11 Octombrie, 2025, 12:05:28 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am dat minus  (Citit de 43374 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 01:57:31 p.m.
Răspuns #60

serenity82

Eu am incercat pentru ca nu ma supar si nici nu sunt razbunatoare. Era doar pt mine  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 02:50:51 p.m.
Răspuns #61

Escu

Global Moderator
am dat + lui Paul pentru "Mama Omida" si lui ONLY U pentru inima sa mare...
Let's put a smile on that face!

23 Decembrie, 2006, 12:52:44 p.m.
Răspuns #62

Evangeline

Da mi se pare corect serenity, as vrea sa stiu si eu de ce am primit minus. Unde am gresit ???...vreau sa stiu doar sa pentru mine ;)

:-*
Never, never quit!

03 Ianuarie, 2007, 05:54:50 p.m.
Răspuns #63

Escu

Global Moderator
daca nu aveti curaj sa spuneti aici de ce primesc - uri macar dati un mesaj, sa stiu ce schimb...sau poate dati click ca asa va place, din divertisment.ca daca e asa...ma apuc si eu sa fac la fel...

03 Ianuarie, 2007, 06:12:14 p.m.
Răspuns #64

Just

Astazi am dat mai multe +uri.Primul i l-am dat lui Escu pentru ca a deschis un topic interesant si care provoaca la discutie.Am dat plus lui catty pentru activitatea de astazi si felul in care a contribuit la topicul deschis de sus numitul :D Escu ,am dat plus lui Joey ,lui Only u si lui Semiramis pentru felul in care au abordat tema propusa tot de sus numitul Escu.

« Ultima Modificare: 03 Ianuarie, 2007, 07:07:02 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 Ianuarie, 2007, 06:40:33 p.m.
Răspuns #65

Semiramis

Global Moderator
dacă nu vă jucaţi frumos, o să-l rog pe iulian sa ne ia minusurile şi plusurile.
nu trebuie să ne mândrim cănd primim plusuri, nici să ne supărăm când primim minusuri...cei ce nu ştiu să ofere cu cap aceste - şi + chiar nu contează. ce, eu care sunt destul de veche iar posturile mele sunt cu substanţă ar trebui să mă supăr că am doar 10 +, iar alţii care sunt mai noi au mai multe decât mine? în niciun caz. trebuie să învăţăm să dăm aceste "note" cu măsură şi cu chibzuinţă, ci nu pe simpatii/antipatii sau dă Doamne cum îmi vine.
am spus de la început că fiecare ar trebui să-şi justifice "notele": am dat - lui cutărică pentru că...şi am dat + lui cutare pentru că. astfel, nu am mai fi atât de darnici cu împărţeala - şi +. dar cum suntem nişte copii mari...aruncăm cum ne vine... ;D
părerea mea.

acum am dat +
- lui Escu pentru deschiderea topicului "Aderarea la UE"
- Dianei pentru lunga ei activitate pe site şi pentru ca să o motivez să intre mai des  ;D
« Ultima Modificare: 03 Ianuarie, 2007, 07:26:03 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Ianuarie, 2007, 07:16:41 p.m.
Răspuns #66

Escu

Global Moderator
nu ma intereseaza numarul, ci motivele.

Am dat + lu' varza asta de Semiramis, ca ne mai uneste la cate un ceai de bucuresti si ca are taria de a posta ceea ce gandeste.Putini o fac are toata admiratia mea!
Tine-o tot asa !

03 Ianuarie, 2007, 09:02:15 p.m.
Răspuns #67

catty

eu pentru ca in ultimul timp nu am avut foarte mult timp de stat pe site nu intelesesem ca tre sa motivam fiecare nota pe care o dam...imi cer scuze...
o sa incerc sa spun cateva din ce imi amintesc...
- nu imi amintesc sa fi dat nici un minus ::)
- plusuri imi amintesc asa:
lorelei pentru toate poeziile superbe si pentru ideeile ei minunate spuse atata de frumos
escu pentru atatea topicuri interesante deschise si toate parerile spuse direct(chiar daca pe uni deranjeaza asta)
lady allia de asemenea pentru poezi si pentru modul in care stie sa isi deschida minunatul sufletel
charlie pentru posturile scurte dar cu multe intelesuri in cele mai multe situatii
semiramis pentru sinceritate si idei foarte bne conturate
joey pentru cate am avut de invatat de la el

cam atat imi amintesc acum...

