10 Octombrie, 2025, 12:22:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Suferinta sau poate un nou inceput???  (Citit de 8265 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2006, 06:46:44 a.m.
Citit de 8265 ori

Evangeline

Imi este foarte greu sa incep pentru ca nu am crezut ca-mi voi scrie povestea aici. Mai exact nu am crezut ca voi apela la voi prieteni, credeam ca am totul sub control dar se pare ca nu e asa :(

Sa va povestesc cate ceva de cand eram un bebe :) Primul an din viata mea am crescut langa mama, tata venea din cand in cand sa ma viziteze. Parintii mei s-au mutat impreuna dupa un an de la venirea mea pe lume. Ei nu s-au inteles prea bine niciodata, pentru ca din partea tatalui meu nu a existat iubire. Tot ce cred acum e ca ei au stat impreuna toti acesti ani doar pentru ca am aparut eu in viata lor :-\ Nu vreau sa acuz pe nici unul dintre ei pentru ca au fost si sunt parinti minunati, au mereu grija de mine si ma iubesc foarte mult. Dar toti acesti ani eu am simtit ca intre ei nu exista iubire, asa cum exista in majoritatea casniciilor. Nu-mi prea aduc aminte copilaria mea, mai bine spus nu tin minte nimic. Nu stiu ce am facut cand aveam 10 ani...cea mai recenta amintire o am de pe vremea cand aveam 12-13 ani. Poate lipsa de iubire m-a facut sa uit toti acei ani. Sau poate lipsa de griji...ai mei imi spun ca am avut o copilarie fericita si poate pentru ca nu am suferit prea mult am uitat :-\
Prima mea relatie (dar nu prea serioasa caci eram prea mica) a fost pe la 12-13 ani. Tot atunci a fost si primul sarut dar nimic deosebit. Am continuat sa am relatii dar fara prea multa bataie de cap. Nu am simtit nimic special fata de nici unul. Asta pentru ca nu credeam in iubire. Asa cum am vazut la parintii mei, am crezut ca asa o sa ajung si eu candva. Pe la 15-16 ani l-am cunoscut pe EL ::) Prietena mea cea mai buna il placea foarte mult si cred ca din cauza asta nu am vrut sa-l privesc ca pe un viitor iubit. El ma placea foarte mult dar nu mi-a spus nimic, si tot ceea ce facea aveam impresia ca face si cu ea si nu mi-am dat seama exact ce e in mintea lui. Mie imi placea de un alt baiat si am reusit sa am o relatie cu acel baiat. EL a inceput o relatie cu prietena mea asa ca nu am avut habar de sentimentele lui pentru mine. Relatia mea nu a rezistat prea mult pentru ca asa cum am scris mai sus nu ma implicam, nu credeam in iubire. Dupa cateva luni de la despartire EL imi marturiseste ceea ce simte pentru mine. Mi-a spus asa deodata "te iubesc" :-X A inceput sa ma viziteze din ce in ce mai des si sa-mi spuna cat de mult insemn pentru el. Am inceput sa ma indragostesc de el...va dati seama :o am inceput sa cred ca iubirea exista :) EL m-a ajutat sa cred in iubire, sa cred ca pot fi fericita si sa uit de exemplu care mi s-a oferit pana atunci (acela ca nu exista iubire). Am realizat ca il vreau doar pentru mine si l-am rugat sa se desparta de iubita lui, adica prietena mea cea mai buna. A spus ca-i trebuie timp, ca nu poate. Daca se desparte de ea va iesi un scandal imens si EL vroia sa ma protejeze. Am acceptat motivul asta si oarba (ca dragostea m-a orbit bine) nu i-am spus prietenei mele nimic. Nu i-am spus ca el mi-a spus ca ma iubeste, nu i-am spus ca eu  m-am indragostit de el. In noaptea de Craciun si de Anul Nou el a stat cu ea si eu am crezut ca mor de durere...nu mai aveam lacrimi, slabisem foarte tare, nu puteam sa fac nimic, devenisem o leguma. I-am spus ca nu vreau sa-l mai vad niciodata ca mi-a promis ca vom fi impreuna si nu a fost asa. Parintii mei ma certau aproape in fiecare zi ca el ma cauta si ei stiau ca este iubitul preietenei mele. In aprilie 2004 am plecat din tara...fara nici o speranta :'( Am plecat si el tot nu a renuntat la prietena mea :'( Inima mea era praf...imi pierdusem din nou sperantele...nu mai exista iubire pentru mine. El imi trimitea mesaje si imi spunea ca nu mai sunt impreuna si ca vrea sa fie cu mine :o Eu eram la zeci de mii de km. si el vroia o relatie ??? Am acceptat pentru ca dragostea mea pentru el nu s-a evaporat in cateva luni. Cat timp am fost in tara el mi-a fost un prieten foarte bun, ma asculta, ma sfatuia...vorbeam aproape orice cu el si cand am plecat din tara nu am mai avut cu cine sa vorbesc nu mai era nimeni care sa ma aline :'( Am acceptat sa fim impreuna pentru ca dragostea mea era mare si aveam nevoie de cineva care sa ma sprijine. In vara 2005 m-am intors in tara pentru o scurta vacanta. A fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu el, imi era greu sa-l privesc in ochi si sa-i spun iubitule. El vroia sa ma obisnuiesc cu el cat mai repede pentru ca stia ca voi pleca din nou. A fost frumos, dar nu asa cum ma asteptam. Ne certam din cand in cand si nu era prea placut. In august 2005 am plecat din nou din tara. Vara trecuta, m-am intors din nou la iubirea mea...imi era un dor nebun de el. Am avut o vara mai aiurea decat cea din 2005. Ne-am certat aproape tot timpul, mie nu-mi mai placea Romania, nu-mi mai placea nimic ce vedeam in jurul meu. Cand am ajuns la aeroport am vrut sa fug inapoi de unde am venit :'( El a fost atat de rabdator cu mine, m-a iubit atat de mult si inca ma mai iubeste. M-a iertat de atatea ori si eu mereu incepeam certurile, mereu eram nemultumita :-X Am gresit foarte mult fata de el, foarte mult :-[ Dar inainte de a merge in tara (vara trecuta) s-au intamplat multe...dar acum cred ca e timpul sa ma opresc :'( Am sa continui imediat ce-mi mai adun gandurile :-\

