04 Noiembrie, 2025, 08:29:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am dat minus  (Citit de 44977 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Decembrie, 2006, 02:43:51 p.m.
Răspuns #45

Miss M.

Si eu cum imi dau seama daca am -x voturi sau +x voturi?

Ingerash scump ... toata treaba este una matematica : orice numar scris pur si simplu , care nu este precedat de vreun semn , in cazul tau 11 , este fara nici o indoiala un numar pozitiv ... la fel de corecta este si varianta +11 , inseamna acelasi lucru ! Deasemenea un numar precedat de semnul "-" este un numar negativ , de exemplu : -11 . Ca sa te lamuresc pana la capat , voturile tale sunt pozitive asa ca poti sa stai linistita ... asta inseamna ca esti iubita pe aici ! Pupici ! ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

16 Decembrie, 2006, 03:16:07 p.m.
Răspuns #46

ONLY DESIRE

nu aveam de unde sa stiu ca e o gluma...avand in vedere ca a fost singura motivatie pentru plusurile date.si nu cred ca e vorba de plusuri si de minusuri la propriu...ci de felul in care suntem apreciati de ceilalti;ni se arata cand gresim si cand facem un lucru bun.daca iti pasa de parerea utilizatorilor,ar trebui sa-ti pese de minusurile primite.oricum ...asta e parerea mea,nu e un atac la adresa ta. :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Decembrie, 2006, 05:50:17 p.m.
Răspuns #47

Paul

Citat
Ingerash scump ... toata treaba este una matematica : orice numar scris pur si simplu , care nu este precedat de vreun semn , in cazul tau 11 , este fara nici o indoiala un numar pozitiv ... la fel de corecta este si varianta +11 , inseamna acelasi lucru ! Deasemenea un numar precedat de semnul "-" este un numar negativ , de exemplu : -11 . Ca sa te lamuresc pana la capat , voturile tale sunt pozitive asa ca poti sa stai linistita ... asta inseamna ca esti iubita pe aici ! Pupici ! ...
Da... frumoasa lectie de matematica, pentru un copilas de cresa, problema e ca nu ai inteles ce a vrut ingerasul sa afle. Vroia sa stie exact cate plusuri si cate minusuri are. De exemplu, cu noul sistem, este afisata suma plusurilor si minusurilor: total de 5 = 4 de - si 9 de +.
Iubesc, deci exist.

16 Decembrie, 2006, 07:09:42 p.m.
Răspuns #48

burn_2_hell

ONLY U...m-am exprimat gresit..fac asta de multe ori..si daca iau minus-uri sunt pentru greselile mele..asta este..si daca imi pasa ce rezolv??incerc sa ma corectez..mai mult de atat nu am ce sa fac... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

16 Decembrie, 2006, 10:32:35 p.m.
Răspuns #49

suflet

oricum ... e mai interesant sistemul care arata si minusurile si plusurile ... si il vreau inapoi  :P

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

16 Decembrie, 2006, 10:42:09 p.m.
Răspuns #50

Paul

Nu vad rostul pentru + si - . Nu au nici o valoare. Nu cred ca ar trebui sa primim note pentru sentimente... Nu cred ca ar trebui sa fim sanctionati pentru greseli, cu totii gresim. Lovetime se vrea a fi un refugiu, nu un batalion disciplinar. Regulamentul e suficient de cuprinzator pentru disciplina cat despre aprecieri, o vorba buna e de ajuns.
Iubesc, deci exist.

16 Decembrie, 2006, 11:33:09 p.m.
Răspuns #51

suflet

bllue, ai foarte mare dreptate!!!  :-X
... voturile de popularitate ar fi fost o decizie buna daca nu s-ar fi facut atata valva pentru ele ... "micile certuri" ... au aparut probabil si datorita concurentei care a aparut fara sa ne dam seama ...
tot ce trebuie sa facem ... e sa nu luam chiar asa de serios treaba cu voturile ... unii se distreaza cu asta ... putem sa ne gandim ca nu sunt acolo ...
voturile ne ajuta sa ne dam seama cand gresim ... si apoi sa ne corectam si sa nu mai repetam greseala ... e nasol sa le spui membrilor in fata ca nu iti place ce scrie ... prin voturi putem sa le spunem fara nici o rusine si fara explicatii ...
totusi pareream mea e ca ar putea sa ramana voturile fara nici o problema ... cui nu-i place sa nu se uite.

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

18 Decembrie, 2006, 06:34:24 p.m.
Răspuns #52

pokemon

I-am dat minus lui zzUzzU pt replica de la *Dedicatii Online* si plus lui Paul pentru interventie  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 01:00:55 p.m.
Răspuns #53

pokemon

i am dat minusl lui *girl* pt felul in care a inceput...astept sa se redreseze...
intre timp...-ul lui burn2hell s-a transformat in +.Tine-o tot asa  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 01:04:07 p.m.
Răspuns #54

Escu

Global Moderator
am dat si eu + lu burn2hell, a inceput sa crasca copila si sa devina de a casei.tine-o tot asa!
Let's put a smile on that face!

20 Decembrie, 2006, 01:10:36 p.m.
Răspuns #55

pokemon

la replica *tine-o tot asa* trebuia sa pui citez  ;D

20 Decembrie, 2006, 01:22:55 p.m.
Răspuns #56

burn_2_hell

multumesc  :D....dap..o s ao tin tot asa... ;D promit!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 01:46:41 p.m.
Răspuns #57

serenity82

A si eu o rugaminte la voi, cei care mi-ati dat minus, sa imi spuneti unde am gresit ca sa pot sa ma indrept pe viitor  ;D. multumesc pentru suport
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 01:50:07 p.m.
Răspuns #58

|ngerMorT

Eu i-am dat plus si lui burn si lui girl  :). Mie mi-a placut de Eva pentru ca s-a redresat rapid dupa ce a citit regulile si mi se pare si o fata cu capul pe umeri pentru 14 ani. Un plus si pentru Serenenity azi.  ;D

ps: Serenity astepti degeaba sa ti se spuna cine ti-a dat minus ca si eu am tot asteptat  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Decembrie, 2006, 01:50:45 p.m.
Răspuns #59

Escu

Global Moderator
din pacate cine da minus...nici nu posteaza....ca fapt divers  aserara aveam 14...de dimineata aveam sub 12...si nu am vazut nici un post care sa explice de ce.Invidia e mare, prostia la fel.
« Ultima Modificare: 20 Decembrie, 2006, 02:00:45 p.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!