11 Octombrie, 2025, 01:53:14 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteţi de acord să reintre în scenă voturile de popularitate?

sigur că da
11 (61.1%)
nu
7 (38.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Autor Subiect: VOTURI DE POPULARITATE  (Citit de 65480 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Iunie, 2007, 06:52:25 p.m.
Răspuns #105

serenity82

Dragii mei,

E adevarat ca nu am mai scris de mult insa citesc mesajele voastre. Eu am o mica nelamurire, de unde atatea dispute legate de oameni care sunt apreciati si membrii care nu sunt. Stiu ca a fost o problema intre Escu si Rudy insa asa e Rudy, mereu temperamental. Cred ca fiecare membru trebuie acceptat asa cum e, atata timp cat nu se intrece masura cu glumele proaste.

Cat despre membrii vechi sau noi, diferenta intre ei e ca, cel putin din punctul meu de vedere, membrii "vechi" sunt de fapt acest forum, ei l-au infiintat, ei l-au dezvoltat, ei sunt baza, trunchiul si poate coroana viitoare a forumului, care azi poate fi inflorita si maine nu, depinde. Nu cred ca e important cat scrie unul sau altul ci ceea ce transmite prin posturile lui; nu cred ca e important daca cineva se bazeaza doar pe proza, poezie sau pe dat sfaturi; asa cum nu cred ca e important daca are talent la compus poezii sau la scris mesaje (asa cum a fost disputa legata de poezioarele lui Escu). Fiecare isi asterne aici gandurile, sentimentele si sufletul asa cum stie, cu mai mult sau mai putin talent.

Eu ii apreciez mult de tot pe cei care au creat forumul, pentru mine a insemnat foarte multe si inca inseamna, chiar daca poate nu mai am timp sa postez sau nu imi gasesc cuvintele. Fiecare din noi isi are locul lui aici,  istoria lui si trebuie respectat. Nu cred ca isi au rost atatea polemici, sincera sa fiu mereu am crezut ca polemicile apar din cauza lipsei de idei constructive. Se mai gaseste cate unul care vrea sa zica ceva si nu stie ce si atunci hop-top se leaga de un membru doar ca sa fie bagat in seama.

Cat despre raspunsul la mesajele noastre, da multe poate nu primesc raspuns, din diverse motive. Uneori putem fi noi vinovati ca nu postatm ceva de valoare care sa merita un raspuns, poate alteori postam ceva doar ca sa ne descarcam sufletelul si nu asteptam raspuns, iar alteori pur si simplu ceilalti nu stiu cum ar putea sa reactioneze si decat sa spuna ceva care sa deranjeze mai bine pastreaza tacerea. Mi se pare ceva total normal.

Sfatul meu, nu mai puneti la suflet toate prostiile ca oricum de cei care incalca regulile forumului are grija "stapanirea"  :P :P :P :P :P

Va pupik duuuuulce de tot :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

06 Iunie, 2007, 10:31:12 p.m.
Răspuns #106

viulian

Administrator
Ok Lady, am sa fiu atent cine incepe sa se bage in seama degeaba si o sa iau masurile de rigoare...

Dar na, cu totii ne bagam in seama mai mult sau mai putin odata sau de mai multe ori :D sa vedem..

02 Aprilie, 2008, 09:19:36 p.m.
Răspuns #107

Escu

Global Moderator
observ ca "reason-ul" la karma pentru + sau - este de cele mai multe ori...penibil. din nou mesaje gen "ce frumos simti". credeam ca aceste pucte se dau pentru creatie, idei, si pentru posturi gandinte sau...negandite.
E o simpla observatie, nu arat cu degetul...Parerea mea...
Let's put a smile on that face!

02 Aprilie, 2008, 09:54:37 p.m.
Răspuns #108

Lorelei

motanel cred eu ca nu a inteles postul cu pricina, caci nu era al lui Giani, ci al lui sunshine, iar postul lui sic ei ii era adresat. il iertam de data asta  ::) restul mie mi se par justificate, date pt continut.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Aprilie, 2008, 10:02:26 p.m.
Răspuns #109

sic

Vizitator
Foaie verde de secara
Am Karma + da' din greseala! :(  :-[ :laugh: