11 Octombrie, 2025, 12:42:25 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteţi de acord să reintre în scenă voturile de popularitate?

sigur că da
11 (61.1%)
nu
7 (38.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Autor Subiect: VOTURI DE POPULARITATE  (Citit de 65549 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2007, 09:20:05 p.m.
Răspuns #75

Paul

Treziti-va oameni buni, ce e cu voi... Vad ca o proportie din ce in ce mai mare de post-uri se canalizeaza in jurul subiectului karma. Numai antipatii, numai tepi, in fond, nu vad cu ce ii deranjeaza pe unii (nu dau nume) ca primesc minusuri, oare, nu toti care ati fost de acord, ati acceptat ca va fi doar un joc si nu o radiografie a conditiei lor umane?
   Bine zicea Diana si stia ce zice, ca acest sistem nu va crea decat antipatii si schimburi lamentabile de amabilitati. Din partea mea... Aspirator de minusuri sa ma faceti pe mine, numai sa va vedeti de activitatea creativa si sa abandonati stilul piranha de muscaturi mici si dese.

Hai sa fim iubiti.
Iubesc, deci exist.

08 Ianuarie, 2007, 09:59:25 p.m.
Răspuns #76

viulian

Administrator
Well, se pare ca a trecut o perioada suficienta pentru ca lumea sa se acomodeze cu sistemul de votare :) si sa apara protestele.
Am resetat numarul de voturi la acest topic (erau 20 pentru "sigur ca da" si 4 pentru "nu").

Supun din nou la vot :) daca se mai doreste sa fie asa..
Si daca se va vota cu pastrarea, voi readuce toate karmele la zero pentru ca s-o luam de la inceput, ceva mai seriosi acum si mai obiectivi.

08 Ianuarie, 2007, 10:03:10 p.m.
Răspuns #77

Semiramis

Global Moderator
iuliane, crezi că nişte copii mari se mai pot "educa"? din păcate nu toţi cei care scriem pe acest site suntem oameni de calitate, mai de grabă aş spune de cantitate şi chiar uneori nu suntem în stare să judecăm corect, lăsându-ne pe seama simpatiilor sau antipatiilor. eu una am încercat să arăt permanent că sinceritatea şi corectitudinea sunt cele mai bune şi cu adevărat folositoare. nu o să mă opresc aici.
votez în continuare pentru, însă poate că ar trebui să facem într-un fel să existe obligativitate la datul unui - sau unui +. pentru că din lucrurile bune şi din greşeli învăţăm.
părerea mea.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Ianuarie, 2007, 10:04:49 p.m.
Răspuns #78

Lorelei

eu votez in continuare da. si e o idee foarte buna sa aducem toate karmele la 0. o luam mult mai "intelepti" de la capat. si mai sper ca macar minusurile sa fie justificate. ideal ar fi si plusurile, si sa nu se dea aiurea. ci p[entru posturi clare. eu i-am dat + lui crontzy de pilda pentru postul de la insarcinate ;a 12 ani si a doua zi inca un plus pt postul de aici. mi se par doua plusuri perfect justificabile, isi argumenteaza foarte fain punctul de vedere. un plus nejustificabil de pilda ar fi sa-i dau lui Escu (i-am dat unul totusi pentru primul post de 10 randuri. argumentat. tre sa recunoasteti totusi ca este un real  record pt el  ;D ;D ;D ;D deci merita plusul). etc etc. Deci, daca devenim rationali si o luam de la capat, eu cred ca aceasta karma poate deveni ceva foarte constructiv, pentru ca va declansa o reala emulatie. Am zis. Vorba lui Semi VIVA LA REVOLUCION!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Ianuarie, 2007, 10:05:48 p.m.
Răspuns #79

charlie

si eu zic sa le scoateti. de tot.
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Ianuarie, 2007, 10:07:56 p.m.
Răspuns #80

Escu

Global Moderator
o sa fie unu cu "...." si o sa fie mai jmeker decat toti.nu ai cum sa aduci civilizatia la tarani.eu ma abtin.
Let's put a smile on that face!

08 Ianuarie, 2007, 10:08:14 p.m.
Răspuns #81

Semiramis

Global Moderator
corect Lorelei...

în paranteză, mi-a plăcut faza cu emulaţia  ;D

08 Ianuarie, 2007, 10:11:01 p.m.
Răspuns #82

viulian

Administrator
Exista posibilitatea de a pune un mic addon pe forum si fiecare sa vada cine a modificat karma cui :) si cu justificare cu tot.

Mm ?

08 Ianuarie, 2007, 10:13:56 p.m.
Răspuns #83

Lorelei

Suuuuuuuuuper! Asa nu vor mai exista persoane care sa dea 5-6 minusuri sau 10 nejustificat.

Nu e stapanirea degeaba stapanire!  :D

08 Ianuarie, 2007, 10:14:39 p.m.
Răspuns #84

desdemona

dadadad
ar fi perfect asa.
atunci nu s-ar mai da plus si minus ca la piata.
in aceste conditii sunt de acord cu - si+
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Ianuarie, 2007, 10:15:14 p.m.
Răspuns #85

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

08 Ianuarie, 2007, 11:25:11 p.m.
Răspuns #86

Semiramis

Global Moderator
până la urmă se poate să nu poţi da note decât cu justificare sau cu aflarea făptaşului?

din păcate nu suntem capabili să ne păstrăm anonimatul cu demnitate...asta este natura (din pacate a ) omului...
am zis

09 Ianuarie, 2007, 12:57:29 a.m.
Răspuns #87

viulian

Administrator
Karma cu functionalitate sporita este activa - iar voturile vechi au fost anulate toate..

Din cateva avantaje ale sistemului nou de karma:
a) exista o statistica globala, un soi de "who's online" al karmei :) cu ce s-a dat si ce s-a luat :D precum si de ce. Este accesibil din pagina principala, in josul paginii la sectiunea "Forum Stats" exista un link [Karma Stats]
Sau: http://www.lovetime.ro/community/index.php?action=viewkarma
b) trebuie ca un utilizator sa aibe un numar minim de posturi pentru ca sa poata da + sau -.

Tin sa precizez ca se doreste o modalitate serioasa de apreciere - adica daca trivializam nu ajungem nicaieri..

Mai sunt mici chestii care se pot face - dezactivate deocamdata, in perioada de testare :)

- mesaje private cand se primeste un plus sau minus si de ce.
- modificare karma doar pentru cel care a deschis topicul, nu si pentru reply-uri.

Astept opinii :)

09 Ianuarie, 2007, 01:14:33 a.m.
Răspuns #88

Paul

Te-as ruga sa repari si tema midland, sistemul de votare nu functioneaza si din cate am inteles e cea mai utilizata piele... Am intrat la statistici, dar nu am gasit butonasul cu voturile de popularitate...
Iubesc, deci exist.

09 Ianuarie, 2007, 07:59:37 a.m.
Răspuns #89

Lorelei

Am dat primul plus. misto cu justificarea. bravo! dar statistici de karma inca nu. imi da eroare linkul pe care l-ai postat.
oricum, foarte faina obligatia de justificare!