04 Ianuarie, 2007, 10:25:41 a.m.
Răspuns #68

Semiramis

Global Moderator
dragă catty, nu trebuie să justifici notele date decât dacă vrei să o faci. mie mi se pare corect să justific (nu am facut-o de la început...aşa că am cam uitat cui am dat note), pentru că dacă un om are o idee bună, îi dau un plus, pentru apreciere, pentru încurajare. dacă cred că greşeşte, îi dau minus şi îi comunic, pentru a şti de la ce i se trage. astfel, se poate evita datul notelor aşa, ca aflatul în treabă.
până la urmă, este alegerea fiecăruia dacă spune sau nu ce note dă. eu o voi face, indiferent de + sau -.

05 Ianuarie, 2007, 06:59:35 p.m.
Răspuns #69

Just

Ma deranjeaza foarte mult faptul ca nu sunt justificate minusurile. Nu neaparat ale mele ,dar si ale voastre tuturor.De ce? pentru ca am impresia ca vom incepe sa ne banuim intre noi.Nu este corect ca atunci cand dai un minus sa nu-l justifici.Si nu este corect sa dai un minus fara sa ai o motivatie .Se pare ca unii nu stiu sa se joace.

Ps:E foarte urat din partea alora care pur si simplu abuzeaza de butonel .
 Atat am avut de spun.
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 Ianuarie, 2007, 07:07:41 p.m.
Răspuns #70

Semiramis

Global Moderator
hahahahahahaha. eu aveam 13 şi la un anumit moment dat am vazut ca am 12. apoi te-am văzut pe tine just ca ai postat la Am dat minus şi nu înţelegeam de ce mi-ai dat -.că doar şi tu iubeai animalele. hahaha. am intrat şi am răsuflat uşurată...hahahaha. chiar nu ştiu cine mi-a dat minus, nici nu ma interesează. eu scrisesem cât iubesc eu animalele şi nu înţelegeam...hahahahahahahaha. Doamne cât am mai râs! nu contează cât ai sau cât n-ai. contează substanţa. vai cât am râs...o bănuiam eu pe just că umblă cu fofârlica şi cu minuselul  8)
« Ultima Modificare: 05 Ianuarie, 2007, 07:10:05 p.m. de Semiramis »

05 Ianuarie, 2007, 07:10:23 p.m.
Răspuns #71

Just

Nu eu sunt cea care a dat minus.Pana acum nu am dat nici unul ,la nimeni. De asta am spus ca este bine sa justifice acela care a dat minus ...dar ma rog.Online am fost eu ,Only u,bllue,valyuska si Escu.Dintre toti ,bineinteles eu am picat...
« Ultima Modificare: 05 Ianuarie, 2007, 07:12:27 p.m. de just_a_tear »

05 Ianuarie, 2007, 07:12:50 p.m.
Răspuns #72

Escu

Global Moderator
multumesc de plus, dar nu stiu cui, fata de saptamana trecuta cand niste misteriosi erau cu - pe mine.

05 Ianuarie, 2007, 07:14:46 p.m.
Răspuns #73

Just

Si eu am primit un plus ,dar nu stiu de la cine.

05 Ianuarie, 2007, 07:15:55 p.m.
Răspuns #74

ONLY DESIRE

eu nu dau minus fara sa il justific.mi se pare pueril si lipsit de sens.nu participam al nici un concurs.fiti oameni buni onesti si recunoasteti cand va deranjeaza ceva.si eu am primit un minus fara sa stiu de ce!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."