Va multumesc tuturor pentru ca aveti grija de acest site minunat si ca aici imi pot scrie durerea :-*
Never, never quit!

08 Decembrie, 2006, 08:49:57 a.m.
Răspuns #1

Little Rose

am inceput sa-ti citesc povestea si mi-am amintit cum mi-am scris-o si eu la randul meu.
m-am bucurat ca am putut sa imi descarc durerea. acum, cand citesc ce scriam prin aprilie, mai 2006, raman uimita.

vreau sa te ascult si pe tine.
naratiune usoara pentru sufletul ranit, ostoit sau vindecat.

numai bine,
Love Rose
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

08 Decembrie, 2006, 10:44:37 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Speram ca povestirea ta sa aiba un final fericit, dar imi este clar ca ne scrii pentru ca suferi  :(. Oricum, indiferent de cum va continua povestea, sunt sigura ca in final vei fi fericita. Unde este dragoste chiar este orice posibil... te imbratisez draga mea, te incurajez si astept sa povestesti mai departe.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

09 Decembrie, 2006, 05:30:47 a.m.
Răspuns #3

Evangeline

Va multumesc dragele mele pentru sprijin :-* :-* (cate un pup de caciula ;D)

Acum sa continui cu povestea mea. Dupa cum va spuneam inainte sa ma intorc in tara in vara 2006 am gresit fata de el foarte mult. Eu nu prea am avut prieteni de cand am plecat din tara. Nu aveam cu cine sa ies, cu cine sa ma distrez...aproape tot timpul meu liber mi-l petreceam la computer vorbind cu EL :o Prin februarie 2006 am cunoscut un barbat de 30 de ani :-\ La inceput am crezut ca el vrea sa-mi fie prieten :-X Nu stiu cum am putut sa am mintea cat o gaina, normal ca el vroia o relatie serioasa. Am iesit cu el de cateva ori...imi era asa de dor sa ies, sa merg la o cafea cu cineva :'( Apropo, el e roman si stia cam ce mi-ar atrage atentia intr-o tara straina. Am incercat sa-i explic ca eu vreau sa ies cu el, dar nu vreau o relatie serioasa. El parca nu intelegea, eu vorbeam una, el facea alta. Nu m-am putut desprinde de acest "prieten" pentru ca el era singura mea sansa de a iesi din casa :'( Nu am pus punct, nu am vrut mai bine spus :( Am continuat sa ies cu el pana intr-o zi cand m-am trezit cu un inel de logodna :o :o :o Nu a fost nimic intre noi, nici un sarut nici o imbratisare, nu il iubeam ??? Nu inteleg ce a fost in mintea lui, poate credea ca asa voi renunta la actualul mea iubit, dar s-a inselat. In iunie 2006 m-am intors in tara, aveam un dor nebun de iubitul meu. Din pacate iubitul meu stia ca am iesit cu acel barbat si a aflat cand vorbeam cu el la telefon si am uitat microfonul deschis :-X Iubitul meu era pe messenger si a auzit conversatia mea cu acel barbat (sa-i dau un nume: condi ;D) Acest condi bineinteles ca il dispretuia pe iubitul meu si imi spunea ca iubitul meu ma inseala si ca nu ma iubeste si tot felul de nebunii...nici macar nu il cunostea ??? si de multe ori ma enervam si ii inchideam gura. Apoi in iulie acest condi a venit in tara >:( Mi-a facut zilele amare una dupa alta, ma suna acasa si nu-mi dadea pace deloc. Intr-o zi am acceptat sa ma intalnesc cu el, pentru ai explica si ai arata  ca acum sunt fericita pentru ca iubitul meu este langa mine :'(...nu inteleg nici acum cum am putut sa gresesc atat de mult, oare ce-a fost in capul meu atunci cand am facut toate astea :'( Iubitul meu a aflat ca m-am intalnit cu el, dar nu a spus nimic...dupa vreo saptamana sau poate mai mult (nu-mi mai aduc exact aminte) i-am spus ce am facut si i-am explicat de ce :'( Am uitat sa mentionez ca in ziua in care m-am intalnit cu condi m-a sunat in continuu pe telefonul mobil...si iubitul meu s-a enervat si i-a raspuns, iar condi l-a injurat :'( Iubitul meu a fost foarte dezamagit de mine si mai ales ca mai toata vara ne-am certat din cauza ca eu nu ma puteam apropia destul de el :-\ Au fost si clipe frumoase, dar de cele mai multe ori au fost clipe urate in care am plans si am suferit :'( Am plecat din nou din tara la sfarsitul verei.
Cand m-am intors aici acel condi nu-mi dadea pace deloc, slava Domnului nu mai stia numarul meu de mobil de aici, dar imi stia adresa de messenger >:( A continuat sa ma jigneasca ca nu l-am acceptat pe el si ca mi-am petrecut vara cu iubitul meu. In fine, asta a trecut acum ori de cate ori il intalnesc ii inchid gura rapid si nu-l mai las sa ma jigneasca.

