10 Octombrie, 2025, 05:47:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Eu sunt de vina...  (Citit de 8845 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2006, 07:22:09 p.m.
Citit de 8845 ori

Paul

Adresat Fetelor, acest mesaj se vrea a fi... Ciuca batailor, tapul ispasitor, intruchiparea rautatii masculine, in care sunteti libere sa loviti. Daca sunteti tradate, maltratate, abuzate, suparate, nedreptatite de vre-un barbat... Aruncati aici cu pietre... Primesc generos toate razbunarile voastre...
Iubesc, deci exist.

09 Decembrie, 2006, 08:08:26 p.m.
Răspuns #1

desdemona

Barbatii sunt misogini!!!!!!
uhhhhh..urasc misoginismul!!!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Decembrie, 2006, 08:34:09 p.m.
Răspuns #2

Paul

== au, uh, valeleu == Astept mai mult decat atat.
Iubesc, deci exist.

09 Decembrie, 2006, 10:00:54 p.m.
Răspuns #3

burn_2_hell

de ce????mai bine ma razbun pe mine decat pe tine... ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

10 Decembrie, 2006, 12:09:01 a.m.
Răspuns #4

andrada

Cea nevinovata sa arunce prima cu piatra in bllue...eu n-am sa o fac ...in orice situatie fiecare din cei 2 parteneri au partea lor de vina ...nu cred ca exista doar un singur vinovat
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

10 Decembrie, 2006, 03:52:28 a.m.
Răspuns #5

Paul

Fara doar si poate ca exista, si acela sunt eu. Nu vreau mila, nu vreau remuscari, doar furie, manie apriga si necontrolata revarsata peste mine. Va rog sa va conformati.
Iubesc, deci exist.