11 Octombrie, 2025, 12:08:14 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am dat minus  (Citit de 43380 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Decembrie, 2006, 03:28:58 p.m.
Citit de 43380 ori

|ngerMorT

Asa cum mai sustineau si altii mi se pare normal sa justificam actiunile noastre, mai ales in ceea ce priveste minusurile. Si asta pentru ca, cel putin in viziunea mea, minusurile nu se dau ca sa arat cu degetul, sau pentru ca am avea ceva cu persoana respectiva, ci pentru a il/o atentiona cu privire la ceva anume.

Voi incepe eu. I-am dat un minus lui burn_to_hell pentru ca a pus prea mult accent pe publicatul pozelor cu ea si pe acel topic de zeci de pagini (incheiat intr-un final  ;D) cu povestea ei, si nu a contribuit indeajuns la post-uri care cereau mai multa implicare. Totusi, i-as da si un plus daca acel plus nu ar anula minusul precedent, pentru ca s-a schimbat in ultimul timp si a dat dovada de ceva mai multa maturitate.  :) daca va continua sa mearga pe acest drum bun, ii voi anula minusul cu cea mare mare placere.  :-* Nu cred ca am luat-o prin surprindere, avand in vedere ca i-am facut observatie si la fata locului atunci cand a fost cazul.  :)

Acum... e randul vostru. Daca vreti, desigur.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

11 Decembrie, 2006, 12:45:02 p.m.
Răspuns #1

burn_2_hell

oki...nu-i nici o problema....legat despre alte topicuri..am raspuns...dar nu am timp sa raspund la toate pentru ca sunt in cls a 8-a...si am foarte multe meditatii...teme..etc...sunteti liberi sa-mi dati cate minusuri vreti... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

11 Decembrie, 2006, 08:55:38 p.m.
Răspuns #2

pokemon

si eu i am dat minus lui burn2hell din exact acelasi motiv...insa se pare ca isi revine...la mai bine!  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

11 Decembrie, 2006, 08:59:06 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

eu i-am dat un plus pentru atitudinea din ultima vreme... il merita.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Decembrie, 2006, 09:02:44 p.m.
Răspuns #4

desdemona

am dat un minus(fara suparare) lui burn_2_hell pentru felul in care s-a prezentat la topicul :ati lovit vreodata pe cineva in exces de furie?.
mi s-a parut ca erai mandra de atitudinea ta.corecteaza-ma daca gresesc.
am mai dat unul lui blegone pentru topicul "fara caciulita".

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Decembrie, 2006, 09:33:56 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Ummm... pana la urma ce are topicul in sine? dincolo de atitudinea lui in relatie. Omul a pus si el o intrebare, a avut o dilema. Si a pus-o civilizat, cerand un sfat... ca suntem de acord cu ceea ce face el sau nu... asta e alta poveste... Ma rog, e un simplu comentariu, Des, nu o lua de buna, ce vreau sa zic e ca i-a sarit lumea in cap si pana la urma omul stia ca ceva nu e ok si voia pareri...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Decembrie, 2006, 09:45:14 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
cred ca unii dintre noi nu citim corect unele din post-uri...si din greseala mai dam cate un minus.
Let's put a smile on that face!

11 Decembrie, 2006, 09:53:56 p.m.
Răspuns #7

burn_2_hell

eu i-am dat un plus pentru atitudinea din ultima vreme... il merita.
mersi... :D
Date Posted: 11 December, 2006, 09:52:27 PM
am dat un minus(fara suparare) lui burn_2_hell pentru felul in care s-a prezentat la topicul :ati lovit vreodata pe cineva in exces de furie?.
mi s-a parut ca erai mandra de atitudinea ta.corecteaza-ma daca gresesc.
am mai dat unul lui blegone pentru topicul "fara caciulita".

nu,nu m-am suparat.. :)..nu eram mandra..dar mi se parea amuzanta situatia.. ::) sunt putine lucrurile de care sunt mandra... ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

11 Decembrie, 2006, 11:08:21 p.m.
Răspuns #8

d3ad_ang3l

eh yo i-am dat un plus lui burn_2_hell datorita faptului ca a reusit sa treaca peste niste momente cumplite, desi e ea micutza, e foarte puternica! si m-a influentat si pe mine :*:*:*:*:*
asa ca merita din plin un plus!!! (am fost mai aproape asa ca cunosc situatiile in detaliu, deci se poate spune ca imi permit sa afirm ca a trecut peste acele momente cu demintate) tine-o tot asa!!!!!
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

11 Decembrie, 2006, 11:12:32 p.m.
Răspuns #9

burn_2_hell

mersiiii onix..te lovee  :-*  :-*  :-* ..prietenii stiu.. :P
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 01:01:43 p.m.
Răspuns #10

digitty

eu i-am dat un plus lui Escu pentru ca e foarte amuzant :D

everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

12 Decembrie, 2006, 04:27:59 p.m.
Răspuns #11

Luke

eu am dat + la toata lumea,(il meritati pe bune k da  ;D) k toata lumea sa imi dea numai de -----minussssssssssssss
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

12 Decembrie, 2006, 04:28:45 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
eu i-am dat un plus lui Escu pentru ca e foarte amuzant :D

multumesc, nu toata lumea ma considera amuzant.
Let's put a smile on that face!

12 Decembrie, 2006, 04:31:49 p.m.
Răspuns #13

Paul

Mi se pare locul potrivit pentru a spune ca am luat la minusuri, de abia le mai pot duce. Fireste, fara nici o explicatie. Multzam si la mai multe, puteti vota o data pe ora... nu pierdeti timpul  ;D ;D
Iubesc, deci exist.

12 Decembrie, 2006, 04:49:41 p.m.
Răspuns #14

serenity82

Speram sa apara si explicatia pentru minusuri ca de fapt asta e rolul topicului. de la mine ai un plus pupici  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.