Prin septembrie m-am intors inapoi la locul meu de munca :) Pana acum nu am pomenit nimic de acest barbat, dar la servici la mine a venit un nou manager (asta prin februarie 2006). Nu aveam treaba unul cu altul, fiecare isi facea treaba si nici macar nu vorbeam cu el, decat atunci cand ma intreba el ceva. In ziua cand m-am intors la lucru el era acolo si nu i-a venit sa creada ca m-am intors, credea ca am ramas in Romania. Cand m-a vazut a venit la mine si m-a imbratisat...toata lumea se uita uimita nu intelegea ce se intampla si eu eram socata :-X Stia numarul meu de telefon si incet incet am inceput sa vorbim prin mesaje. El se mutase la un alt magazin, pentru ca a devenit manager de magazin acolo iar unde lucram eu era doar un simplu manager. M-a luat cu el acolo, ii placea cum lucrez si mai avea nevoie de oameni. Ambele magazine apartineau de aceeasi firma si m-am gandit ca imi va fi usor, plus la al doilea am primit salar mai mare si nu am vrut sa refuz. Am vorbit mult timp prin mesaje, cu el lucram cam 2 zile pe saptamana. Cu cateva saptamani in urma m-a invitat in oras si am refuzat de vreo 2-3 ori. Pana la urma am iesit intr-o dupa-amiaza la un restaurant :) Cu cateva zile in urma am mers cu el la un meci de basketball ::) A fost mai mult decat minunat, m-am distrat si el era foarte fericit. In tot acest timp s-a purtat foarte frumos cu mine. Stia de relatia mea si imi respecta relatia. Ceea ce ma uimeste e ca de fiecare data cand sunt cu el ma simt minunat, nu mai sunt suparata, rad cu pofta, simt ca traiesc din nou. Nu pot sa fiu trista in prezenta lui si nici el in prezenta mea. Are a suflet frumos si s-a comportat minunat cu mine.

Acum nu stiu ce sa mai cred...iubitul meu stie de managerul meu, stie ca-mi este prieten. Eu nu mai stiu ce sa ma mai fac. Am suferit atat de mult alaturi de iubitul meu. De 3 ani suntem impreuna si in toti acesti 3 ani, 4 luni jumatate am petrecut impreuna. Ne-am certat de atatea ori, nu am avut timp sa ma bucur alaturi de el. Nu am avut atat de mule momente frumoase :'( Il iubesc pe iubitul meu...el e prima mea iubire, si eu sunt prima lui iubire. Ne iubim dar din cauza distantei nimic nu poate fi bine. Simt ca innebunesc cateodata cand am nevoie de o imbratisare, de un sarut, de o alinare. Nu le am, nu am de la cine sa le am :'( Ma doare atat de tare cand stiu ca el ma iubeste si nu pot sa fiu langa el. In curand ma intorc din nou in tara, sa-mi petrec Craciunul alaturi de el :) Nu stiu ce sa fac :'( :'( :'( Iubitul meu e atat de calm si m-a iertat de atatea ori pentru ca ma iubeste foarte mult...eu ce sa fac ???Simt ca nu mai suport distanta, il vreau langa mine. Din pacate nu stau decat vreo 2-3 saptamani in tara, pentru ca trebuie sa ma intorc aici la scoala. Nu stiu ce sa fac ??? Am de gand sa nu mai merg in tara prea curand...mi-am inceput viitorul aici. Am terminat liceul aici, sunt la facultate, am 2 slujbe...in Romania nu am nimic din toate astea. Singurul lucru care ma tine legata de Romania e iubitul meu si pentru el am fost in tara de atatea ori si pentru el ma duc de Craciun. Acum ma gandesc mereu zi si noapte ce sa fac cu inima mea ???

Prieteni va rog ajutati-ma sunt confuza, atata durere s-a adunat din cauza distantei si din lipsa de iubire incat nu mai stiu ce sa mai cred ??? M-am gandit serios sa merg la un psiholog, sa ma ajute sa-mi limpezesc mintea, sa inteleg ce-mi lipseste cu adevarat. Mai intai de toate am nevoie de ajutorul vostru prieteni. Spuneti-mi parerea voastra, sa il mai astept pe iubitul meu sa ajunga langa mine sau sa-mi incep viata cu altcineva aici ???

