006, 12:19:57 a.m. de |ngerMorT »
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

08 Decembrie, 2006, 12:14:37 a.m.
Răspuns #38

Semiramis

Global Moderator
iulian,  :-*
hai c-om vedea ce iese.
să sperăm că suntem suficient de maturi pentru astfel de jocuri... ;D
dacă o dăm în bălării, om scoate voturile...
părerea mea.

08 Decembrie, 2006, 12:24:19 a.m.
Răspuns #39

viulian

Administrator
Lasa, ca la balarii o sa fiu io atent :) si le scot daca se abuzeaza.

Am nevoie insa de vreo zi doua ca sa pun sistemul la punct. Rabdare si tutun fumatorilor  8)

08 Decembrie, 2006, 10:38:25 a.m.
Răspuns #40

Little Rose

sunt pentru. si va spun de ce. DIN CURIOZITATE. nu am prins timpurile in care se practicau catozii si anozii asa ca mi-ar placea. intr-adevar, s-ar putea sa iasa si scantei, bosumflari si egouri ranite.  ;D
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

09 Decembrie, 2006, 12:18:59 a.m.
Răspuns #41

Lady Allia

:) ;D :)...
Am intrat si eu in jocul vostru si sper sa va bucure voturile mele deoarece sunt cateva persoane aici pe care sigur am sa le votez din tot sufletul meu ....desi, recunosc este tare, tare grea aceasta misiune  ::) !

09 Decembrie, 2006, 05:43:29 a.m.
Răspuns #42

Evangeline

Am votat si eu pentru ;D Ma amuza aceste voturi si in acelasi timp imi ofera posibilitatea de a vota pe cei/cele care ii plac. Va fi cam greu, pentru ca majoritatea imi sunteti dragi, dar am sa incerc sa selectez cativa numai ::) Asta nu inseamna ca nu va iubesc prieteni ;)

:-*
Never, never quit!

09 Decembrie, 2006, 08:43:05 a.m.
Răspuns #43

sunshine

ok. pentru .da ce facem cu +-urile si - -usurile alea? acolo votam?ha?cum?cum?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Decembrie, 2006, 09:28:16 a.m.
Răspuns #44

Paul

Traiasca voturile, misto ideea mi-a placut si data trecuta, imi place si acum
Iubesc, deci exist.