Va multumesc ca ma cititi si va pup dulce :-*
Never, never quit!

09 Decembrie, 2006, 01:19:23 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

Kytty scumpo, este foarte greu sa-ti dam un sfat. In primul rand nici unul dintre noi nu are in inima lui ce ai tu inima ta acum. Adica noi chiar nu putem stii ce simti tu cu adevarat. De multe ori poate nici tu nu poti stii asta, deci noi cu atat mai putin. Sincer, este o situatia f.urata cea in care de afli tu  :( si chiar nu stiu ce te-as putea sfatui... nu am observat in post-urile tale daca ai mentionat ceva de o posibila venire a lui acolo. Nu poate sa vina el in America? Tu pari foarte hotarata sa ramai acolo, sa-ti continui drumul pe care ti l-ai inceput... si poate ca aceasta ar fi varianta cea mai buna daca simti ca te poti desprinde de el si incepe o relatie frumoasa cu managerul. Dar gandeste-te bine ce e in sufletul tau... cat de mult il iubesti pe EL si cat de mult esti dispusa sa sacrifici epntru aceasta iubire.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

09 Decembrie, 2006, 08:36:00 p.m.
Răspuns #5

desdemona

de ce nu mi-ai cerut ajutorul asta vara?stiam ca este ceva...
iti amintesti ca te intrebam si care va fi viitorul vostru impreuna?

asta te intreb si acum:care este viitorul tau alaturi de el?
va veni la tine?prea greu de crezut?
vei veni tu in tara definitiv?nu prea cred.

iti mai amintesti starile tale de confuzie?iti amintesti starile in care nu mai stiai daca il iubesti sau stai cu el doar de dragul de ceea ce a fost?

eu nu stiu cat il iubesti pentru ce este intre voi sau doar pentru ideea ca te-a ajutat, ca ti-a fost alaturi atunci cand nu aveai pe nimeni.

el te iubeste foarte mult si nu este corect fata de el.nu este corect sa iesi cu un alt barbat...,nu este corect fata de el sa nu stii ce sentimente te stapaneste pentru el,sau ce sentimente nutresti pentru celalalt.

dar in aceasta relatie ai stabilitate,stii ce ai la casa ta,dar cu acesta?

asta vara mi-ai dat ocazia sa te cunosc,chiar daca nu prea bine si mi-a parrut bine ca mi-ai dat-o,ca imi place de tine ca om,ai ceva al tau foarte special(credeti-ma ca stiu ce spun-e o dulceata-fara a da barbi) si tocmai din acest considerent iti datorez o parere obictiva si sincera.
tu vei hotari ce vei lua ca fiind bun din ea sau ce este rau.

iti datorezi tie si apoi lor ceva clar si exact.
pentru sentimentele pe care le-ai avut sau/si pe care le mai ai pentru El nu ii strica viitorul,nu-l lasa sa isi rateze sansele.
deocmdata atat.astept raspunsul tau draga mea andra...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Decembrie, 2006, 07:27:38 a.m.
Răspuns #6

Evangeline

Citat
Nu poate sa vina el in America?
Draga ingeras, el a incercat de cateva ori, dar se pare ca nu a fost cu noroc :( Eu nu am cum sa-l ajut prea mult pentru ca nu sunt cetatean si ar trebui sa mai astept inca 2-3 ani sa obtin cetatenie. Asta inseamna sa-l mai astept inca pe atat si asta inseamna mai multa suferinta :'( Am mai auzit ca din 2007 se da drumul la vize :-\, sper sa fie asa. Asta cred ca ar fi una dintre putinile sanse care ar mai exista pentru noi.
Iti multumesc mult pentru sfaturi draga ingeras :-*

Citat
de ce nu mi-ai cerut ajutorul asta vara?
Credeam ca totul va fi bine intre noi doi, dar se pare ca m-am inselat. Nu am crezut ca voi avea nevoie de ajutor  :(

Citat
asta te intreb si acum:care este viitorul tau alaturi de el?
Daca noi nu vom fi impreuna (ma refer sa fim aproape unul de celelalt) si asta cat mai curand nu pot sa ma gandesc la un viitor alaturi de el. S-au adunat prea multe, prea multe lacrimi si prea multe zile petrecute departe de el. Nici o alinare, nici un sarut, sau macar o imbratisare atunci cand am fost suparata. Asta s-a intamplat foarte des pentru ca oamenii sunt rai si am muncit din greu sa ajung unde sunt acum si am trecut cu bine peste toate umilintele si discriminarile. Am trecut cu bine, insa in sufletul meu au ramas cicatrice si unele rani sunt inca deschise pentru ca el nu a fost langa mine cand sufeream :(

Citat
iti mai amintesti starile tale de confuzie?iti amintesti starile in care nu mai stiai daca il iubesti sau stai cu el doar de dragul de ceea ce a fost?
Acum sunt mai confuza decat eram vara trecuta. Acum nu mai stiu daca ar trebui sa continui relatia sau nu :-\

Citat
dar in aceasta relatie ai stabilitate,stii ce ai la casa ta,dar cu acesta?
Ai dreptate, dar problema este ca managerul meu macar e aici langa mine si imi face pe plac mereu pentru ca stie cat de mult sufar. I-am povestit aproape tot despre relatia mea si de fiecare data cand ma vede incearca sa ma faca sa zambesc, sa mai uit un pic de durerea din sufletul meu.

Citat
iti datorezi tie si apoi lor ceva clar si exact.
Partea cea mai proasta e ca nu ma pot hotari si nu cunosc inca acel clar si exact.

Citat
pentru sentimentele pe care le-ai avut sau/si pe care le mai ai pentru El nu ii strica viitorul,nu-l lasa sa isi rateze sansele.
Vrei sa spui ca ar trebui sa raman cu el? De cele mai multe ori ma gandesc la el, la fericirea lui dar nu demult am realizat ca fericirea mea e mai importanta. Daca eu nu sunt fericita nici pe el nu-l pot face fericit :(
Iti multumesc mult pentru sfaturi Maria :-*

:-*

Never, never quit!

10 Decembrie, 2006, 08:24:52 a.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Pai prima confuzie mi se pare mie a fi faptul ca te invinovatesti de relatiile care n-au mers. O relatie implica doi oameni, si oricat de mult ti-ai dori ca partenerul sa priceapa dorintele/asteptarile tale, tu nu poti sa te invinovatesti de alegerile lui.

Pe de alta parte ar fi trebuit sa ai suficienta experienta sa-ti dai seama de la inceput de condi si de dorintele lui... Nici un barbat nu trage de tine daca nu e interesat de ceva (de fapt nimeni nu pierde timpul degeaba, e valabil si la femei, e omenesc pana la urma) si chiar daca tie iti era clar ca nu va fi nimic intre tine si condi totusi faptul ca tu continuai sa iesi cu el era un mesaj ca-l doresti. 99% din tipe, cand nu le place un barbat, inventeaza tot soiu de scuze sa nu iasa, sau nu raspund la telefon, samd. Dar tu ai continuat sa-l tii aproape, si era clar ca omu (singur si el pe acolo) o sa inteleaga ca-i dai o sansa, samd, nu ? Se agata si el de orice semn ca poate poate tu te vei razgandi, samd. Ma rog, nu te-ai pus in pielea lui - pana la urma cata satisfactie obtii sa iesi undeva daca dupa aia nu mai ai liniste, nu ? Deci pana acum tu ai fost destul de egoista folosindu-te de el stiind ca omul spera, iar condi nici el n-a stiut sa vada dezinteresul tau fiindca na, poate si el era obosit de atata singuratate ca priveasca lucid.

Oricum, din cate am observat io, lumea de obicei pricepe mult mai usor cand zici un nu hotarat, decat atunci cand eviti sa-l spui. Caci se subintelege ca mai dai o sansa (adica si tu ai pricepe la fel, daca esti interesata de ceva, dar nu primesti un nu hotarat ci ceva asa confuz, vei continua sa speri). Deci pe viitor.. un nu hotarat pe la inceputul 'relatiei' - cand iti dai seama ca nu are viitor - te va salva de multa durere de cap.

O alta problema mi se pare a fi lipsa de optiuni. Cand nu ai de ales decat intre cineva foarte departe si cu care lucrurile sunt cu semne de intrebare si cineva cu care simti ca n-ai nimic de impartit - problema nu se pune pe cine alegi :) caci e clar ca nici unul. Si poti sa-ti bati capul cat vrei, ochiul oricat de mult s-ar stradui, tot n-o sa vada culorile curcubeului daca-i arati doar alb si negru. Intelegi ? OPTIONS! Mai cauta sa iesi macar odata la o cafea cu inca 10 barbati sa zicem. Spuneai ca-ti place sa te ingrijesti, in poze am vazut ca arati bine, deci n-ar trebui sa fie o problema sa gasesti... Intelegi ? Adica ai fi fericita cand persoana pe care o iubesti e langa tine, dar totusi persoana pe care o iubesti momentan este in partea aialalta a Pamantului si multa vreme tot acolo va ramane. De unde fericire atunci ? De unde relaxare ? Ce psiholog sa te ajute sa repari x + (-x) = 0 ? Tu insisti ca x + (-x) = 1 si nici un psiholog nu poate sa rezolve asta. Doar tu poti, acceptand...
Problema e de ce continui sa-l alegi ca partener pe cel care te-a sustinut la un moment dat ? Mai bine te-ai gandi la nelinistile tale, la o eventuala stare de nesiguranta (accentuata si de un loc strain, si de singuratate)..

Si crede-ma, daca 4 barbati ar avea telefonul tau si te-ar suna sa iesiti la o cafea, ai putea sa zici imediat NU unuia care nu te atrage cu nimic. Dar daca doar pe unul lasi sa se apropie, atunci iar e o problema.

10 Decembrie, 2006, 05:40:43 p.m.
Răspuns #8

desdemona

"Vrei sa spui ca ar trebui sa raman cu el? De cele mai multe ori ma gandesc la el, la fericirea lui dar nu demult am realizat ca fericirea mea e mai importanta. Daca eu nu sunt fericita nici pe el nu-l pot face fericit "

nu nu.Nu sa ramai cu el.Ci sa te hotarasti,pentru ca sa nu il incurci.

iar acest manager-esti sigura ca ii stii  toate intentiile?

Din cate am citit tu stii raspunsul,dar ai nevoie de un impuls,ai nevoie de ceva care sa nu te faca sa te simti vinovata.

parerea mea,desi stiu cat tine el la tine,este sa iti vezi de viata ta de acolo,pe care ai inceput sa ti-o faci,si sa il lasi si pe el sa inceapa o noua viata,acum pentru ca cu cat timpul trece cu atat iti va fi mai greu.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Decembrie, 2006, 06:34:29 p.m.
Răspuns #9

|ngerMorT

Nu ai pentru ce sa-mi multumest draga Kitty. Eu sper ca orice decizie ai lua sa fie spre binele tuturor in final si sa fi impacata cu ea.  :-*

11 Decembrie, 2006, 02:55:33 a.m.
Răspuns #10

suflet

este o poveste minunata ... imi imaginez ca e de greu sa tii o relatie asemanatoare cu a ta ... parca sunteti legati doar de un fir de par care nu vrea sa se rupa ... imi doresc sa nu se rupa niciodata ... daca tot e o poveste, capul sus, binele invinge intotdeauna  ;) ... iti tin pumnii 8)

astept vesti bune  :D

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

12 Decembrie, 2006, 07:51:33 a.m.
Răspuns #11

Evangeline

Citat
Pai prima confuzie mi se pare mie a fi faptul ca te invinovatesti de relatiile care n-au mers.
Ai mare dreptate...mereu m-am invonavatit de relatia pe care o am acum. Am refuzat sa vad ca si el poarta o parte din vina.

Citat
Deci pana acum tu ai fost destul de egoista folosindu-te de el stiind ca omul spera, iar condi nici el n-a stiut sa vada dezinteresul tau fiindca na, poate si el era obosit de atata singuratate ca priveasca lucid.
Stii, atunci inchideam ochii si ma uitam doar la ce e bine pentru mine. Nu vroiam sa cred ca el nu ma accepta ca o simpla prietena si nimic mai mult. Adevarul e ca vedeam doar ce imi placea :(

Citat
Deci pe viitor.. un nu hotarat pe la inceputul 'relatiei' - cand iti dai seama ca nu are viitor - te va salva de multa durere de cap.
Asa e cum spui. Dar crede-ma Iulian ca-mi este foarte greu sa spun nu. Nu vreau sa ranesc pe nimeni si in final imi dau seama ca am facut mai rau, ca am ranit mai mult. Trebuie sa ma invat sa spun nu si mai ales sa invat sa ma vad pe mine mai intai. Caci asa cum am zis intr-un mesaj anterior, daca eu nu sunt fericita nu-l pot face fericit nici pe cel de langa mine.

Citat
Problema e de ce continui sa-l alegi ca partener pe cel care te-a sustinut la un moment dat ?
Pentru ca inca il iubesc si stiu cat de mult ma iubeste si el. Despartirea mi-ar sfasia inima, pentru ca el e prima mea iubire...iar prima iubire ramane mereu in inima.

Citat
Din cate am citit tu stii raspunsul,dar ai nevoie de un impuls,ai nevoie de ceva care sa nu te faca sa te simti vinovata.
Am nevoie de un impuls pentru ca nu vreau ca eu sa fiu privita ca si cum nu il iubesc. Problema e alta si el nu vrea sa inteleaga. El spune ca ar trebui sa luptam in continuare, dar intrebarea mea e pana cand ??? Distanta asta ma raneste in fiecare zi si din ce in ce mai puternic.

Dragii mei multumesc mult pentru raspunsuri si pentru faptul ca sunteti alaturi de mine :-* Am invatat ca trebuie sa privesc mereu la ceea ce-mi doresc, nu numai la ceea ce vrea cel de langa mine. Caci am facut asta multi ani la rand si acum m-am trezit ca nu stiu ce mai simt si pentru cine :(

:-*
Never, never quit!

14 Ianuarie, 2007, 07:14:23 a.m.
Răspuns #12

Evangeline

Am mai mentionat intr-un post ca ma duc de Craciun langa iubitul meu. Inceputul: totul era parca ireal :) Continuarea: totul a fost mult mai bine decat ma asteptam si decat a fost pana atunci :) Sfarsitul: am ales sa ne despartim :'( Motivul: nu-l mai iubesc si nu l-am iubit (parerea mea) iar parerea lui e ca l-am iubit si inca il iubesc. Mai mult el crede ca el e jumatatea mea ::) Numele meu: nebuna si zapacita:-X Numele lui: mult prea indragostit si a visat ca noi vom fi o familie intr-o zi ??? Imi vine sa mor :-X Acum incerc sa-l ajut sa treaca peste asta si sper sa pot sa o iau de la inceput intr-o buna zi sau sa am puterea si curajul sa privesc in inima mea, sa o analizez mai in deaproape ;) Parca am un cutit in inima dar va fi mai bine intr-o zi...asa cum se spune va sosi si soarele pe strada mea :)

Va pup prieteni :-*
Never, never quit!

20 Ianuarie, 2007, 08:01:50 p.m.
Răspuns #13

|ngerMorT

Ma bucur ca ai luat o decizie!  :-* O sa fie bine.  :)